Hogy mi van?MorataMartin írta:Ma visszatér Benzema a kezdőbe . Morata pedig, aki legutóbb kezdőként is jól játszott leülhet a kispadra.

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. február 22., szerda 16:38
Hogy mi van?MorataMartin írta:Ma visszatér Benzema a kezdőbe . Morata pedig, aki legutóbb kezdőként is jól játszott leülhet a kispadra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 22., szerda 15:24
A COPE szerint Bale ismét pados lesz, de én jó esélyt látok LV játszatására James kárára. Karim játszani fog, ez bizalomtól független, mondhatni sajnos.besteve7 írta:Mondjuk ami tetszik Zidanban, h várom már a hivatalos kezdőt isAncelottinál és Mounál is boriítékolni lehetett a kezdőket, de most.
Vajon Bale kezd-e, vagy újra James jön a sorban a kezdők között. Bizik e újra Benzemában a bajnokságban ...... és lehetne sorolni.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. február 22., szerda 15:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 22., szerda 15:09
Tudsz hozzátenni is a fórumhoz érdemben?MorataMartin írta:Ma visszatér Benzema a kezdőbe . Morata pedig, aki legutóbb kezdőként is jól játszott leülhet a kispadra.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 22., szerda 15:02
Mert élvezet nézni, főleg egy Moratahoz képest pl. de, hogy ne csak a "mi fiúnkat" emeljem ki, sok csatárnál technikásabb és benne van a bugi a lábában.rashidm írta:Én még mindig nem értem, hogy miért vagytok oda Dybala-ért.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 22., szerda 14:58
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2017. február 22., szerda 14:58
HozzászólásSzerző: géza » 2017. február 22., szerda 14:52
Tegyük fel, hogy megvesszük. Mennyi ideig adjuk kölcsön? 2 év múlva is csak 20 éves lesz. Vagy farmoltassuk 4-5 évig más csapatoknál?babaking írta:Megvenni és kölcsönadni? Opciós elöszerzödeseket lehet még kötni?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. február 22., szerda 14:47
Dembelenekbaz elozo szezonja volt ugymond a berobbano amikor jol teljesitett es stabilabban a kezdoben, mint Mbappe,azota a Dortmundnak is az egyik legjobbja,azert mar egy fokkal elobbre tart.géza írta:Ezzel viszont nagyon nem tudok egyetérteni, ő is tehetséges gyerek, de számomra ugyanaz a kategória, mint Mbappé, csak annyi, hogy ő nem 18, hanem 19 éves.ziro4vr írta:vagy Dembelé lenne a prioritás továbbra is![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 22., szerda 14:45
Ő júliusban "már" 21 lesz, tehát mire hozzánk kerülne, már betöltené.géza írta:Ezzel viszont nagyon nem tudok egyetérteni, ő is tehetséges gyerek, de számomra ugyanaz a kategória, mint Mbappé, csak annyi, hogy ő nem 18, hanem 19 éves.
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. február 22., szerda 14:39
géza írta:Köszönöm, teljesen értelmetlen lenne idehozni őt, főleg egy (fél) jó szezonra alapozva, 18 évesen.ziro4vr írta:Én nem tudom hol él az, aki egy 18 éves, 10 jó meccset lehozó emberre lecserélné Benzemát, vagy legalább ezt reálisnak tartja.
HozzászólásSzerző: géza » 2017. február 22., szerda 14:35
Köszönöm, teljesen értelmetlen lenne idehozni őt, főleg egy (fél) jó szezonra alapozva, 18 évesen.ziro4vr írta:Én nem tudom hol él az, aki egy 18 éves, 10 jó meccset lehozó emberre lecserélné Benzemát, vagy legalább ezt reálisnak tartja.
Ezzel viszont nagyon nem tudok egyetérteni, ő is tehetséges gyerek, de számomra ugyanaz a kategória, mint Mbappé, csak annyi, hogy ő nem 18, hanem 19 éves.ziro4vr írta:vagy Dembelé lenne a prioritás továbbra is
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 22., szerda 13:56
Inkább ilyen játékosa legyen a csapatnak, mint olyan szurkolója, mint te. No offense. ;)BBeno írta:eddig hány jó éve volt vagy olyan amire rá lehetett fogni hogy ez már méltó volt a mezhez? max 3. 8 év alatt. biztos van benne még pár jó év ezek után.Én tuti nem adnám el a faszit. Bőven van még benne pár jó év
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. február 22., szerda 13:37
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 22., szerda 13:31
eddig hány jó éve volt vagy olyan amire rá lehetett fogni hogy ez már méltó volt a mezhez? max 3. 8 év alatt. biztos van benne még pár jó év ezek után.Én tuti nem adnám el a faszit. Bőven van még benne pár jó év
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 22., szerda 13:25
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. február 22., szerda 13:20
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. február 22., szerda 12:51
Csak lassan el kellene gondolkodni a váltáson, CR már nem tudja hozni azt a gólmennyiséget, mint az elmúlt években, Bale többet van a klinikán, mint a stadionban. Ergo kell egy olyan ember előre, aki késpes meccseket eldönteni, ha szükség van rá a csapatot a hátára vennie.csabi* írta:aztán minek igazoljunk olyat, ha nem azt játsszuk?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. február 22., szerda 11:51
aztán minek igazoljunk olyat, ha nem azt játsszuk?kovacs.tibike1970 írta:Akkor módosítok.Realista24 írta: Ettől még a játékunk nem ez, és Karim sem befejező.Olyan csatárt szeretnék a csapat élére aki igazi gólzsák. Lásd Ronaldo vagy Raul. Van a piacon szerencsére bőven ilyen
HozzászólásSzerző: flori » 2017. február 22., szerda 11:22
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem