OFF
Re: OFF
10 évnél fiatalabbat akarok. Audi A3bol kevés van és gyenge a felszereltseguk. 2 millió körül lehet olyat kapni, amiből más típust 1,5 körül megkapod. Persze Audi a csúcs minőség, én is gondoltam rá. Egy jó sportback kivitelben..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A Mazda rozsdásodik!Nagyon. Egyéni tapasztalat.Kerlon írta:Mindenkinek hamar leesne, ha meglátja a kiszabott nagy Benzema portrét a motor hazteton.Realista24 írta:Közeledik, de nem adom ki magam teljesen, mert jön fosi, aztán leamortizálja a verdát
Én is most akarok venni 1,5 millió körül valami alsó kozepkategorias autót, de fingom sincs milyet kéne. Mazda 3 nagyon adja, de a rozsdasodas miatt nem kockaztatok.
Nekem 2 hatosom volt, soha nem volt bajom velük.Nagyon megbízhatóak. Szóval ha nem nagyon idős Mazdát veszel, akkor remek választás.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Audi A3?
Kollégának amúgy mazda 3-asa van. 2 éve megvan neki, nem panaszkodik rá.
Kollégának amúgy mazda 3-asa van. 2 éve megvan neki, nem panaszkodik rá.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Mindenkinek hamar leesne, ha meglátja a kiszabott nagy Benzema portrét a motor hazteton.Realista24 írta:Közeledik, de nem adom ki magam teljesen, mert jön fosi, aztán leamortizálja a verdát
Én is most akarok venni 1,5 millió körül valami alsó kozepkategorias autót, de fingom sincs milyet kéne. Mazda 3 nagyon adja, de a rozsdasodas miatt nem kockaztatok.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem gond, van casco, kiütöm egy mozdulattal.ziro4vr írta:Én csak a szélvédőt félteném, igaz amit rákenne azt nehéz lenne lemosni, de főleg az asszony előtt kimagyarázni.Realista24 írta:Közeledik, de nem adom ki magam teljesen, mert jön fosi, aztán leamortizálja a verdát
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én csak a szélvédőt félteném, igaz amit rákenne azt nehéz lenne lemosni, de főleg az asszony előtt kimagyarázni.Realista24 írta:Közeledik, de nem adom ki magam teljesen, mert jön fosi, aztán leamortizálja a verdát

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Megsúgom, a Colas már nem csak útépítéssel foglalkozik, és a Swietelsky sem csak vasútépítéssel.füst írta:Nos, a Colas útépítéssel foglalkozik, a Swietelsky vasútépítéssel, a Strabag pedig ehhez a régióhoz tartozik, ráadásul pályázott is... az autópályaépítés pedig továbbra is egy másik iparág, nem az volt a téma. A Colas nem fog állatkertet építeni, erre van egy ezresem.Colas, Strabag, Swietelsky, stb. Ezek ugrottak be hirtelen. Ezek a nagy cégek már azt csinálják hogy megvesznek - jelen esetben magyar - cégeket, és az lesz a nevük mint pl Swietelsky Vasúttechnika Kft. Autópályát meg mindenhol csinálnak, nem csak itt.

Meg én csak arra reagáltam, hogy külföldi cég nem dolgozna külföldön.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Közeledik, de nem adom ki magam teljesen, mert jön fosi, aztán leamortizálja a verdát

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez igaz.Realista24 írta:Az elég hülyén nézne ki 205/55-ös gumival.sentry írta: A6 quattro

Akkor egy Skoda Octavia kombi.

- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Realista24 írta:Semmi extra, egy átlag kombi családi autó.
-Jó nagy pacskerokkal... Mondjuk,ahhoz kell is!

Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az elég hülyén nézne ki 205/55-ös gumival.sentry írta:A6 quattroRealista24 írta:Semmi extra, egy átlag kombi családi autó.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A6 quattroRealista24 írta:Semmi extra, egy átlag kombi családi autó.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Semmi extra, egy átlag kombi családi autó.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Realista24 írta:Amint vettemdefender3 írta:
Így, hogy itt a tavasz ki mikor fogja az autóján cserélni a téli gumikat nyárira?![]()
Tizenhatos 205/55 új gumit veszek félár -20%-ért.
-Akkor Neked se kis Suzukid van....

Mondjuk,ebben biztos voltam...
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Haha, pont most nézegettem az előrejelzést.defender3 írta: Így, hogy itt a tavasz ki mikor fogja az autóján cserélni a téli gumikat nyárira?

Nekem pont ma jött meg az alufelnim, szóval lehet a héten foglalok időpontot a gumisnál.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amint vettemdefender3 írta:
Így, hogy itt a tavasz ki mikor fogja az autóján cserélni a téli gumikat nyárira?

Tizenhatos 205/55 új gumit veszek félár -20%-ért.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Füst azert arra sok penzt tennek, hogy bizony neked komoly beveteli forrast jelent a kormanyunk tenykedese, ahhoz az elithez hasonloan amit a Fidesznek celja kiepiteni, hogy stabil szavazobaziskent szolgaljanak akarmi van. DE! Azert azt elmondanam neked, hogy az orszag nagyresze sajnos nem igy all, komoly retegek szegenyednek el, a gyerekek kepzesi lehetosege Europaban mar top 3as hatulrol, es a kis rozsaszinkodedbol azt se javaslom, hogy korhazba menj mert lehet nem fog tetszeni amit latsz. De persze nem tudlak hibaztatni, mert az emberek komoly szazaleka nem tud tovabbtekinteni a sajat kis jo megelhetesen, ha ez megvan akkor mar mit erdekli, hogy mondjuk a szolaszszabadsag rendszervaltas elotti idoket idez, vagy hogy momdjuk egy kisvallalkozo eselytelen megelni manapsag.

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nehéz utánakeresni, és nyilván a nagyobb országokban több nagy cég is van, ergo valós versenyhelyzet, de amit találtam pl:
Multiplex ausztrál cég építette: Wembley stadion, Emirates tornyok, London tower
Aecom amerikai cég: a fél világot, London, Svédország, Hongkong, stb.
A quatari vb egyik stadionját olasz cég építi konzorciumban.
A román nemzeti arénát német és olasz cég építette: Max Boegl és Astaldi
Alpine Bau németek a lengyel nemzeti stadiont.
Tovább nincs kedvem guglizni.
Multiplex ausztrál cég építette: Wembley stadion, Emirates tornyok, London tower
Aecom amerikai cég: a fél világot, London, Svédország, Hongkong, stb.
A quatari vb egyik stadionját olasz cég építi konzorciumban.
A román nemzeti arénát német és olasz cég építette: Max Boegl és Astaldi
Alpine Bau németek a lengyel nemzeti stadiont.
Tovább nincs kedvem guglizni.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nos, a Colas útépítéssel foglalkozik, a Swietelsky vasútépítéssel, a Strabag pedig ehhez a régióhoz tartozik, ráadásul pályázott is... az autópályaépítés pedig továbbra is egy másik iparág, nem az volt a téma. A Colas nem fog állatkertet építeni, erre van egy ezresem.Colas, Strabag, Swietelsky, stb. Ezek ugrottak be hirtelen. Ezek a nagy cégek már azt csinálják hogy megvesznek - jelen esetben magyar - cégeket, és az lesz a nevük mint pl Swietelsky Vasúttechnika Kft. Autópályát meg mindenhol csinálnak, nem csak itt.