HozzászólásSzerző: babaking » 2017. február 28., kedd 14:26
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 28., kedd 14:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 28., kedd 13:27
donor írta:Miért, mi a reakciója? Ja tudom: beinti a lest...ikarus93 írta: Elég megnézni a reakcióit Bale meg Benzema góljai után.![]()
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. február 28., kedd 13:20
Meg 2 jo szelso tamado, mint Dembele es Martial/Coman.Berti írta:
Valamilyen szinten igazad van, igen. Ez az egyik nagy szempont ami miatt várom, hogy véget érjen a CR era. Végre játszhatunk egy igazi befejező csatárral.
Rabiot gyerek szerintem is nagyon illene hozzank, de Kovanak es Isconak kellene adni a perceket, szoval felesleges.rashidm írta:Ezt a Rabiot gyereket én elnézegetném Real mezben. Szerintem passzolna a Modric-Kroos-Kova-Isco mellé. Jövőre jön vissza Llorrente, meg is lennének 6-an 3 posztra. Case-t meg eladnám. Nem rossz ő, de ennyit tud sajna.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. február 28., kedd 13:18
Miért, mi a reakciója? Ja tudom: beinti a lest...ikarus93 írta: Elég megnézni a reakcióit Bale meg Benzema góljai után.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. február 28., kedd 13:07
Mindig mindenki magából indul ki. A Barcelona , a katalán sport mind- mind magukat mutatják be egyes mocskoldas során. Röhej!Sastre írta:és akkor még a Realt cikizték azzal, hogy megy az arany rolex a bíróknak, hogy ide "tévedjenek"rashidm írta:"Barcelona:
A katalán csapat egy nagy és néhány kisebb Barca-zászlót ajándékoz, de előfordult már, hogy gravírozott Nike órákat kaptak kézhez a játékvezetők."
Gondolom gravírozott órát akkor kapnak, ha esetleg számukra kedvezően alakul a mérkőzés...![]()
HozzászólásSzerző: Sastre » 2017. február 28., kedd 13:05
és akkor még a Realt cikizték azzal, hogy megy az arany rolex a bíróknak, hogy ide "tévedjenek"rashidm írta:"Barcelona:
A katalán csapat egy nagy és néhány kisebb Barca-zászlót ajándékoz, de előfordult már, hogy gravírozott Nike órákat kaptak kézhez a játékvezetők."
Gondolom gravírozott órát akkor kapnak, ha esetleg számukra kedvezően alakul a mérkőzés...![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. február 28., kedd 12:28
ikarus93 írta:CR maximalista, nem szereti ha más viszi el a showt helyette.
Elég megnézni a reakcióit Bale meg Benzema góljai után.
Persze ezzel semmi baj nincsen, amíg tudja hozni az évi 50 gólos átlagot és a fontos meccseken is tudja hozni magát.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 28., kedd 12:17
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. február 28., kedd 11:53
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. február 28., kedd 11:45
Mitől tuti?ikarus93 írta: Jó is hogy nem jött, CR-nek nagyon nem tetszett volna, lettek volna belső konfliktusok az tuti.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. február 28., kedd 11:34
kovacs.tibike1970 írta:
Verratti még jobb lenne.
Lewandowski hétvégén megint milyen gólt rúgott... Gyakorlatilag 10 cm2 elég neki a gólhoz. Rettentően sajnálom, hogy kétszer is visszautasított minket, mert a kor egyik legjobb támadója, mindkét lábával jól lő, jól fejel, technikás és a magassága ellenére még gyors is.
HozzászólásSzerző: kovacs.tibike1970 » 2017. február 28., kedd 11:28
Verratti még jobb lenne.rashidm írta:Ezt a Rabiot gyereket én elnézegetném Real mezben. Szerintem passzolna a Modric-Kroos-Kova-Isco mellé. Jövőre jön vissza Llorrente, meg is lennének 6-an 3 posztra. Case-t meg eladnám. Nem rossz ő, de ennyit tud sajna.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 28., kedd 9:45
HozzászólásSzerző: flori » 2017. február 27., hétfő 10:27
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. február 27., hétfő 10:12
Nem.flori írta:Olvastam egy SUN-os kamut hírt, de azért kiváncsi lennék ki lépné meg.
Varane - De Gea csere?
HozzászólásSzerző: flori » 2017. február 27., hétfő 9:45
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. február 26., vasárnap 16:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 26., vasárnap 10:10
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 26., vasárnap 10:05
Nem tudom, de remélem, hogy ő fog. a meccs első 2/3-ában lesznek területek, ezt ki kéne használni vele. Utána alakuljon bárhogy a meccs, sokkal zártabb lenne a Villa. Ha baj lenne, kb annyit érnénk vele az utoló fél órára mint a Valencia ellen.El Unico írta:Lenne egy kérdésem. Mennyire biztos, hogy Bale kezd? Mert több portálon és közösségi oldalon is azt láttam, hogy Vazquez fog kezdeni Benzema és CR mellett a támadó harmadban, míg máshol biztosra veszik, hogy a BBC kezd.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem