hát remélem inkább hozzánk jön.
rá kell mozdulni, nincs mese.
ha valamikor az elnök tényleg nagyon mélyen a zsebébe nyúl akkor az pont elnökválasztáskor lesz. már 100x felhoztam ezt az elnökválasztást.GT37 írta:Olcsó mulatság lesz.![]()

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 27., szombat 14:04
ha valamikor az elnök tényleg nagyon mélyen a zsebébe nyúl akkor az pont elnökválasztáskor lesz. már 100x felhoztam ezt az elnökválasztást.GT37 írta:Olcsó mulatság lesz.![]()
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 27., szombat 14:00
Bárki jelentkezik érte, ha megfelelő az összeg akkor kalap-kabát neki...Igaz, csak kérdés, hogy pl. egy Di Maríát mennyiért lehet eladni. Mondjuk ha egy City vagy egy PSG jelentkezik be valamelyik emberért, akkor már jó úton jártok.
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. április 27., szombat 13:51
Ki tudja, lehet hogy egy szerződés hosszabbításra is rá tudja beszélniPress írta:Ancelotti na ne... Hat ha ez itt tartja nekunk Kakat meg egy evig en nem tudom mit csinalok....
HozzászólásSzerző: Press » 2013. április 27., szombat 13:47
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 27., szombat 13:46
Azért reménykedek,hogy egy szaftos összegért eltudjuk adni az argentin pakkot,mert rajtunk kívül(a fórum 98.9%GT37 írta:1. Nem szeretném. Már Modric is elhagyta a Spurs-t a Real kedvéért, ha még Bale is...Nzedge írta:Az én meglátásom szerint Bale 90 %,hogy jön.
Azért lesznek eladások is.Ha okosba csináljuk,simán hozhatóak.![]()
![]()
2. Igaz, csak kérdés, hogy pl. egy Di Maríát mennyiért lehet eladni. Mondjuk ha egy City vagy egy PSG jelentkezik be valamelyik emberért, akkor már jó úton jártok.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. április 27., szombat 13:39
Az a baj, hogy Ancelotti szerződtetése egy defenzív húzás Perez részéről. Ért el sikereket, tud bánni a klasszisokkal, de kb. ebben kimerül a mellette szóló érvek. Ancelotti mindenhol ért el sikereket, de a csapatában rejlő potenciált sosem tudta maximálisan kihasználni. Én azt gondolom, hogy ez jelen helyzetben probléma. Mert idén ugyanez van. Láttuk a maximumot tavaly, kb. szétaláztunk a Barcán és a BM-en kívül mindenkit. Mourinho idén nem tudta tartani azt a szintet, nem voltunk stabilak, nyögvenyelős, szenvedős a játékunk. Én kb. ugyanezt várom Ancelottitól. Az ő sikeressége a Barcán fog múlni. Ha a Barca képes lesz 90+ pontot szerezni, akkor bajnokok lesznek. Ha csak 80+, akkor lehet mi nyerünk. Ancelottiban szerintem nincs kimagaslóan magas pontszám, mert nem stabilak a csapatai. Azért én emlékszem arra, mikor a Milan nyert 4-1 a Depor ellen Milánóban, és a visszavágón alázott a Depor... Ha itt ez előfordulna, lincshangulat lenne az oldalon, a felhasználók fele menne két hét pihenőre... Na ezek mondatják velem azt, hogy Ancelottit ne... Ha olyan kimagasló edző lenne, akkor a BM kedden őket alázta volna szarrá, és nem a Barcát...Pedig szerintem ő lenne a legjobb választás,ugye klopp esélytelen és azért Carlo is ahol eddig megfordult sikeres is volt
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 27., szombat 13:38
A Chelsea vinni akarta még pár éve. Már a Benficánál felfigyeltek rá. Plusz ott a legjobb barátja David Luiz is. Tegyenek le az asztalra 35 milkót és vihetik.GT37 írta:2. Igaz, csak kérdés, hogy pl. egy Di Maríát mennyiért lehet eladni. Mondjuk ha egy City vagy egy PSG jelentkezik be valamelyik emberért, akkor már jó úton jártok.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. április 27., szombat 13:35
1. Nem szeretném. Már Modric is elhagyta a Spurs-t a Real kedvéért, ha még Bale is...Nzedge írta:Az én meglátásom szerint Bale 90 %,hogy jön.
Azért lesznek eladások is.Ha okosba csináljuk,simán hozhatóak.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 27., szombat 13:33
Én se nagyon emlékeszek ilyenre.Ezért is Bale nevét emeltem ki a felállásomban.Casso írta:Reusot egyáltalán hozták már szóba velünk?
HozzászólásSzerző: Mestiboy » 2013. április 27., szombat 13:32
Ezzel én is így vagyok de hátha Madridban jár a csoda erre a pár naprabeckham96 írta:Mai meccstől is félek, a végén még tényleg csak harmadikak leszünk...
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 27., szombat 13:31
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 27., szombat 13:28
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 27., szombat 13:27
Szerintem is jobb megoldás lenne a német,mint Bale,de belekalkuláltam a sajtó híreket ..stbstb.Reus gyerekkel jobban járnátok
Azért lesznek eladások is.Ha okosba csináljuk,simán hozhatóak.Amúgy Vidal, Verratti, Reus, esetleg egy csatár... Olcsó mulatság lesz.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. április 27., szombat 13:21
Bale jobbra?Nzedge írta:...
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 27., szombat 13:14
HozzászólásSzerző: REDONDO78 » 2013. április 27., szombat 13:12
Higu nem szélső!Lavezzi meg jobb,mint Di Maria.Zlatan még jo lehet 3-4 évre.Jobb mindkét "klasszis" csatárunknál!Lavezzi?![]()
Zlatan??
![]()
előbbi még a sokak által utált Higuainnál is jóval gyengébb. Míg utóbbi már nem kéne, hisz nem fiatal, + CR-rel szerintem nem férnének meg.
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 27., szombat 13:11
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 27., szombat 13:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 27., szombat 13:07
Lavezzi?REDONDO78 írta:
Lavezzi--------------------------Ronaldo
------------------Zlatan------------------
Szerintem igy nem lennénk utolsók!!!
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 27., szombat 13:07
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem