Nem értem miről szeretnél meggyőzni, a szezon csalódása nálam Zidane, ki is fejtettem multkor amikor ez volt a kérdés.Attól ez még a Real Madrid és rohadtul betudjuk húzni izomból is a dolgokat szerintem, útközben meg hátha megjön Zizu esze is.sentry írta:Engem nem hat meg az ironikus dumád dzsi. De kb úgy állítod be mintha minden rendben lenne. Ezért kérdeztem. Szerintem ZZ a legnagyobb hiba, és látszik hogy nem lelki eredeti "gödör" van, hanem taktikai. Ívelgetünk mint a sz*r. Valahogy ZZ elérte azt hogy fél éven át működött így is a játék, de most valahogy elfogyott a csodapor. Legalábbis én így látom. És nem látom Zidane-ban hogy ezt megoldja most, mert ide most edző kéne, aki valami taktikát kitalál.dzsi91 írta: Nem én vak vagyok. Mindig is a kibaszott nagy taktikánk miatt voltunk sikeresek, meg a hatalmas edzői húzások miatt, nem a játékosaink minőségének és küzdőstellemének köszönhetően.
Micsodai taktikai mestermű volt Glasgow vagy lisszabon is,Milano meg pláne.
Inkább az a brutál hogy anélkül is egy Villarreal mecset megfordítottunk és ma is 1-3ról felálltunk 10 emberrel. Pont hogy nincs semmilyen mentális gond itt,hanem nulla taktika. Csak az ívelgetés.
Nem látom értelmét minusz 1 meccsel 1 pontos hátrányban egy ilyen meccs után temetni a csapatot.Tudtuk,hogy nem visszük végig a szezont gödör nélkül,az űrfocit meg nem ennél a madridnál kell keresni.láttuk az elmúlt években,hogy ez a keret,higy képes a teónra ülni és ha az a lendület megvan azt még ZZ sem tudja elszabni.