HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. február 24., péntek 12:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 24., péntek 12:48
Valóban kár, jobb lett volna akkor lejátszani mindet, amikor hullafáradt volt a Celta és skippelte a bajnoki meccseket a kupák miatt.Matyi írta:Kár, jobb lett volna mihamarabb, hogy átláthatóbb legyen a tabella, így lehet majd számolgatni továbbra is.
HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. február 24., péntek 12:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 24., péntek 12:43
Március 15. kiesett, a legvalószínűbb dátum az utolsó bajnoki hét közepén.Matyi írta:Így, hogy továbbjutott az EL-ben a Celta, illetve nagy valószínűséggel ti is a BL-ben, mikor lesz lejátszva leghamarabb az elmaradt bajnoki? Múltkor itt olvastam valahol, le volt írva, hogy mikor lesz játszva a meccs egyes esetekben.
HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. február 24., péntek 12:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 24., péntek 10:36
A kivásárlási ára ennyi, az már más kérdés, hogy ki is fizetik értük ezt a lóvét. Ide vezetnek a 100 milliós éves szponzori pénzek.istimester írta:Minden balfasz 80 millába kerül lassan, ez sem normális.
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. február 24., péntek 9:57
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. február 24., péntek 9:44
Realista24 írta:Viszi a MU 80 körül, én már nyugodt vagyok.H.E.H.E. írta:remélem dybalával együtt ezt a bernardo silvát is elfelejtjük.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 24., péntek 9:29
Viszi a MU 80 körül, én már nyugodt vagyok.H.E.H.E. írta:remélem dybalával együtt ezt a bernardo silvát is elfelejtjük.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. február 24., péntek 9:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 24., péntek 6:40
Amúgy szinte ugyanaz történik mint Carlo idején. BLt nyerünk, ősszel hozzuk magunkat, jönnek a bónusz kupák, tavasszal simán és fajon kiesunk a kupabol, egyre szarabb a játék, az edző nem (tud) változtatni... Stb stb stbd.gergo írta:Szabályos vagy sem, ezt a Valenciát így is ütni kellett volna, aztán csókolom, nincs miről beszélni. De az túl szép lett volna, 4 pont előny nem kihívás.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. február 24., péntek 1:03
Remeljuk nyerni akarnak. Verik Barcat akkor 3 pontra lesznek toluk. Az azert nem lenne rossz nekik se. Ahhoz kepest hogy sokaig a 4-5.helyen tanyaztak egesz evben. Ez jo lehetoseg lenne nekik. Csak Barca bl en kivul altalaban veri oket sajna ,na de hatha most nemRemy írta:Remélhetőleg Griezmannék nem akarják még feladni a bajnoki címet... azaz vasárnap odarakják magukat a pályára.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. február 24., péntek 0:58
Jovetic--->SevillaRealista24 írta:A Klubvilágbajnokság miatt elhalasztják a Valencia - Real Madrid bajnoki mérkőzést. Január 15-én a Valencia megszerzi Zazát a Juventustól, 31-én pedig Orellanát a Celtától. Február 22-én mindkét játékos betalál a Real Madrid ellen, ezzel meg is nyerik a mérkőzést.
Epic shittipikus Real szerencse.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 23., csütörtök 20:18
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. február 23., csütörtök 20:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 23., csütörtök 20:06
Nevetséges es felháborító szabály.koax írta:Szabalyos,ugyanugy aki eltiltott lett volna az is jatszhat.Kerlon írta:Ez egyáltalán szabályos így, hogy olyanok játszhattak akik, akkor még nem is voltak a csapatnál, amikor a rendes időpontja volt a meccsnek?
HozzászólásSzerző: koax » 2017. február 23., csütörtök 20:04
Szabalyos,ugyanugy aki eltiltott lett volna az is jatszhat.Kerlon írta:Ez egyáltalán szabályos így, hogy olyanok játszhattak akik, akkor még nem is voltak a csapatnál, amikor a rendes időpontja volt a meccsnek?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. február 23., csütörtök 20:04
Pont 2 evvel ezelott volt az a meccs. A vicc, hogy 8 jatekost igazolt azon a telen a Nyiregyhaza.MVPP írta:A spanyol bajnokságban nem tudom, de a mennyeiben nem szabályosValamelyik évben volt egy Nyíregyháza-Paks meccs, ami elmaradt ősszel és tavasszal nem játszhattak a télen érkezett játékosok, így az egyik nyíregyházi kapus csatárként játszott.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 23., csütörtök 19:55
Nem is értem hogy miért nem azok kerülhettek csak be akik anno a keretbe lettek nevezve.Kerlon írta:Ez egyáltalán szabályos így, hogy olyanok játszhattak akik, akkor még nem is voltak a csapatnál, amikor a rendes időpontja volt a meccsnek?
HozzászólásSzerző: MVPP » 2017. február 23., csütörtök 19:55
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem