szezon eleje ota ezt fujom foldimsebydani írta:Végre egyetért velem valaki, tudtam rád számíthatok Csabikámcsabi* írta:westy rament robertson rekordjara, nem ember![]()
de hatalmasat hajrazik, nalam tovabbra is o az mvp![]()
szerk.: mindig szamithatsz ram
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 17., péntek 11:44
szezon eleje ota ezt fujom foldimsebydani írta:Végre egyetért velem valaki, tudtam rád számíthatok Csabikámcsabi* írta:westy rament robertson rekordjara, nem ember![]()
de hatalmasat hajrazik, nalam tovabbra is o az mvp![]()

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. március 17., péntek 11:42
Végre egyetért velem valaki, tudtam rád számíthatok Csabikámcsabi* írta:westy rament robertson rekordjara, nem ember![]()
de hatalmasat hajrazik, nalam tovabbra is o az mvp
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 17., péntek 11:33

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. március 12., vasárnap 13:02
Inkább mit. Hogy nélküle a pályán ne legyen ennyire negatívban a csapat,és ezért lehessen faragni a perceiből.Szerintem.DinhoL írta: Na de vajon ezután kit kíván a király?
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2017. március 12., vasárnap 12:47
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. március 6., hétfő 18:28
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. március 6., hétfő 9:39
annyira nem tudom sajnálni mint mikor az okc-ból esett ki.Anthony írta:Durant![]()
Majd estefelé tudni többet, remélem nem súlyos.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. március 1., szerda 10:31
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 1., szerda 9:39

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. február 23., csütörtök 22:21

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. február 23., csütörtök 21:40
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. február 23., csütörtök 21:36
pg nagyon úgy néz ki, h 18ban tényleg ott köt ki majdH.E.H.E. írta:tehetség kell, nem rutin.
olyan kell, aki nem tucat.
a jelenlegi bandából ingramból talán lesz egy jó játékos, de szupersztár biztos nem, a többiek mind kuka.
draftról a korszakos tehetséget kell hozni, ehhez kell a top3 pick, aztán trade-del feltölteni westbrook-kal, pg13-mal, ilyesmivel a keretet.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. február 23., csütörtök 16:09
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2017. február 23., csütörtök 16:02
Ez nagyszerű, lesz még egy rookie player a mostani 1748 mellé.. Nem még több újonc kéne hanem állandóság, tapasztalat és rutin. Lou rohadt jó mentor volt a fiataloknak. Valószínű akadtak volna értelmesebb trade-ek is ha még várnak kicsit.. Mindegy ez már így alakult, bízom Magicben h tényleg elhoz valami nagy halat.H.E.H.E. írta:nem szabad nyerni, hogy meglegyen a biztos top3-as pick a drafton.Ellenben nem tudom felfogni, hogy lehetett a liga legjobb 6. emberét egy totál formánkívül játszó, rosszabbul triplázó, átlag kevesebb pontot szerző etc. játékosra cserélni. Még csak nem is fiatalabb...![]()
nem értem mit nem lehet ezen érteni.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. február 23., csütörtök 15:53
Ez oké,de nem hiszem el,hogy nem kaptak jobb ajánlatot,várhattak volna még,a Rockets ezt a deadline végén is adta volna simán.Legalább akkor egy lejárót kaptak volna,hogy Brewer még 1 évig ne potyázzon ott. Pickben is lehetett volna jobb. Na mindegy. Top3 picket aki nagyon akarja az elériH.E.H.E. írta:nem szabad nyerni, hogy meglegyen a biztos top3-as pick a drafton.Ellenben nem tudom felfogni, hogy lehetett a liga legjobb 6. emberét egy totál formánkívül játszó, rosszabbul triplázó, átlag kevesebb pontot szerző etc. játékosra cserélni. Még csak nem is fiatalabb...![]()
nem értem mit nem lehet ezen érteni.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. február 23., csütörtök 15:42
nem szabad nyerni, hogy meglegyen a biztos top3-as pick a drafton.Ellenben nem tudom felfogni, hogy lehetett a liga legjobb 6. emberét egy totál formánkívül játszó, rosszabbul triplázó, átlag kevesebb pontot szerző etc. játékosra cserélni. Még csak nem is fiatalabb...![]()
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2017. február 23., csütörtök 15:32
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2017. február 23., csütörtök 15:19
Igaz, kellene nekik már egy szupersztár aki legnagyobb részt hozza az éles végjátékokat. De én azt mondom, h amíg Bostonban IT a kezdő playmaker addig nem h gyűrű nem lesz, de még konfbajnoki cím se. Évek óta látszik, h a PO-ban a folyamatos match-upoknál kijönnek a fizikai korlátai, főleg védekezésben. Persze gondolom ezt a Celticnél is látják és sztem ha a bajnoki címet komolyan gondolják akkor pár éven belül megoldják a posztot. Pénz, remek edző, koncepció meg van a sikerhez.Galacticos írta:
Masik meg vmelyiknap olvastam h a boston hajlando aldozni butlerert vagy paul georgert. Na az is komoly lenne. Egy cserevel egybol (kovezzetek meg de) bajnokeselyesse lepnenek elo. PG sokkal jobb csapatot erdemelne.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. február 23., csütörtök 14:35
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. február 23., csütörtök 1:03
A washington egyre jobb, es semmi hir az o elcsereleserol. Illetve en nem latom hogy hol az a csapat amelyik elso szamu iranyitot keres es bajnokeselyes.Drake írta:A nagy kosár szakiktól kérdezném,hogy van e esély arra,hogy Wall az elkövetkező 1-2 évben tovább áll Washingtonból?Jól szerepel most a Wizards de szerintem Wall egy igazi bajnok esélyes csapatot érdemelne....
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem