KAG írta:Hagyjuk ezt, tényleg szerettem volna, még mindig nem vetem el, de annyira elég hogy el sem tudom mondani, ez a sok csürhe, ha beszélsz velük, normálisan fogalmazni nem tudnak.
Mondjuk ebben egyet tudok érteni.
Külföldről nincsen tapasztalatom, de itthon borzasztóan buták és nagyképűek a játékosok,edzők többsége.
nagyon sok ismerősöm tényleg arra veri, hogy NB3,Megye akármennyibe fociznak...nevetséges
Nekem az a bajom, hogy amikor már nem voltam aktív(kb 10 éve), és elkezdtem elhinni hogy ugyanúgy ahogy magyarországon mindenki, én is értek ehhez a sporthoz, aztán szakmáztam rengeteget és a véleményeimet tartottam, megvédtem, kiálltam értük, kiröhögtek, leszóltak, szinte mindenki a szakmából.....sorolhatnám az akkor szakmai koordinátorok, vezetők nevét.....majd teltek múltak az évek, és hopp.....ahogy egy most már edző barátom mondta, próbálom szó szerint idézni: te, ezek pontosan azt tanítják most, amit Te már évekkel ezelőtt ugattál, de baszki, szóról szóra...na ezek valamennyire elégtételek, mert tudom, hogy mit miért képviseltem. Ma áll velem szemben, megyei utánpótlás koordinátor és azt mondja amit én neki 10 éve, amit akkor kiröhögött, most előadja, mintha ő tudná a tutit. Ott álok, hallgatom és közben szívesen pofán baxnám.Nevetségesek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.