az csak az egyik része a dolognak, hogy ki VOLT a jobb az elmult években (mert nehogymár most, 29 évesen jönne bele D.Lopez és jobb mint az a Casillas, akit 2x is Ballon d'or-ra szavaztak volna)lestat írta:Én baromi elfogult vagyok Casillas-szal. Aki azt állítja, hogy Iker szar kapus az csak azért mondja, mert Mourinho elhitette vele. Mit adott Lopez a madridnak eddig? Néhány pazar, parádés védést vetélytárs nélkül, mert Mourinhotól Casillas nem kapta meg a lehetőséget január óta egyszer sem. "Amíg én vagyok a Real Madrid edzője Casillas nem fog játszani" - mondta a portugál, hihetetlen profizmussal...Ezzel szemben mit adott Casillas a madridistáknak? Vissza lehet googlézni az utóbbi 12 évet. Sajnos nagyon gyorsan felejtenek az emberek. Iker védett a konföd kupán, és utána talán két barátságoson és nem volt az a "vállalhatatlan" kategória, amit lassan belebeszélnek egyesek. Oké, aláírom, hogy Lopez jobb formában van jelenleg, többet edzett meg minden de badarságokat ne írjunk már.
Nagyon merem remélni, hogy nem történik megint az, mint anno Raullal.
Teljesen adom! Iker akkor is klasszisokkal jobb...de meccs nélkül nemfog jobb formába lenni és ezt Ancelotti is tudja szal kövi meccsen tuti Iker fog kezdeni vagy ha nem akkor ott kurva nagy problémák vannak Ancelotti fejében...Ha meg Lopez olyan kurva nagy kapus hol volt eddig a 12 évben????...én nem akarok hálátlannak tünni mert télleg voltak pazar védései meg minden de túlzás azt állitani h egy jó formában lévő Ikernél jobb vicc komolyan..itt eggyes emberek agymosáson mentek át komolyan...Iker Top 5 kapus és pont! de ha nemfog lehetőséget kapnu nemfogja tudni megmutatni h ő bizony már a régi szóval Ancelotti please tedd vissza őt a kapuba
de ami engem mindig megüt, az, hogy: 1 kezemen meg tudom számolni, hogy hány meccset húzott le kapott gól nélkül López (...és nem is vagyok sámán)... de amúgy most hogy utánanéztem: 2 (!), azaz két meccsen volt olyan, hogy nem kapott volna gólt López (Rayo és Bilbao ellen) HOLOTT sérülése előtt Casillas lehozott csak a 12/13as szezonba 10 meccset kapott gól nélkül... (forrás: http://www.transfermarkt.co.uk/en/real- ... _2012.html) - és most lehet a védelemre fogni sok mindent, de Casillas képes a védőket is irányítani a kapuból, és ezáltal a védelem is jobb teljesítményre képes vele... de így, hogy nincsen egy irányító kapitány a pályán...

ÉS NINCS JOBB FORMÁBA López!!! Neki az a formája, hogy minden meccsen legalább kapjon egy gólt, és hozza sz.r helyzetbe a Madridot... mit akarunk már ezzel a mezei kapussal??? Ennyi erővel rakjuk be csatárnak Thorgellét, mert jobb passzba van, mint Benzema... Amúgy meg honnan tudod milyen formában van Casillas? - És nekem nehogy egy barátságos, Al Sadd elleni meccsen alkossatok véleményt, mert annak nincs presztízse, a védők sem fogják annyira komolyan venni a meccset, stb... a Granada ellen Casillas-t akarom látni, utána további véleményt fogok formálni.