HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. március 1., szerda 16:40
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. március 1., szerda 16:34
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 1., szerda 16:34
HozzászólásSzerző: Sastre » 2017. március 1., szerda 16:32
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. március 1., szerda 16:31
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. március 1., szerda 16:24
1. Nem ez alapján keresel játékost.Babinho írta:És mekkora hiba lenne ha ez alapján keresnénk az új jelöltet...mert akkor tényleg lehet sanchezekbe gondolkodni. Nekünk olyan kell aki a csúcs benzitől jobb. Aki aranylabda szint (lehet). Én perpill nem tudok még nevet mondani.Hát Benzi jelenlegi formáját és játékát tekintve, a helyére bárki alternatíva.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 1., szerda 16:22
Jaja jaja ja. Ja. Látszik, hogy mennyire nincs képben. Pofa és arc terén még Moratara is köröket ver.numberone1 írta:Azert csak a serulesre fogni...Jesé: “Ha nincs a sérülésem, akkor most kezdő lennék a Real Madridban”
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 1., szerda 16:19
Hibás Ő is valamilyen szinten, de nem látunk bele a fejébe, nem tudjuk, hogy ez mennyire viselte meg. Jelen állás szerint én azt tudom mondani, hogy túlságosan is, és épp ezért tört ketté a karrierje. Nem fog tudni teljes felállni már a földről.numberone1 írta:Azert csak a serulesre fogni...Jesé: “Ha nincs a sérülésem, akkor most kezdő lennék a Real Madridban”
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 1., szerda 16:18
Dehogy akarja fél Európa. Barca és Real aki komolyan érdeklődik, de egyelőre egyikben sincs helye. Tipikus Pogba lesz. Aláír, és két év múlva igazol el. Fogadás?Kerlon írta:Fel Európa akarja, minek írjon alá most?Realista24 írta:Semmi meglepő nincs ebben. Az ügynök csak a Juvéban gondolkodik, évi nettó 7 milliót fognak aláírni a közeljövőben, a Juve birtokolja amúgy Dybala marketing jogainak nagy részét is.
Emberünk nem olasz földön tartózkodik, ezért lassabb a tárgyalás, most utazik Torinóba személyes tárgyalásra.
Mozdítható csatár meg Aubama meg Aguero lesz a top classban.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. március 1., szerda 16:17
Azert csak a serulesre fogni...Jesé: “Ha nincs a sérülésem, akkor most kezdő lennék a Real Madridban”
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. március 1., szerda 16:16
És mekkora hiba lenne ha ez alapján keresnénk az új jelöltet...mert akkor tényleg lehet sanchezekbe gondolkodni. Nekünk olyan kell aki a csúcs benzitől jobb. Aki aranylabda szint (lehet). Én perpill nem tudok még nevet mondani.Hát Benzi jelenlegi formáját és játékát tekintve, a helyére bárki alternatíva.
Ha olvastad az interjút, akkor láthatod, hogy a sérüléséről mint folyamatról beszél, nem mint egy pillanatnyi balesetről. Én nem tudom hibáztatni, az marha sok 9 hónap egy ilyen focistánál. Van aki nem tud visszajönni. Nem mindenki Ronaldo. Én jó focistának tartottam. Ma betalálhatAzert csak a serulesre fogni...![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 1., szerda 16:15
Fel Európa akarja, minek írjon alá most?Realista24 írta:Semmi meglepő nincs ebben. Az ügynök csak a Juvéban gondolkodik, évi nettó 7 milliót fognak aláírni a közeljövőben, a Juve birtokolja amúgy Dybala marketing jogainak nagy részét is.
Emberünk nem olasz földön tartózkodik, ezért lassabb a tárgyalás, most utazik Torinóba személyes tárgyalásra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 1., szerda 16:13
Általános bullshittel tele a padlás.besteve7 írta:Hát Benzi jelenlegi formáját és játékát tekintve, a helyére bárki alternatíva.Realista24 írta: Ki az? Mert én úgy látom, hogy a BBC bármelyik helyére nem nagyon van alternatíva.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 1., szerda 16:11
azért egy dembelét csak beszuszakolnék valahogy cr helyéreRealista24 írta:Ki az? Mert én úgy látom, hogy a BBC bármelyik helyére nem nagyon van alternatíva.Majd kiderul hogy lesz-e olyan kaliberu megszerezheto jatekos aki elorelepest jelentene (jelenleg ugy tunik hogy igen), de ha igen, akkor lepni kell.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. március 1., szerda 16:11
Hát Benzi jelenlegi formáját és játékát tekintve, a helyére bárki alternatíva.Realista24 írta: Ki az? Mert én úgy látom, hogy a BBC bármelyik helyére nem nagyon van alternatíva.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 1., szerda 16:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 1., szerda 15:56
Ki az? Mert én úgy látom, hogy a BBC bármelyik helyére nem nagyon van alternatíva.Majd kiderul hogy lesz-e olyan kaliberu megszerezheto jatekos aki elorelepest jelentene (jelenleg ugy tunik hogy igen), de ha igen, akkor lepni kell.
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. március 1., szerda 15:51
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. március 1., szerda 15:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 1., szerda 15:32
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem