Nálam egyértelműen Zizou a hibás.
Az egyételműen edzői hiba, hogy a játékosok a meccs elején sehol sincsenek fejben, illetve nálam a cseréknél is elszabta a dolgokat elég rondán, ismét.

A játékstílusunkról nem is beszélve... szélre ki, ívelés be.

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. február 23., csütörtök 9:12
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. február 23., csütörtök 8:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 23., csütörtök 8:50
Egy dologra jó, rombolni. De ha már van dinamika az ellenfélnél, akkor halott ügy. A legjobban ez akkor látszott, amikor Nani két méteren hármat vert rá álló helyből.realistahuni írta:Casemirot ilyen meccseken tényleg nem kellene használni, pláne hogy hátrányban is voltunk, minimum félidőbe cserélni kellett volna, lesz ami lesz alapon.
Én bírom a gyereket amúgy, mert berakod egy bayern ellen bl oda-visszavágós párharcon és bemegy ledarálja őket, az ilyen meccsekre kellene ő.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. február 23., csütörtök 8:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 23., csütörtök 7:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 23., csütörtök 7:34
Mert kevés. Ez a meccs megint középen ment el, és nem elől. Írnám ezt akkor is, ha Morata van elől. Kroos és Modric is halványabb volt, értsd úgy, nem world class, ahogy szokták, Casemiro meg életében nem tudott érdemben hozzátenni a támadásokhoz egy-két véletlenszerű esetet leszámítva. Kova-Isco páros csodát tett volna.Jim írta:úgy látok közmegegyezéssel Zidane rontja el a meccseket, amivel egyet is értek
felső utasítás, hogy ezeket a játékosokat kell nyomatni amíg járni tudnak??![]()
a jelenlegi Benzemát pihentetni kéne egy ideig, Morata sem szuper, de hozza a gólokat akar stb
ki érti hogy miért jegeli ennyire a mester..
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. február 23., csütörtök 2:53
Szombaton délben (!) idegenben az Alavés ellen játszanak. Papírforma hazai, mehet rá kocsi, ház, asszony, kutya, macska, guminő.A hétvégén lehet a valencia ellen fogadni, bárki is legyen az ellenfél, mert teljesen elkészültek, bele futnak egy 2 gólos vereségbe könnyedén ebben az állapotban.
HozzászólásSzerző: flori » 2017. február 22., szerda 23:23
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. február 22., szerda 22:13
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. február 22., szerda 22:09
HozzászólásSzerző: koax » 2017. február 22., szerda 21:57
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. február 22., szerda 21:51
Ha iden se huzzuk be, akkor nem tudom mikor...Steve írta:Szerintem meg lófax a fületekbe és behúzzuk.![]()
Idén úgy fest tényleg akarjuk.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. február 22., szerda 21:46
Szerintem meg lófax a fületekbe és behúzzuk.Realista24 írta:Szinte realistasonic írta:Nehogy elkiabald.Hetvegen megverik az ATMA-t, mi szopunk a tengeralattjarotol, es rajonnek hogy megse edzot buktatni szeretnenek, hanem inkabb bajnoki cimet unnepelni. Kiesnek gyorsan a BL-bol, Messinek megjon a kedve a futballhoz, eeeeeees ott is a bombasztikus formaidozites. Celta elleni meccsunket berakjak valami lehetetlen idopontra, ok meg vegigviszik.
Tul borulato vagyok?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 22., szerda 21:34
Szinte realistasonic írta:Nehogy elkiabald.Realista24 írta:sonic, igaz hogy csak két vereségünk van, de a Barcának is. Két döntetlennel játszottak csak többet, mint mi. Ők is makkolják a meccseket, meg mi is, a nagy széria idején is. Az utóbbi évek leggyengébb bajnokát köszönthetjük majd május végén. Hacsak nem jön egy bombasztikus formaidőzítés.Hetvegen megverik az ATMA-t, mi szopunk a tengeralattjarotol, es rajonnek hogy megse edzot buktatni szeretnenek, hanem inkabb bajnoki cimet unnepelni. Kiesnek gyorsan a BL-bol, Messinek megjon a kedve a futballhoz, eeeeeees ott is a bombasztikus formaidozites. Celta elleni meccsunket berakjak valami lehetetlen idopontra, ok meg vegigviszik.
Tul borulato vagyok?
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. február 22., szerda 21:31
Nehogy elkiabald.Realista24 írta:sonic, igaz hogy csak két vereségünk van, de a Barcának is. Két döntetlennel játszottak csak többet, mint mi. Ők is makkolják a meccseket, meg mi is, a nagy széria idején is. Az utóbbi évek leggyengébb bajnokát köszönthetjük majd május végén. Hacsak nem jön egy bombasztikus formaidőzítés.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 22., szerda 21:28
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. február 22., szerda 21:23
Realista24 írta:Persze, igazából nem egy ponttal vezettük a bajnokságot, hanem héttelAz nem számít, hogy ezeket a meccseket még le is kell játszani
![]()
sonic, igaz hogy csak két vereségünk van, de a Barcának is. Két döntetlennel játszottak csak többet, mint mi. Ők is makkolják a meccseket, meg mi is, a nagy széria idején is. Az utóbbi évek leggyengébb bajnokát köszönthetjük majd május végén. Hacsak nem jön egy bombasztikus formaidőzítés.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. február 22., szerda 21:22
Realista24 írta: Az első húsz percet leszámítva nem volt annyira rossz, de továbbra sem megy a védelem feltörés, de minek is Isco vagy Kova ha van James meg Casemiro. Bale ugyan beállt, de csak megtolta és futott. Cé és Karim nem kapott nagyon használható labdát, James kuka, Varane élete flopját hozta. Kroos és Modric is szürkébbek voltak.
Navas is vakon volt.
Na jó, lehet mégis rossz volt
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 22., szerda 21:16
Persze, igazából nem egy ponttal vezettük a bajnokságot, hanem héttelSteve írta:Volt ilyen?!Realista24 írta:Majd lassan jelentkezhet a sok okos, amelyik ezt a meccset is három ponttal számolta korábban és engem oktatott
Elég a statisztikánkat az utóbbi időből megnézni a Mestallaban..
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. február 22., szerda 21:14
Volt ilyen?!Realista24 írta:Majd lassan jelentkezhet a sok okos, amelyik ezt a meccset is három ponttal számolta korábban és engem oktatott
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem