Tegyük hozzá jogosan. Azt mondjuk tényleg nem értem, hogy akkor miért nézi az ember.Realista24 írta:Tudnám minek nézitek![]()
![]()
90%-ban csak a fika megy rá mindenkitől.

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. március 14., kedd 9:16
Tegyük hozzá jogosan. Azt mondjuk tényleg nem értem, hogy akkor miért nézi az ember.Realista24 írta:Tudnám minek nézitek![]()
![]()
90%-ban csak a fika megy rá mindenkitől.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 14., kedd 8:54
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. március 14., kedd 8:44
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. március 13., hétfő 20:30
Jo kis resz volt amugyTheBull6 írta:Walking Dead
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Morgan szépen előadta hogy egy papucs, aztán meg...Persze mostmár jó lenne nem csak a beszéd, hanem tényleg valami küzdelem is, mert k*rva unalmas már ez az egész.
![]()
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. március 13., hétfő 19:52
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. március 12., vasárnap 13:30
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. március 12., vasárnap 11:26
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Akkor viszont megse David olte meg a szuleit, hanem a gonosz leny, aki valahogy a testebe kerult, ezt neveztuk David gonosz erejenek es legutobb peldaul Lenny kepeben jelent meg. Aki most akkor nem is Lenny, hanem Benny? Na meg ugye ott van meg a kutya (King), a nagyfeju gyerek meg a szorny, aki neha kinyitja az ajtot.P. Krisz írta:Ha tartják ezt a szintet, akkor érik a Daredevil trónfosztása.![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Viszont bejött a tipped, Davidet örökbe fogadták. Akkor lehet, hogy mégis Ő ölte meg a szüleit. A mit mondanak a csillagok kérdés egyre jobban bassza az agyamat, most már kiderülhetne mit is takar
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. március 12., vasárnap 10:59
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. március 12., vasárnap 8:19
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Annal a teljesen nema jelenetnel azert volt feszultseg rendesen.P. Krisz írta:Légió 1x5
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor az ember azt hinné, hogy nem lehet fokozni ezt az őrületet, akkor rátesznek még 1-2 lapáttal.![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. március 11., szombat 14:56
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 10., péntek 22:39
HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. március 10., péntek 21:04
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 10., péntek 18:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 9., csütörtök 21:26
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. március 6., hétfő 21:09
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az a baj, ha van, akkor is ilyen idióta Eugene-el... De ez a szarvas valóban profi munka volt.realistahuni írta:TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A cgi szarvasnál konkrétan felsírtam annyira gagyi volt.![]()
Egyre rosszabb a sorozat, mikor nincs Negan nézhetetlen.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. március 6., hétfő 18:22
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. március 5., vasárnap 23:34
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. március 4., szombat 14:17
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. február 28., kedd 18:41
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. február 27., hétfő 14:08
Most fejeztem be az évadzárót és vegyes érzéseim vannak. Hardy viszi a showt, szó szerint. A többi színész nem ér fel hozzá, de a többi karakter is nagyon kidolgozatlan az övéhez képest. Zilpha pl. egy hatalmas fail volt a részemről. Az Afrikai szál szinte teljesen mellőzve volt. A történet is kicsit túl lett bonyolítva a végére.h3x0r írta:Taboo S01
Roviden osszefoglalva: Tom Hardy kapott egy sorozatot, hogy a kultuszat noveljeA korabbi kommenteket visszaolvasva megertem, ha par ember szerint hetiben neha lassu volt es keves dolog tortent, viszont napi 1-2 reszt daralva en baromi jol szorakoztam.
Minosegi sorozatrol van szo, a diszlet es az egesz kor hangulata beszippantja a nezot. Tom Hardy pedig mind a 8 reszt vegig daralja. Az evadzaro nekem kulonosen bejott, talan az egyik legjobb resz. Ugyhogy aki eddig csak szemezgetett a sorozattal, nyugodtan vagjon bele.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem