Volt ilyen?!Realista24 írta:Majd lassan jelentkezhet a sok okos, amelyik ezt a meccset is három ponttal számolta korábban és engem oktatott
Elég a statisztikánkat az utóbbi időből megnézni a Mestallaban..

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. február 22., szerda 21:14
Volt ilyen?!Realista24 írta:Majd lassan jelentkezhet a sok okos, amelyik ezt a meccset is három ponttal számolta korábban és engem oktatott
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. február 22., szerda 21:12
Ez azért érdekes, mert a tavalyi fél szezonban ennek pontosan az ellentétét csinálta. Ott akkor sokkal tökösebb volt a változtatásokra, cseréi is rendre ültek, több fantázia volt a támadójátékunkban. Majd a BL elődöntőknél behúzta a féket, és akkortól kezdve kezdte el játszatni ezt az óvatos focit. Érthetetlen.Zidane sajnos egy vegtelenul rutintalan es kepzetlen edzo. Persze ez nem az o hibaja, hogy nincs ott 10-20 eve az elitben, de sajnos ez kemenyen visszaut. Szarul menedzseli a keretet, szarul cserel, idiotan rakja ossze a kezdot. Szerintem egyreszt azert mert keves a tudasa, de az is benne van hogy beszari, Egyszeruen nem mer elszakadni attol amit elkepzelt, mert nem igazan tudja hogy mit kene valtani, kiserletezni meg nem mer. Ez addig fajult hogy jelenleg mar a teljesen nyilvanvalo hibakon sem mer valtoztatni. Remeli hogy magatol megjavul, es ennyi. Ha a tamadosorunkban Ronaldo es Benzema egy hulladek akkor sem rakja ki egyiket sem, inkabb uljon a padon a masodik vonalunk hogy nekik is elmenjen a kedvuk. Ugyanez kozepen, Kovacic es Isco mellozese ilyen szinten, mikor valoszinuleg sokat hozza tudnanak tenni, de nem... Ulnek a padon. Aztan mikor teljesen indokolatlan, akkor kirak 5 vedot,egyszeruen erthetetlen. Logikus magyarazat nincs szamtalan dontesere, es ez a vegelszamolasnal trofeakat erhet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 22., szerda 21:12
HozzászólásSzerző: Xober » 2017. február 22., szerda 21:11
Nem igazán hibáztatnám Navast..Realista24 írta:Az első húsz percet leszámítva nem volt annyira rossz, de továbbra sem megy a védelem feltörés, de minek is Isco vagy Kova ha van James meg Casemiro. Bale ugyan beállt, de csak megtolta és futott. Cé és Karim nem kapott nagyon használható labdát, James kuka, Varane élete flopját hozta. Kroos és Modric is szürkébbek voltak.ikarus93 írta:Nem láttam a meccset. Hogy játszottunk ?
Navas is vakon volt.
Na jó, lehet mégis rossz volt
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. február 22., szerda 21:11
petiamadridista írta:14-ben és 15-ben is sikeresen megcsináltuk.Azért valljuk be igazi bravúr lenne ezt a bajnokságot elveszíteni egy ilyen Barcával szemben. Ezt tényleg csak magunknak köszönhetnénk.
Szóval nem lenne bravúr.
Én igazából ma elengedtem a bajnokságot, bármennyire brutálisan is hangzik.
Aztán remélem nem lesz igazam.
egy közmegegyezés szerint eddig fosul focizó Barca ellen összesen van 1 pont előnyünk..
Kurva elkeserítő...
hétvégén Villareal, akár még meg is cserélődhet a rangsor...
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. február 22., szerda 21:10
Szerintem van amúgy egy bája Peti pesszimizmusának és meccs utáni elkeseredéseinek.Kerlon írta:Szerintem az a meglepő, hogy peti még csak most adta fel a bajnokságot és nem szeptemberben.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. február 22., szerda 21:09
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. február 22., szerda 21:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 22., szerda 21:06
Az első húsz percet leszámítva nem volt annyira rossz, de továbbra sem megy a védelem feltörés, de minek is Isco vagy Kova ha van James meg Casemiro. Bale ugyan beállt, de csak megtolta és futott. Cé és Karim nem kapott nagyon használható labdát, James kuka, Varane élete flopját hozta. Kroos és Modric is szürkébbek voltak.ikarus93 írta:Nem láttam a meccset. Hogy játszottunk ?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. február 22., szerda 21:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 22., szerda 21:01
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. február 22., szerda 20:58
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. február 22., szerda 20:58
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. február 22., szerda 20:56
Egyértelmű? Miből?krisz24 írta:annyira egyértelmű volt hogy ha jön egy Morata meg egy Isco a Casemiro -Benzema duo helyett akkor simán megnyerjük
Már megszokltukpetiamadridista írta:Én igazából ma elengedtem a bajnokságot, bármennyire brutálisan is hangzik.
Vannak ilyen meccsek. Azért ez már nem az a spanyol bajnokság, ahol 100 pont felett lehet gyűjteni.ziro4vr írta:Mondom én, Varane megtorpant. Kis jegelés ráfér, van alternatíva. Modric sincs nagy formában, Casemiro soha nem fog többet tudni, James meg rossz ötlet volt. El lett cseszve a keret menedzselése, ezt ha 1-2 hét alatt nem teszi helyre ZZ akkor arra a tavasz is rámehet. Ideje lenne először is neki észhez térni. Most hiányzik pl valami rutinos ember a stábból.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 22., szerda 20:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 22., szerda 20:55
Kapcsold ki a gépet, nyugodj meg. Aztán majd gyere vissza újra.petiamadridista írta:Hát pedig így érzem.
Kretén csapatunk van.
A Barcat már rég nem szopkodnák ennyien, 14-ben is 6 ponttal meg 15-ben is 6-7 ponttal mentünk előttük a bajnokság második részében.
Mégis fel tudtak állni, és végül elbuktuk a ligát.
Világi gyökérség volt az is mindkétszer.
Villarealban már dagadnak a nyaki ütőerek, az Atletico meg simán lefekszik otthon a katalánoknak.
Meg lehet tenni.
(sok kutya szarrágó spanyol kis g.ci, legszebb néha nem tudom eldönteni, hogy a 10 és a 11. tényének vagy az Atletico brutális szopásának örüljek jobban ha kicsit nosztalgiázok..)
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. február 22., szerda 20:52
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. február 22., szerda 20:51
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. február 22., szerda 20:50
HozzászólásSzerző: Xober » 2017. február 22., szerda 20:49
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem