En most ezt nem,elmagyarazhatnad ha van idod.Realista24 írta:
Aki érti, tudja miről beszélek.
Rmcf,+1, veled ertek egyet.
En ezt a kapuskerdest csak egy csinalt dolognak erzem.
HozzászólásSzerző: koax » 2017. március 1., szerda 12:42
En most ezt nem,elmagyarazhatnad ha van idod.Realista24 írta:
Aki érti, tudja miről beszélek.
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. március 1., szerda 12:38
Nem lennék ebben biztos. Örülnék ha nálunk kötne ki, de szerintem ő fogja átvenni Buffon helyét. Már így is eléggé jóban vannak, a példaképe is ha jól tudom. Nem hinném hogy annál nagyobb érv kell neki, hogy az elmúlt 20 év legnagyobb olasz kapusának utódja lehet, főleg ha Buffon is közbenjár ezért. Persze jobban örülnék, ha maradna a Milanban és pár év múlva hoznánk. Nagy kérdés hol lesz a Milan pár év múlva, ha feljönnek a Juve nyakára nem hiszem, hogy oda lépne Gigio.R.M.C.F írta:juvéba fog kikötni, kétlem, először is ő a milan legnagyobb értéke, a jövő legnagyobb tehetsége, másodszor ha el is igazol, akkor csak a világ legjobb csapata jöhet szóba.....vagyis mi
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 1., szerda 12:37
Aki érti, tudja miről beszélek.koax írta:Mondjuk szerintem ez egy csoppet osszetettebb dolog a futballban.Realista24 írta:
Úgy fogalmaznék hogy miatta nem nyerjük meg. Hasonló, de megis mas.
HozzászólásSzerző: koax » 2017. március 1., szerda 12:33
Mondjuk szerintem ez egy csoppet osszetettebb dolog a futballban.Realista24 írta:
Úgy fogalmaznék hogy miatta nem nyerjük meg. Hasonló, de megis mas.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 1., szerda 12:30
Ahogy irtam. Raiola. Esélytelen.Süti írta:Nem hiszem hogy ne tudnánk meggyőzni egy 18 éves srácot arról, hogy a világ legnagyobb klubjába igazoljon. A kérdés inkább az, hogy bírná e a terhet. Jó opció lenne Navas mellé talán, megosztva a meccseket. Neki is sokat segítene, ha egy igazán jó kapustól tanulhatna, erre nagyon még nem volt lehetősége pályafutása során. Ha ez nem opció, hoznám Courtoist.
HozzászólásSzerző: Sastre » 2017. március 1., szerda 12:29
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. március 1., szerda 12:27
ziro4vr írta:Én DDG-t tartom jobbnak egy picivel, de ezen nem veszünk össze, bármelyik jöhetne.
Mondjuk Donnarumma is szerepelhetne, szerintem ő jobb lehet egy nap mint a többi.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. március 1., szerda 12:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 1., szerda 12:10
Úgy fogalmaznék hogy miatta nem nyerjük meg. Hasonló, de megis mas.Yazid írta:sokan úgy érzik rajta mennek el a meccseink...Megmondom oszinten,nem is ertem hogy mi ezen az oriasi kerdes..
egyértelműen courtois, de szerintem 2év múlva max.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. március 1., szerda 12:06
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. március 1., szerda 12:03
sokan úgy érzik rajta mennek el a meccseink...Megmondom oszinten,nem is ertem hogy mi ezen az oriasi kerdes..
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. március 1., szerda 12:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 1., szerda 11:58
Raiola az ügynöke. Előbb Juve, aztán egy angol csapat. Ez lesz a karrierje.ziro4vr írta:Én DDG-t tartom jobbnak egy picivel, de ezen nem veszünk össze, bármelyik jöhetne.
Mondjuk Donnarumma is szerepelhetne, szerintem ő jobb lehet egy nap mint a többi.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. március 1., szerda 11:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 1., szerda 11:53
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. március 1., szerda 11:51
HozzászólásSzerző: koax » 2017. március 1., szerda 11:44
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. március 1., szerda 11:18
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. március 1., szerda 11:17
Courtois sem lesz olcsóbb mint DeGea, ebbe szinte biztos vagyok. Pláne, hogy most a Conte féle csapat, elég szép reményekkel fog nekivágni a következő szezonnak és a BL-be is visszatérnek.Anthony írta:DeGea nem hiszem hogy mozdítható lenne, és ha igen akkor is csak horror összegek fejében, nehogy majd ilyen 50-60 millát adnánk egy kapusra...szerintem akkor van rá esély, ha megint kicsúsznak a BL-ből, de most erre azért nem fogadnék.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. március 1., szerda 11:14
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem