Nem én vak vagyok. Mindig is a kibaszott nagy taktikánk miatt voltunk sikeresek, meg a hatalmas edzői húzások miatt, nem a játékosaink minőségének és küzdőstellemének köszönhetően.sentry írta:És te nem látod hogy nincs taktikánk? Nincs edzőnk?dzsi91 írta:Oké,hogy döntetlen meg szarok voltunk de ti nem láttátok ezt?
Nem tudom számomra ez elképesztő, mámint az érzés,hogy az utolsó másodpercekben boxolom a levegőt már istentudja hanyadszor... nekem ezek nagy élmények mégha nem is jöttünk most ki ebből jól.De lesöprünk bárkit ha úgyvan, rendet kell tenni a fejekben,venni egy nagy levegőt és ledózerolni mindenkit.
Nem tudom én nem féltem ezeket,10 emberrel 1-3 ról egy ilyen zakkant sporival...
Remélem bale a fején veri szét a Realos szatyrot. Egyébként Bale-n ment el a meccs.Ez mégis mi volt? Min tudta így felhúzni magát a félidő elején.Navas is kabaré.Ilyen mentalitással amiket vesztésre állva produkálunk nem lehetséges,higy trófeák nélkül zárjunk.Csak lekéne kicsit nyugodni,sajnos pont a nehéz sorozat végére pukkantunk ki,de még a kezünkben van a sorsunk.
Jesé meg meredjen meg.![]()
Ez picit nagyobb baj.
Micsodai taktikai mestermű volt Glasgow vagy lisszabon is,Milano meg pláne.