Realista24 írta:Kevés nálam nagyobb tisztelője van Zidane-nak, de már a múltkori Danilós nyilatkozatoknál sejtettem hogy megőrült valamilyen szinten. De amit a mostani Muny-ban lehozott, az felháborító.
Ő a pályán sosem volt az aki elrejtette volna a véleményét, nem tudom, most miért nem ezt a mentalitását folytatja. Ezért ő a Zidane, mert mindig tudja, hogy mit kell tenni és mondani, erre idebac ilyeneket, hogy:
We played really well
if we play like this, with character and spirit,
We put in a great performance
Tactically we played brilliantly
Erről akartam írni tegnap, csak nem tudtam volna nyugodtan, ezért inkább nem léptem be. Tudtam, hogy ezek a szövegek fognak jönni a média felé tőle is, meg a játékosoktól is. Már csak a "ha nem vagy velünk mikor kikapunk, ne legyél velünk most se" féle idézet hiányzott valakitől. Legalább azt lenyilatkozták, hogy nem a sérüléseken múlt. De mindig ez megy, mindig, hogy amúgy minden rendben volt, meg mostantól aztán duplán Hala Madrid, meg meg fogunk dögleni, még mindig van két kupa, stb. stb... Közben a szurkoló meg hülyét kap, mert mindene ez a csapat. Ha ezek után sem csap oda az asztalra Zizou és nem fog kialakulni valami féle arculata a csapatnak, akkor könnyen lehet ebből egy hatalmas égés szezon végére.
Még pluszba, hogy a Castilla-s éve jutott eszembe. Ott is tökéletesen indult, aztán jött pár nem várt vereség és onnan már nem tudta vissza hozni a csapatot. Úgy álltak, hogy "csont nélkül" jutnak fel, de nem tudta rendbe szedni a fejeket.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero