Benya91 írta:Mini BL, a korosztálynak a legkomolyabb sorozata.
Ez oké, de azért ne említsük egy lapon a felnőtt szintű futballal.[/quote]
Náluk az a top, vesztes helyzet volt, és jól nyúlt bele, és bele mert nyúlni. Ennyiről szólt az egész.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 23., csütörtök 16:25
Benya91 írta:Mini BL, a korosztálynak a legkomolyabb sorozata.
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. február 23., csütörtök 16:10
HozzászólásSzerző: Benya91 » 2017. február 23., csütörtök 16:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 23., csütörtök 16:03
Mini BL, a korosztálynak a legkomolyabb sorozata.Kerlon írta:Komolyan felhoztad Gutit példának, aki ifikkel foglalkozik valami kis tettel bíró meccsen?Veidt írta:Én csak félig varrnám Zidane nyakába a vereséget. Az egyéni hibákhoz semmi köze, azok nélkül pedig valószínűleg nyertünk volna, de minimum egy iksz. A mérkőzés legalább felében egykapuztunk, a játékosok helyett nem tud gólt rúgni. A cserélése viszont (újfent) hatalmas fekete pont. Guti tegnap kettőt cserélt a félidőben, hátrányban. Zidane egyet sem. Meg is lett az eredménye mindkét esetben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 23., csütörtök 14:36
Komolyan felhoztad Gutit példának, aki ifikkel foglalkozik valami kis tettel bíró meccsen?Veidt írta:Én csak félig varrnám Zidane nyakába a vereséget. Az egyéni hibákhoz semmi köze, azok nélkül pedig valószínűleg nyertünk volna, de minimum egy iksz. A mérkőzés legalább felében egykapuztunk, a játékosok helyett nem tud gólt rúgni. A cserélése viszont (újfent) hatalmas fekete pont. Guti tegnap kettőt cserélt a félidőben, hátrányban. Zidane egyet sem. Meg is lett az eredménye mindkét esetben.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. február 23., csütörtök 14:32
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. február 23., csütörtök 14:23
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. február 23., csütörtök 14:19
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. február 23., csütörtök 14:08
Teljesen olyan a játék mint Carlonál 2 éve..Victorioo írta:Hiába egykapuztunk de kialakított helyzetünk nem nagyon volt, ami akadt az is beadásból, teljesen homály volt a játék. Az egyéni hibák oké, de pl én már magát a kezdőt hibának érzem Zidanetól.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. február 23., csütörtök 14:01
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. február 23., csütörtök 13:53
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. február 23., csütörtök 13:07
Én is vártam az utolsó negyedórában legalább valamenyni kockázatvállalást. Celta elleni hazai kupameccsen már a 2.félidő elején jött Asensio helyett Morata aztán utolsó 10 percre jött Benzema is Danilo helyett. Tegnap is nyugodtan lehetett volna kockáztatni. Mindegy lett volna ,hogy 2-1 vagy 3-1Victorioo írta:Érdekes amúgy, hogy az átlag szurkoló látja hol lehet a hiba de az edző nem vagy inkább nem akarja észrevenni?
2:0 után alap lett volna egy csere, de teljesen az jött le hogy majd csak találnak egy szépítő gólt félideig, lesz ami lesz alapon, egyszerűen nem mer belenyúlni éles helyzetben még ha az adja is magát és ez a legbosszantóbb az egészben. A (leg)jobb formában lévő játékosok padon, 1-2 ember indokolatlan játszatása, kezdi elveszíteni a fonalat Zizu.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. február 23., csütörtök 13:02
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 23., csütörtök 11:32
Többen írtátok, hogy gyenge. Ez csak féligazság. Tegnap is tökéletesen lejött, hogy mennyire fontos ő a k.pályára. Míg le nem hozta Zidane, addig volt játékunk, még ha a beadásokra is alapult. Vele gyorsan játszottunk, jól mozgatta a csapatot. Lejött és oda lett minden. Ezzel a cserével koronázta meg Zidane az eddigi hülyeségeit. Behozni helyette még egy szélsőt. akkor már jött volna Kovacic, vagy Isco. Bár alapból nem őt kellett volna lehozni. Azon is meglepődtem, hogy a megy a meccs topicban mennyien várták Bale-t. Én azt a cserét sem értettem. Egy 0 km-es, meccshiányos Bale, egy 20 emberrel védekező csapat ellen teljesen haszontalan. Arra számolni meg, hogy majd hátha fejel egyet, hatalmas kockázat. Így, hogy Varane-t le kellett hozni sérülés miatt, meg kellett volna húzni egy Casemiro-Kovacic, James-Isco cserét. Értem én, hogy szét kell húzni a betömörülő ellent, de minek ennyi szélsővel, ha a két szélső védő is lazán megteheti, hogy fellép, mert a Valencia ki sem jön a 16osukról. Kivett minden észt a csapatból a meccs végére, ami megint fekete pont neki.Babinho írta:hogy Modricnak sincs jó idénye
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. február 23., csütörtök 10:44
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. február 23., csütörtök 9:12
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. február 23., csütörtök 8:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 23., csütörtök 8:50
Egy dologra jó, rombolni. De ha már van dinamika az ellenfélnél, akkor halott ügy. A legjobban ez akkor látszott, amikor Nani két méteren hármat vert rá álló helyből.realistahuni írta:Casemirot ilyen meccseken tényleg nem kellene használni, pláne hogy hátrányban is voltunk, minimum félidőbe cserélni kellett volna, lesz ami lesz alapon.
Én bírom a gyereket amúgy, mert berakod egy bayern ellen bl oda-visszavágós párharcon és bemegy ledarálja őket, az ilyen meccsekre kellene ő.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. február 23., csütörtök 8:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 23., csütörtök 7:45
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem