Egyértelmű? Miből?krisz24 írta:annyira egyértelmű volt hogy ha jön egy Morata meg egy Isco a Casemiro -Benzema duo helyett akkor simán megnyerjük

Már megszokltukpetiamadridista írta:Én igazából ma elengedtem a bajnokságot, bármennyire brutálisan is hangzik.

Vannak ilyen meccsek. Azért ez már nem az a spanyol bajnokság, ahol 100 pont felett lehet gyűjteni.ziro4vr írta:Mondom én, Varane megtorpant. Kis jegelés ráfér, van alternatíva. Modric sincs nagy formában, Casemiro soha nem fog többet tudni, James meg rossz ötlet volt. El lett cseszve a keret menedzselése, ezt ha 1-2 hét alatt nem teszi helyre ZZ akkor arra a tavasz is rámehet. Ideje lenne először is neki észhez térni. Most hiányzik pl valami rutinos ember a stábból.
Jamest kell elfelejteni, megoldani védekezésben a hibákat és picit rendet kell rakni a fejekben. Ez a keret nem képes ösztönből, jogával megnyerni mindent, viszont koncentrációval igen. Ma is csak máshogy kellett volna felmenni a pályára. Az Espanol hétvégi lötyögése picit elaltatta a fiúkat.