Meazza 13 évig volt az Inter játékosa, így tippeljünk egy merészet.dzsi91 írta: Nem tudlak hová tenni, aztse tudom,hogy milánó melyik megkeseredett részéből jöttél.

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 26., vasárnap 23:38
Meazza 13 évig volt az Inter játékosa, így tippeljünk egy merészet.dzsi91 írta: Nem tudlak hová tenni, aztse tudom,hogy milánó melyik megkeseredett részéből jöttél.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. február 26., vasárnap 23:36
Te neked amúgy mi a célod itt, mindenkinek megvan a saját szerepe ezen a fórumon, még a kefírező fosinak és alexoximoxoszoszinak is megvolt, de téged valahogy nem tudlak értelmezni . Néha idehánysz valamit Céről meg egy két kósza hsz amin leírod ami történtgiuseppemeazza írta:Nem értem,mi változott a 70.perc környékén...addig kapu felé nem ment a Real...Isco nagyon jól mozgott,ilyen ember padon ül,luxus...a játék továbbra sem jó,de onnantól volt szenvedély,addig lófasz...
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. február 26., vasárnap 23:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 26., vasárnap 23:30
Olvass vissza, és megtudod, hogy mit írtam és miért. De most még van kedvem, segítek.Figyelj már,nem akarom véletlen se felbaszni magam,se beléd kötni,de ,,menj anyádhoz", ,,takarodj" ,,seggarcok" ès ezek még csak nem is véglegesek,nem vagy Te egy kicsit elfajulva?Én értem,hogy tied a laszti,meg hogy Viktor is ezt játsza az országban,de egy kicsit még Ő is ad a látszatra.Ne haragudj de muszáj volt szóvá tennem,már én frusztrálódok az emberek helyett.
HozzászólásSzerző: giuseppemeazza » 2017. február 26., vasárnap 23:30
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. február 26., vasárnap 23:30
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. február 26., vasárnap 23:29
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2017. február 26., vasárnap 23:27
Realista24 írta:Azt nem értitek, amit hétről hétre írok, hogy a lényeg a közepe. Ez nem Moratán vagy Karimon múlik, hanem Casemiron, Iscón, Kovacicon.
Ez ma is bebizonyosodott.
A Karim-Morata harc csak azért jó, mert a személyeskedő seggarcokat ki tudom rakni lelkiismeret furdalás nélkül.
HozzászólásSzerző: Xober » 2017. február 26., vasárnap 23:25
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. február 26., vasárnap 23:21
A közepe sem azért szar, mert nem megy nekik, hanem annyira a pálya szélét használjuk, hogy egyszerűen kiesnek a képből. Ezért volt akkora felüdülés ma Isco beküldése is, mert a csatár mögötti részt lefedte, ezáltal volt középpálya.Azt nem értitek, amit hétről hétre írok, hogy a lényeg a közepe. Ez nem Moratán vagy Karimon múlik, hanem Casemiron, Iscón, Kovacicon.
A Karim-Morata harc csak azért jó, mert a személyeskedő seggarcokat ki tudom rakni lelkiismeret furdalás nélkül.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. február 26., vasárnap 23:21
Szerintem egyáltalán ne felejtse el, hanem végre tanuljon belőle.lestat írta:1.felidot felejtsuk el szerintem. De főlrg Zidane.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. február 26., vasárnap 23:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 26., vasárnap 23:19
De nem, mert itt és a fb-on is úgy van előadva, mintha ezen múlna a szezon. Lehet, hogy te nem, de másik 20 igen.Dehogynem ertjuk
Itt minden játékosnak tudnia kell, és nagyjából tudja is, hogy a kedvencek fixek. Aztán jön egy Morata, és azt hiszi majd miatta változtatnak rajtaEz nem Benzemarol es Moratarol szol, hanem a keret menedzseleserol, a jatekosok motivalasarol, es a csapat erdekeirol. Benzema egy jelentektelen porszem ehhez kepest, csakugy mint Morata.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. február 26., vasárnap 23:19
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. február 26., vasárnap 23:17
Dehogynem ertjuk. Pont ezert lehetne kivagni Benzemat a padra hatha elgondolkodik. Ugyse rajta mulik. Kis tulzassal semmit nem tesz hozza a jatekhoz, ezt nagy valoszinuleg Morata sem mulna alul. Nincs benne kockazat annyira rossz a francia. Van a keretben par olyan jatekos aki jobban megerdemelne nala a kezdohelyet jelenleg. Felolem lehet ez Isco is, vagy Kovacic, vagy Lucas Vasquez, csak tegye be oket, hogy aki a padon ul lassa hogy a kemeny munka es a jo teljesitmeny megterul es kezdobe lehet kerulni anelkul hogy valaki honapokra leserulne, a palyan levok meg lassak hogy attol hogy most ok vannak a kezdoben meg nem feltetlenul lesz az mindig igy, es igenis igyekezzenek teljesiteni, mert ha nem akkor a padon talalhatjak magukat. Ez nem Benzemarol es Moratarol szol, hanem a keret menedzseleserol, a jatekosok motivalasarol, es a csapat erdekeirol. Benzema egy jelentektelen porszem ehhez kepest, csakugy mint Morata.Realista24 írta:Azt nem értitek, amit hétről hétre írok, hogy a lényeg a közepe. Ez nem Moratán vagy Karimon múlik, hanem Casemiron, Iscón, Kovacicon.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 26., vasárnap 23:16
De szerencsére odaírtakoax írta: Szerintem ha ugy nezzuk szemelyeskedes nelkul viszont eleg jo erveket irt..
Mariano detto ugyanaz mint Morata.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. február 26., vasárnap 23:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 26., vasárnap 23:08
HozzászólásSzerző: koax » 2017. február 26., vasárnap 23:07
Szerintem ha ugy nezzuk szemelyeskedes nelkul viszont eleg jo erveket irt..ziro4vr írta:Személyeskedés nélkül nem tudsz érvelni?dannen írta:szoval mariano aki szo szerint ugyanazt csinalta mikor beallt, mint morata, mehetne a kezdobe, de morata csak cserekent jo. hat ja menjunk mi az anyjunkba a forumrol, nem ertunk ehhez, majd realista meg ziro elbeszelgetnek az o magas szintjukon.
Ja várj, nem.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. február 26., vasárnap 23:06
+1!sonic írta:Ha Morata kezdene Benzema helyet valoszinuleg semmivel nem lennenk rosszabbak, mert Benzema sajnos annyira fos. Lehet jobbak se, de Morata mar annyiszor bizonyitott cserekent hogy megerdemelne hogy kezdjen legalabb a meccsek felen amikor heti 2 meccsezunk. Ez lenne a minimum. Es nem csak miatta mondom, sot oszinten szolva leszarom Morata erdekeit meg Benzemaet is. A csapat miatt kellene ezt meglepnie Zidane-nak, mert igy csak azt latjak a jatekosok hogy tok mindegy mi tortenik ugyis ugyanazok kezdenek. Nincs ertelme hajtani cserekent se, mert ugyse leszel kezdo. Ez igy nem mehet tovabb. Ugyanez a szituacio a kozeppalyan Isco es Kovacic eseteben.
Zidane-nak tokoket kell noveszteni es kivagni a kezdobol aki tartosan szar, megadni a lehetoseget annak aki cserekent bizonyit.
Es nem az allandoan semmirekell Jamest berakni a kezdobe amikor semmi nem indokolja. Amator edzo....
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem