Akik onmagukhoz kepest fejlodtek tavaly ota az isco es kovacic. Isco teljesen mas felfogassal jatszik,nem eloszor fejlodott mar a csapat erdekeben nalam ez hatalmas teljesitmeny azert,de nyilvan neki is voltak gyengebb meccsei. Kovacic meg amikor jatszhatott tobbet akkor boven megmutatta miert tartjak modric utodjanak. Nekem ok eddig iden a legjobbak. Kar hogy nem kezdok. 3.nak Nachot mondanam. Hihetetlen stabil ahhoz kepest hogy soha nem volt stabil kezdo csak beugro. Ezt a harmat annak a szempontjabol mondtma hogy onmagukhoz kepest jobbnak tartom a teljesitmenyuket mint elmult evben. Nyilvan a csapatban van naluk jobb azert,de naluk a kozepes teljesitmeny is jonak mondhato. Pl carvajal,kroos stb. De toluk ezt is varjuk meg ez a megszokott.Babinho írta:Érdekes lenne most két szavazás a szezon mostani részében...
Mégpedig arra alapozva, hogy a BL győzelem után és hát a keretet egyébként is végigfutva nyáron általános vélekedés volt a szurkolók, a média körében és itt a fórumon is, hogy egy bitang erős és nagyon jó keretünk van.
Na most azért úgy állunk, hogy igazán kiemelkedő, konstans pofámleszakad formát senki nem tud hozni egész évben, fellángolások vannak, elég hullámzóak a teljesítmények.
Nyilván ennek leginkább oka másban keresendő (sérülések, jóllakottság, taktikai-szerkezeti problémák, zidane elképzelt változtatásai, amit kigondolt év elején és végig akart vinni a csapaton, azok szinte rendre nem jól sültek el).
Na de azért mégis
Ki a szezon pozitív és negatív szereplője? Nem top3...csak 1-1 név...![]()
Vagy ha top 3-at kellene megnevezni, egy érdekes fórum által összeállított csapat sorrendet is fel lehetne állítani.
A legjobbakat nehezebb lenne megnevezni sajnos pedig én nem vagyok egy kritikus fajta
Negativnak benzemat mondanam meg crt. Ok iden nagyon maguk alatt vannak. Es modric is halovanyabb mint szokott. De nyilvan ezekben taktikai okok is vannak