Többen írtátok, hogy gyenge. Ez csak féligazság. Tegnap is tökéletesen lejött, hogy mennyire fontos ő a k.pályára. Míg le nem hozta Zidane, addig volt játékunk, még ha a beadásokra is alapult. Vele gyorsan játszottunk, jól mozgatta a csapatot. Lejött és oda lett minden. Ezzel a cserével koronázta meg Zidane az eddigi hülyeségeit. Behozni helyette még egy szélsőt. akkor már jött volna Kovacic, vagy Isco. Bár alapból nem őt kellett volna lehozni. Azon is meglepődtem, hogy a megy a meccs topicban mennyien várták Bale-t. Én azt a cserét sem értettem. Egy 0 km-es, meccshiányos Bale, egy 20 emberrel védekező csapat ellen teljesen haszontalan. Arra számolni meg, hogy majd hátha fejel egyet, hatalmas kockázat. Így, hogy Varane-t le kellett hozni sérülés miatt, meg kellett volna húzni egy Casemiro-Kovacic, James-Isco cserét. Értem én, hogy szét kell húzni a betömörülő ellent, de minek ennyi szélsővel, ha a két szélső védő is lazán megteheti, hogy fellép, mert a Valencia ki sem jön a 16osukról. Kivett minden észt a csapatból a meccs végére, ami megint fekete pont neki.Babinho írta:hogy Modricnak sincs jó idénye
Voltak egyéni hibák, ugye Marcelo, Varane és Navas-é, de így is meg lehetett volna ezt nyerni, ha jól nyúl bele a meccsbe.