köszi a tippet, sokat jelent, ha németből jön, nem tádzsikisztánból.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2017. február 24., péntek 21:26
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. február 24., péntek 17:31
itt mindegyik eu stock és raktáron van: https://www.tinydeal.com/buy/meizu.html'shutterisland írta:meizut akartam (akartunk, mert 2 kell), baromi jó teszteket olvastam róla ár/érték arányban.
már kb 8 oldalon megnéztem, vagy nem EU stock, vagy out of stock, vagy nincs emberi színben, vagy 30 munkanapot kell várni...rohadt nehéz hozzájutni.
de akkor marad a xiaomi szerintem.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. február 24., péntek 12:23
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2017. február 24., péntek 11:42
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. február 24., péntek 5:48
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2017. február 23., csütörtök 23:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 21., kedd 9:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 21., kedd 9:01
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 21., kedd 8:41
Nekem a T-comnál annyi kedvezményt kaptam, hogy 3 hónapig nem kellett a telefon részletét fizetnem. Az nem rossz mondjuk. Remélem májusban is hasonló kedvezmény lesz. Vagy ha a havidíjból 1 ezres lecsippantanak.Kerlon írta:Tcom? Mert a voda már ott tart, hogy kedvezményt sem ad az elofizuhoz. Tiszta vicc lett.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 21., kedd 6:36
Tcom? Mert a voda már ott tart, hogy kedvezményt sem ad az elofizuhoz. Tiszta vicc lett.Realista24 írta:Kijött egy fos széria, mint az ötösnél. Cserélik őket gyárilag.alakinek van Iphone 6s telója? Tudna róla egy-két info-t mondani? Olvasgatom a mobilarena fórumát és kicsit zavarba ejtő ez a sok akksicsere.
Én most vesztem velük össze, 10+ év platinásként, és szarabb árat kapok, mint egy új belépőÉrtelmes kedvezmény vagy kb annyi ér mint szarnak a pofon?Ráadásul a suna olyan flegma volt, hogy most felsőbb körökbe delegáltam a problémámat és a csajszi hozzáállását.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. február 21., kedd 6:17
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. február 20., hétfő 23:36
ebay-en szallitassal 6 euro hozza egy usb-s toltocsababarca írta:https://edigital.hu/egyeb-ferfi-szortel ... et-p374115
Van egy ilyen szakállvágóm, de a probléma, hogy a töltője eltűnt. Valahol elhagytam, vagy elkeveredett takarítás közben.
Honnan tudnék beszerezni? Sajnos nem is találom milyen töltő kellene hozzá...plusz magyar webshopokon se találok semmi ilyesmit.
Már az is segítség ha valaki esetleg tudja hogy milyen töltő kell ehhez pontosan. Nem használ senki ilyet, vagy hasonló remington terméket?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. február 20., hétfő 23:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 20., hétfő 10:47
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 20., hétfő 10:41
Ez roppant örömteli.Realista24 írta:Kijött egy fos széria, mint az ötösnél. Cserélik őket gyárilag.alakinek van Iphone 6s telója? Tudna róla egy-két info-t mondani? Olvasgatom a mobilarena fórumát és kicsit zavarba ejtő ez a sok akksicsere.
Én most vesztem velük össze, 10+ év platinásként, és szarabb árat kapok, mint egy új belépőÉrtelmes kedvezmény vagy kb annyi ér mint szarnak a pofon?Ráadásul a suna olyan flegma volt, hogy most felsőbb körökbe delegáltam a problémámat és a csajszi hozzáállását.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 20., hétfő 10:40
Kijött egy fos széria, mint az ötösnél. Cserélik őket gyárilag.alakinek van Iphone 6s telója? Tudna róla egy-két info-t mondani? Olvasgatom a mobilarena fórumát és kicsit zavarba ejtő ez a sok akksicsere.
Én most vesztem velük össze, 10+ év platinásként, és szarabb árat kapok, mint egy új belépőÉrtelmes kedvezmény vagy kb annyi ér mint szarnak a pofon?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 20., hétfő 10:37
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. február 19., vasárnap 10:22
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. február 18., szombat 18:04
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. február 18., szombat 16:26
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem