numberone1 írta:Mondjuk, ha lattad volna Capellot elso eveben akkor nem mondanad ezt. Egyik legszebb focit az o csapata jatszotta talan az elmult husz evben. Nem tipikusan olasz focit jatszottunk es nem ezert kellett mennie.KAG írta: Nállunk sem volt eltűrve sokáig Capello egyik alkalommal sem.
Lehet, tényleg nem láttam még.
Én azt hallottam többektől is eddig, hogy nem játszott alattunk szép focit az első alkalommal sem.
lehet neked van igazad, mondom, nem láttam.
Pont én is erre gondoltam, gondolatolvasó vagy esetleg?Szerintem a Bayern játszott ellenük szép focit, amikor ötöt gurítottak nekik.
Ezzel hála az égnek a kisebbséghez tartozol.Nekem mint Real Madrid drukkernek ha nem számít jobban a mutatott játék képe mint az eredmény, akkor egy Arsenal-osnak nehogy már számítson.
És az Arsenal pedig igenis büszke arra, hogy szép focit játszanak... Elég sok barátom van közöttük és tényleg fontos nekik, hogy szépen is játszanak, ne csak eredményesen.
De mondom, lehet egy "csúnya" PL győzelem után befognák a szájukat . . . ezt írtam már én is.
+1Londoban sürgősen el kellene már zavarni Wengert és elkezdeni valami modern focira emlékeztető dolgot csinálni.