Ibra: "Vettetek? Ingyen jöttem. Téged vettek."

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 26., vasárnap 20:44
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. február 26., vasárnap 20:36
Remelem Benzema neha ranez, es tanul toleM1Ö írta:Nincs igazság a fociba halljátok...Először a Barca a 2 hülye góljával, most meg a MU. Pedig jobb volt a Soton, még egy gólt is elvettek tőlük. Ibra viszont klasszis, megint bebizonyította. Azért 35 évesen ilyen melót lenyomni a góljai mellé. Ráadásul folyamatosan játszik is.
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. február 26., vasárnap 20:33
Én is így vagyok ezzel, de nem is merem leírni, mert mindig ez van. Ibránál menő és el kell fogadni hogy egy arrogáns egoista focista. Nála ez stílus, és nem gáz, sőt rohadt menő. Míg bárki másnál fele ekkora arcra szét van alázva, hogy nagyképű. De amúgy a teljesítményét is szokás túlfújni néha. Bár én teljesen elismerem mert a két földönkívüli mellett ő az aki konstans tudott jó teljesítményt hozni.flori írta:Annyira vicces, amennyire Ibra copkodva van a világban. Ronaldo tized ennyire nagyképű, és folyamat elő van véve. De Ibrát így kell szeretni..Kabaré.![]()
Mondjuk én is bírom, nem ezzel van a probléma.
HozzászólásSzerző: flori » 2017. február 26., vasárnap 20:30
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 26., vasárnap 19:49
Az is. Meg hogy ma ők nyerték meg a kupát.koax írta:Mi a szerencsejuk? Hogy ott jatszik?
HozzászólásSzerző: koax » 2017. február 26., vasárnap 19:44
Mi a szerencsejuk? Hogy ott jatszik?Anthony írta:Ezeknek a fostaligáknak is csak Ibrával van szerencséjük...ma minden noob csapatnak szerencséje van ahogy látom
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. február 26., vasárnap 19:41
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. február 26., vasárnap 19:29
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 26., vasárnap 19:29
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. február 26., vasárnap 19:18
Masodikat ha a szuperkupat is annak vesszukRemy írta:Ibra hozta is az első kupát M(o)u-nak. Komoly.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 26., vasárnap 19:17
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. február 24., péntek 18:42
citynél nem utálták ki, csak összetűzésbe került két olyan játékossal is akit amúgy más edző se tudott teljesen kontrollálni.nzooli93 írta:
Nem is kimondottan az edzoi tudasra gondoltam. A tulajdonos elvileg elbeszelgetett par jatekossal es ok mondtak hogy ranieri vel nem elegedettek. Ez utan donthetett ugy a tulaj hogy jobb ha kirugja. Mancinit meg ha jol tudom sehol se szerettek a jatekosai. Egy adott ido utan mindig kiutaltak. Lehet hogy egy edzovaltas utani szokasos lendulet miatt feljebb kapaszkodnak de van olyan erzesem hogy ha Mancini kerul oda akkor jovo ilyenkor mar nem lesz ott.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. február 24., péntek 18:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 24., péntek 17:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 24., péntek 17:51
Nem védem, de Ranieri ugyanezeket írtátok, ezért írtam példát. Veidt védi.Realista24 írta:Mancinit véded? Te atya égKerlon írta: Ranieri kinevezésekor hasonló szemforgatós smileval kínálta meg a világ a Leicestert. Just sayin'
Másrészről rendkívül pofátlan döntés volt, de jogosnak mondható. Nem, hogy javulnának, hanem egyre rosszabbak és még épp időben lehet összerántani a dolgokat. Kanté kiesésének nem szabadna ekkora jelentősége lennie, hogy 15 helyet estek vissza.nála nagyobb nimand kevesebb van a szakmában.
Évekig?Veidt írta:Sehol sem utálták ki a játékosai. A Citynél volt problémája néhány emberrel, de ott sem amiatt kellett távoznia. Az Internél pl meg évekig összetartotta azt a balkáni csodakülönítményt akik 3 hónap alatt kicsinálták De Boert.nzooli93 írta: Nem is kimondottan az edzoi tudasra gondoltam. A tulajdonos elvileg elbeszelgetett par jatekossal es ok mondtak hogy ranieri vel nem elegedettek. Ez utan donthetett ugy a tulaj hogy jobb ha kirugja. Mancinit meg ha jol tudom sehol se szerettek a jatekosai. Egy adott ido utan mindig kiutaltak. Lehet hogy egy edzovaltas utani szokasos lendulet miatt feljebb kapaszkodnak de van olyan erzesem hogy ha Mancini kerul oda akkor jovo ilyenkor mar nem lesz ott.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 24., péntek 17:48
Mancinit véded? Te atya égKerlon írta:Ranieri kinevezésekor hasonló szemforgatós smileval kínálta meg a világ a Leicestert. Just sayin'nzooli93 írta:És elvileg Ranieri után odavisznek egy Mancinit ...![]()
![]()
Másrészről rendkívül pofátlan döntés volt, de jogosnak mondható. Nem, hogy javulnának, hanem egyre rosszabbak és még épp időben lehet összerántani a dolgokat. Kanté kiesésének nem szabadna ekkora jelentősége lennie, hogy 15 helyet estek vissza.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. február 24., péntek 17:35
Sehol sem utálták ki a játékosai. A Citynél volt problémája néhány emberrel, de ott sem amiatt kellett távoznia. Az Internél pl meg évekig összetartotta azt a balkáni csodakülönítményt akik 3 hónap alatt kicsinálták De Boert.nzooli93 írta: Nem is kimondottan az edzoi tudasra gondoltam. A tulajdonos elvileg elbeszelgetett par jatekossal es ok mondtak hogy ranieri vel nem elegedettek. Ez utan donthetett ugy a tulaj hogy jobb ha kirugja. Mancinit meg ha jol tudom sehol se szerettek a jatekosai. Egy adott ido utan mindig kiutaltak. Lehet hogy egy edzovaltas utani szokasos lendulet miatt feljebb kapaszkodnak de van olyan erzesem hogy ha Mancini kerul oda akkor jovo ilyenkor mar nem lesz ott.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. február 24., péntek 17:26
Nem is kimondottan az edzoi tudasra gondoltam. A tulajdonos elvileg elbeszelgetett par jatekossal es ok mondtak hogy ranieri vel nem elegedettek. Ez utan donthetett ugy a tulaj hogy jobb ha kirugja. Mancinit meg ha jol tudom sehol se szerettek a jatekosai. Egy adott ido utan mindig kiutaltak. Lehet hogy egy edzovaltas utani szokasos lendulet miatt feljebb kapaszkodnak de van olyan erzesem hogy ha Mancini kerul oda akkor jovo ilyenkor mar nem lesz ott.Kerlon írta:Ranieri kinevezésekor hasonló szemforgatós smileval kínálta meg a világ a Leicestert. Just sayin'nzooli93 írta:És elvileg Ranieri után odavisznek egy Mancinit ...![]()
![]()
Másrészről rendkívül pofátlan döntés volt, de jogosnak mondható. Nem, hogy javulnának, hanem egyre rosszabbak és még épp időben lehet összerántani a dolgokat. Kanté kiesésének nem szabadna ekkora jelentősége lennie, hogy 15 helyet estek vissza.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 24., péntek 17:19
Ranieri kinevezésekor hasonló szemforgatós smileval kínálta meg a világ a Leicestert. Just sayin'nzooli93 írta:És elvileg Ranieri után odavisznek egy Mancinit ...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. február 24., péntek 16:50
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem