Remy írta:Ilyenkor mindig beugrik Zombori és Puhl beszélgetése a futballról.
A többi is nagy kókler a tv.ben. örülök ga néha napján esik nekik valami ami bejön. De ez ritka. Sírni lehet a tudatlanságukon.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 25., szombat 14:19
Remy írta:Ilyenkor mindig beugrik Zombori és Puhl beszélgetése a futballról.
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. február 25., szombat 14:10
Egyetértek teljesenKerlon írta:Engem nem az eredmények zavarnak igazán, mert ki ki lehet kapni. Sokkal bajosabb, hogy a csapat semennyit nem fejlődött és szerintem Zidane is tanácstalan, plusz beszari lett és 0 kockázatot vállal mostanában.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 25., szombat 13:36
Egy újabb tudatlan.Red Byron írta:Ja, elrakta. Általában. Mit jelent az általában? Hogy néha lő nekik gólt? És mi van a többi tétmeccsel? Ugyanolyan impotens, mint Higuain volt.Realista24 írta: Ja. Ne beszéljünk róla, amikor a Barcat eddig általában elrakta. A BM ellen is fontos gólt szerzett, stb...közhely agyú elesitve van, látom.
HozzászólásSzerző: Red Byron » 2017. február 25., szombat 13:16
Ja, elrakta. Általában. Mit jelent az általában? Hogy néha lő nekik gólt? És mi van a többi tétmeccsel? Ugyanolyan impotens, mint Higuain volt.Realista24 írta: Ja. Ne beszéljünk róla, amikor a Barcat eddig általában elrakta. A BM ellen is fontos gólt szerzett, stb...közhely agyú elesitve van, látom.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 25., szombat 11:37
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. február 25., szombat 11:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 25., szombat 11:02
Ja. Ne beszéljünk róla, amikor a Barcat eddig általában elrakta. A BM ellen is fontos gólt szerzett, stb...közhely agyú elesitve van, látom.Red Byron írta:Úgy látszik marad a régi sorozat, páros évben BL (1998, 2000, 2002, 2014, 2016). A többi évben meg teljes összeomlás tavasszal. Amilyen szörnyű a játék mostanában simán benne van, hogy a Napoli 2-0-ra nyer, a bajnokság meg a sok pozitív előjel ellenére szintén elúszik. A kupabukta is szégyen volt. RvN óta nem volt normális csatár, akire bármikor lehet számítani. CR (aki nem is csatár) a sérülése óta katasztrofális, Benz meg rémisztő helyzetkihasználású volt mindig (igen tudom, hogy a Liga elmúlt 10 évének legjobb góllövői és gólpassz adói között van az első 5-ben, de a nagy meccseken inkább ne is beszéljünk róla).
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 25., szombat 10:30
HozzászólásSzerző: Red Byron » 2017. február 25., szombat 10:26
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 24., péntek 21:48
Realista24 írta:Egyébként nagyon remélem, hogy a hétvégén nem változik a Real és a Barcelona helyzete a tabellán, de ha mégis, akkor itt akkora sírás lesz, hogy el fogok durranni.
De azt továbbra se felejtse el senki, hogy a Barcát hazai pályán fogadjuk, és ugye egy meccsel kevesebbünk van. Ez talán egy minimális lépéselőny, amire mondjuk nem szabad alapozni, de nem kell rögtön eret vágni, mint pesszimistapetinek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 24., péntek 12:55
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. február 24., péntek 12:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 24., péntek 12:00
Egyetértünk. Ezért irtam hogy az utóbbi évek leggyengébb bajnokát avatjuk majd. Remelem mi leszünk azok.Anthony írta:Nem vagyunk.
De egyébként igazad van, mert asszem BL bukta előtt is valami 6 góllal nyertek itthon, ugyanakkor kicsit komolyabb csapatok ellen szenvednek rendesen.
Mi sem vagyunk jó formában, de a Napoli meccs és Bale visszatérése adott okot a bizakodásra, a Valencia meccs meg nem
A lényeg hogy nincs eldőlve semmi, nyílt a bajnokság, csak össze kellene szedni magunkat.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. február 24., péntek 11:56
Én inkább úgy látom ha Modric nincs formában akkor a maradék lendület is eltűnik középről.p.csabi1 írta:Én nekem olyan volt mintha most ez hülyén hangzik majd de túl lettek volna rotálva a játékosok.
Modricék egyáltalán nincsennek formában.
Főleg a középpályán látszott ez meg.
Nyerni kellett volna piszkosul ideges voltam.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. február 24., péntek 11:44
HozzászólásSzerző: kovacs.tibike1970 » 2017. február 24., péntek 11:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 24., péntek 11:40
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. február 24., péntek 11:35
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. február 24., péntek 11:11
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 23., csütörtök 21:41
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem