és az a durva hogy igen...Kerlon írta:Ja azt C is tudja erősebb éveiben.

HozzászólásSzerző: kovacs.tibike1970 » 2017. február 23., csütörtök 8:21
és az a durva hogy igen...Kerlon írta:Ja azt C is tudja erősebb éveiben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 23., csütörtök 6:38
Van az két szint is. Szerintem jobb teljesítményre számítottak tőle, szóval eddig nálam nem vált be. Mondjuk emlékeim szerint talán a Sevillaval se egyből termelt jó szinten.sentry írta:Kerlon. Gameiro fél éve van ott. Azért szerintem elkapkodott azt kijelenti hogy nem vált be. Max eddig nem úgy teljesít ahogy elvárták sokan. Én nem írnám le. Persze nem lesz egy Aguero vagy Falcao vagy Torres, mikor csúcson voltak. Azért egy szinttel lejjebb van a srác.
HozzászólásSzerző: koax » 2017. február 22., szerda 22:37
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. február 22., szerda 22:27
petiapesszimista írta:engem semmi nem lep meg.Erre nem voltam felkészülve, hogy Higuain ölelgeti mosolyogva Dani Alvest....![]()
várok egy Higuaín gólparádét egyébként az idei BL-ben.
Az olyan magától értetődő lenne, mondjuk a következő körben, természetesen akkor lennék teljesen nyugodt ha ezt a Real Madrid ellen tenné.
Ha nem így lenne, úgy érezném, hogy elkezdődött az apokalipszis.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. február 22., szerda 22:21
engem semmi nem lep meg.Erre nem voltam felkészülve, hogy Higuain ölelgeti mosolyogva Dani Alvest....
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 22., szerda 22:19
Nem az a nem mind1, hanem a 2 csere egyből gólt lőtt..ferni írta:Erre nem voltam felkészülve, hogy Higuain ölelgeti mosolyogva Dani Alvest....![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2017. február 22., szerda 22:18
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 22., szerda 22:14
Áh mi meg elraboltuk előletek a szuperfantasztikus André Gomest, de ennek a két vadállatnak egy csapatban kéne játszani, valamelyik kínai tartományban...sentry írta:Bárcsak megvettétek volna.![]()
Jah igen és a saját szurkolóik mondják, hogy jó védő csak bénán passzol ...Steve írta:
50-ért jöhet is.
MesQueUnClub pedig csak irigykedik Danilora és retteg, hogy jövőre már két ilyen kaliberrel vitézkedhetünk..
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. február 22., szerda 22:13
50-ért jöhet is.MesQueUnClub írta:Ráadásul ő is a Portóban, nem túl jó omen.sonic írta:Bakker! Danilo-bol ketto van?![]()
Remelem leigazoljuk a masikat is.
De állítólag ő egy kifejezetten jó vkp, de mondjuk én ennek már nem hiszek.
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. február 22., szerda 22:05
A mi lovunkra, Danilóra is azt mondták hogy nagyon jó védő, és le kell igazolni, nehogy a Barca megvegye. Bárcsak megvettétek volna.MesQueUnClub írta:Ráadásul ő is a Portóban, nem túl jó omen.sonic írta:Bakker! Danilo-bol ketto van?![]()
De állítólag ő egy kifejezetten jó vkp, de mondjuk én ennek már nem hiszek.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. február 22., szerda 22:01
sonic írta:Bakker! Danilo-bol ketto van?![]()
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 22., szerda 21:53
Ráadásul ő is a Portóban, nem túl jó omen.sonic írta:Bakker! Danilo-bol ketto van?![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. február 22., szerda 21:47
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. február 22., szerda 18:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 22., szerda 18:18
Összességében nézve annyira nem jó. Szerintem rossz vétel volt a részükről, mert ugye a kezdőbe szánták, de így nézve nem teljesen vált be.MesQueUnClub írta:Tudom, hogy ez nem az a Topic, de ha már Griezmann, most döbbentem csak rá, hogy a bajnokin Gameiro 5 perc alatt rúgott mesterhármast és a BL-ben is kifejezetten jó. Sevillát is ő hozta vissza a Pool ellen EL-ben, úgy látszik vele nem fogtak mellé.Kerlon írta:Ja azt C is tudja erősebb éveiben.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 22., szerda 18:07
Tudom, hogy ez nem az a Topic, de ha már Griezmann, most döbbentem csak rá, hogy a bajnokin Gameiro 5 perc alatt rúgott mesterhármast és a BL-ben is kifejezetten jó. Sevillát is ő hozta vissza a Pool ellen EL-ben, úgy látszik vele nem fogtak mellé.Kerlon írta:Ja azt C is tudja erősebb éveiben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 22., szerda 17:46
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 22., szerda 17:22
13Kerlon írta:Mennyi? 3?Remy írta:Griezmann a tegnapi góljával az Atletico legeredményesebb BL góllövője lett. Luis Aragonest előzte meg.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 22., szerda 17:20
Mennyi? 3?Remy írta:Griezmann a tegnapi góljával az Atletico legeredményesebb BL góllövője lett. Luis Aragonest előzte meg.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 22., szerda 16:44
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem