petiamadridista írta:Azért valljuk be igazi bravúr lenne ezt a bajnokságot elveszíteni egy ilyen Barcával szemben. Ezt tényleg csak magunknak köszönhetnénk.
14-ben és 15-ben is sikeresen megcsináltuk.
Szóval nem lenne bravúr.
Én igazából ma elengedtem a bajnokságot, bármennyire brutálisan is hangzik.
Aztán remélem nem lesz igazam.
egy közmegegyezés szerint eddig fosul focizó Barca ellen összesen van 1 pont előnyünk..
Kurva elkeserítő...
hétvégén Villareal, akár még meg is cserélődhet a rangsor...
Errol beszeltem a Leganes elleni Barca meccs utan. Begyokerkedi a harom pontokat ez a vilagi fosh Barca, mi meg szepen asszisztalunk hozza. Kiesnek a BL-bol, valoszinuleg heti 1 meccsel vegigkocogjak a ligat, es kheci szoros lesz a vege. Sajnos siman kinezem Zidanebol hogy leadja... De ez bazi nagy blama lesz ha megcsinalja.
Hetvegen megyunk a Villarrealhoz ami ismet kurva kemeny lesz. Amilyen makunk van a Barca lezuzza idegenben az Atma-t es utana futhatunk utanunk szerda-szombat sorsdonto meccsekkel.
Qrvara idegesito!!! 2 veresegunk volt egesz szezonban a bajnoksagban, es egy pont az elonyunk azzal a barszaval szemben ahol mar azon gondolkoznak hogy ki legyen a kovetkezo edzo. Vicc.
Zidane sajnos egy vegtelenul rutintalan es kepzetlen edzo. Persze ez nem az o hibaja, hogy nincs ott 10-20 eve az elitben, de sajnos ez kemenyen visszaut. Szarul menedzseli a keretet, szarul cserel, idiotan rakja ossze a kezdot. Szerintem egyreszt azert mert keves a tudasa, de az is benne van hogy beszari, Egyszeruen nem mer elszakadni attol amit elkepzelt, mert nem igazan tudja hogy mit kene valtani, kiserletezni meg nem mer. Ez addig fajult hogy jelenleg mar a teljesen nyilvanvalo hibakon sem mer valtoztatni. Remeli hogy magatol megjavul, es ennyi. Ha a tamadosorunkban Ronaldo es Benzema egy hulladek akkor sem rakja ki egyiket sem, inkabb uljon a padon a masodik vonalunk hogy nekik is elmenjen a kedvuk. Ugyanez kozepen, Kovacic es Isco mellozese ilyen szinten, mikor valoszinuleg sokat hozza tudnanak tenni, de nem... Ulnek a padon. Aztan mikor teljesen indokolatlan, akkor kirak 5 vedot,egyszeruen erthetetlen. Logikus magyarazat nincs szamtalan dontesere, es ez a vegelszamolasnal trofeakat erhet.
Remelem oriasi formaba lendul a galakezdonk, mert gyanus hogy ez maradt a legnagyobb sanszunk, mert a "csereink" nem fognak jelentos szerepet kapni ez utan sem ha a fene fenet eszik se.