Büszke vagyok rádErről a zacskós esetről is itt értesültem először, nem valami barcás oldalon.
Én leszarom a témát, csak Matyit akarom
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 28., kedd 15:52
Büszke vagyok rádErről a zacskós esetről is itt értesültem először, nem valami barcás oldalon.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. február 28., kedd 15:50
Ki állítja?dzsi91 írta:csababarca írta: (én az eb- fórumáról beszélek, hogy facebookon mit írnak,arról nem tudok, mert nem figyelem.)fantasztikus az a hely, még bazsalyogva állítja,hogy nem is ért a kezéhez a labda mert púlsanyi aszonta
Nemcsodálom,hogy többet vagytok itt mint ott.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. február 28., kedd 15:28
csababarca írta: (én az eb- fórumáról beszélek, hogy facebookon mit írnak,arról nem tudok, mert nem figyelem.)
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. február 28., kedd 15:14
nézd meg az általános véleményt erről. pár ember titulálja annak, többieknek is már nyűg amit csinál.Tottinho írta:
Az a szánalmas, hogy a saját játékosotok is ezt nyomatja, valamint odaát meg ezt a twitteres szájkaratét úgy hívjátok (csupa nagy betűvel), hogy harcias...
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. február 28., kedd 14:34
Az a szánalmas, hogy a saját játékosotok is ezt nyomatja, valamint odaát meg ezt a twitteres szájkaratét úgy hívjátok (csupa nagy betűvel), hogy harcias...csababarca írta:Mondjuk az eurobarca nem állt be a sorba, nincs erről hír, se tweet. Facebookon nem tudom raktak e ki bármit, ott sem láttam.
Az ilyen blaugrana féle szennyek, akik csak hergelnek nem biztos hogy támpontot kéne jelentsenek. Főleg, hogy a saját játékosokba is belerúgnak ahol tudnak, Neymar is már keresztre volt feszítve, aztán talált egy gólt, egyből isten lett. komolytalan.
A fórumon is 2-3 ekeferkó nyomatja a hülyeségeket, a többség röhög ezen, aki látta a meccset tudja hogy nem volt semmi "csalás", "részrehajlás".
Nem tudom,lehet én vagyok furán bekötve, de egyáltalán nem hoznak lázba ezek a "hírek", nem hogy még kommenteljek is alá 1-1 bejegyzésnél.
HozzászólásSzerző: koax » 2017. február 28., kedd 13:57
Engem se tud ez az egesz lekotni..csababarca írta:Nem tudom,lehet én vagyok furán bekötve, de egyáltalán nem hoznak lázba ezek a "hírek", nem hogy még kommenteljek is alá 1-1 bejegyzésnél.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. február 28., kedd 13:28
Jo, de ezek 24 karatos arany bevonattal es gyemanttal voltak diszitve.Realista24 írta: Két tollal, egy kitűzővel és egy mezzel, amit aztán pacekba ki is visznek a kamerák kereszttüzébenZseniális. Matyi és a haverok.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. február 28., kedd 13:21
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. február 28., kedd 10:43
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. február 28., kedd 10:10
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 28., kedd 8:35
Már régebben mondtam, hogy láttam egy interjút egy katalán sport lap főszerkesztőjével, ha nem látom a saját szememmel nem hiszem el, ott mondta a csótány, hogy SZÁNDÉKOSAN olyan híreket is gyártanak ami nem igaz, mert ezt akarja olvasni a katalán nép. Szó szerint mondta: Nem érdekes ha a hír valótlan.....Baxki, maga mondta el.de ezek mindig, mindig ráugranak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 28., kedd 8:31
Két tollal, egy kitűzővel és egy mezzel, amit aztán pacekba ki is visznek a kamerák kereszttüzébenDe hat a Real erre is kepes, azezon kozben megveszi a jatekveztoi bizottsagot
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. február 28., kedd 8:26
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 28., kedd 8:17
Realista24 írta:Matyi, ezt neked speciálba:
https://pbs.twimg.com/media/C5soVMJXEAM-sSa.jpg
https://pbs.twimg.com/media/C5soWLYXMAEQqij.jpg
https://pbs.twimg.com/media/C5soW2YWMAEVS26.jpg
Itt a lista, hogy ki mit szokott ajándékba adni a bírónak, A Barca is.
Itt pedig az látható, hogy Villarrealos szatyor is volt náluk hétvégén
https://pbs.twimg.com/media/C5sjgoEXEAAwFEx.jpg
Aztán most bújjatok vissza a barlangba.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 28., kedd 8:08
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. február 27., hétfő 21:17
BlancoMark írta:Gyerekek en ezt nem hiszem el, hogy tegnap ota is megy folyamatosan a mocskolodas a tegnapi meccsrol a katalan sajto reszerol meg ugye itt ez a szatyor sztori is. EGY TELJESEN EGYERTELMUEN MEGADHATO TIZIERT. Vagy mi mar jogos tizit se kaphatunk es onmagaban megkapja magat a Real ha megkap egy adhato tizit mert akkor mar tamogatjak? Erthetetlen, azt hittem ezt a tegnapi esetet meg a Barcasok is elismerik.![]()
Masik oldalrol meg felmerul a kerdes hogy ennyire nem foglalkoztatja oket a SAJAT megnyert rangadojuk? Mert nem sok mindent lattam rola, mindenhonnan a Real folyik a csapbol is.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 27., hétfő 21:04
BlancoMark írta:Gyerekek en ezt nem hiszem el, hogy tegnap ota is megy folyamatosan a mocskolodas a tegnapi meccsrol a katalan sajto reszerol meg ugye itt ez a szatyor sztori is. EGY TELJESEN EGYERTELMUEN MEGADHATO TIZIERT. Vagy mi mar jogos tizit se kaphatunk es onmagaban megkapja magat a Real ha megkap egy adhato tizit mert akkor mar tamogatjak? Erthetetlen, azt hittem ezt a tegnapi esetet meg a Barcasok is elismerik.![]()
Masik oldalrol meg felmerul a kerdes hogy ennyire nem foglalkoztatja oket a SAJAT megnyert rangadojuk? Mert nem sok mindent lattam rola, mindenhonnan a Real folyik a csapbol is.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. február 27., hétfő 20:58
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 27., hétfő 20:52
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 27., hétfő 20:41
MesQueUnClub írta:Ezzel én is egyet értek, az a Puskás, Di Stefano, Gento féle csapat gyakorlatilag akkor olyan volt, mint ma ősszerakni Messi, Cé és Suárezt egy keretbe.R.M.C.F írta:egyszerű, azért nyertünk anno sok bek-et, mert ku*rva jó csapatunk volt, mint nekik 2006-2012 között. Ez van. Csak szar ha nem ismerik el.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem