HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 21., kedd 21:52
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 21., kedd 21:51
BBeno írta:régen piros lett volna, most valszeg sárga. egyértelmű tizi volt. a kontakt megvolt ha rásegített ha nem. kontakt miatt esett el és nem magától. labda a közelben nem volt.flori írta:Amúgy nem volt valami szabályváltoztatás, hogy ezek már nem egyértelműen piros lapok? Bognárnak ömlik a szájából a kiállításos duma.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 21., kedd 21:51
flori írta:Amúgy nem volt valami szabályváltoztatás, hogy ezek már nem egyértelműen piros lapok? Bognárnak ömlik a szájából a kiállításos duma.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 21., kedd 21:48
régen piros lett volna, most valszeg sárga. egyértelmű tizi volt. a kontakt megvolt ha rásegített ha nem. kontakt miatt esett el és nem magától. labda a közelben nem volt.flori írta:Amúgy nem volt valami szabályváltoztatás, hogy ezek már nem egyértelműen piros lapok? Bognárnak ömlik a szájából a kiállításos duma.
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. február 21., kedd 21:47
Amúgy mind a négy villog. De a leglátványosabb Sané. Bár amit Bernard csinált a középpályán az nem volt semmi, utána meg adott egy halál pontos idnítást.ziro4vr írta:Majd ha többet látom. Nekem nem tűnt ki a másik két tag közül, tehetséges, az biztos. De a kiemelést nem értettem. A gólja szép volt.Kerlon írta: Nyugi van, ha német lenne, ziro is szeretné.
Másik oldalon viszont Sané kitűnt, illetve De Bruyne.
HozzászólásSzerző: flori » 2017. február 21., kedd 21:45
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. február 21., kedd 21:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 21., kedd 21:44
Majd ha többet látom. Nekem nem tűnt ki a másik két tag közül, tehetséges, az biztos. De a kiemelést nem értettem. A gólja szép volt.Kerlon írta: Nyugi van, ha német lenne, ziro is szeretné.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. február 21., kedd 21:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 21., kedd 21:41
Nyugi van, ha német lenne, ziro is szeretné.sentry írta:Amúgy nem tudom mi a f*szt kötekedtek most KErlonnal, a két Monacos szélső szerintem jobb mint a City-s szélsők. Ma biztosan. Nálam.
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. február 21., kedd 21:41
Elfogyott.ziro4vr írta:Én meg azt nem tudom mi a f*sz ez a stílus. Nem először. Ilyenkor egy xanaxot vegyél be előtte szerintem.sentry írta:Amúgy nem tudom mi a f*szt kötekedtek most KErlonnal, a két Monacos szélső szerintem jobb mint a City-s szélsők. Ma biztosan. Nálam.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 21., kedd 21:40
Én meg azt nem tudom mi a f*sz ez a stílus. Nem először. Ilyenkor egy xanaxot vegyél be előtte szerintem.sentry írta:Amúgy nem tudom mi a f*szt kötekedtek most KErlonnal, a két Monacos szélső szerintem jobb mint a City-s szélsők. Ma biztosan. Nálam.
HozzászólásSzerző: mexes » 2017. február 21., kedd 21:39
Nagyon jol kontraznak de ezt a vedelmet megennenk reggelire.Kercsó írta:Kurva jó ez a Monaco. Remélem nem mi kapjuk őket a következő körben
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 21., kedd 21:39
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. február 21., kedd 21:38
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. február 21., kedd 21:38
Szerintem nem. Nem olyan jó ez a Monaco, nem nehéz átjátszani őket. Jobban alakul nekik a meccs.Berti írta:Véletlenül sem akarom védeni, de egy ilyen erős Monaco ellen egy ilyen City kerettel nem sok edző tudna sok mindent kihozni..flori írta:Pepi nem kapja meg a segge alá a világ TOP3 kereteinek egyikét, le is fő.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. február 21., kedd 21:38
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. február 21., kedd 21:37
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 21., kedd 21:36
Mert alapvetően nem tud változtatni.Anno kialakult egy szisztémája, amit arra a barcára rakott fel, amire nem is nagyon kellett volna taktika, magától működött. Továbbvitte münchenbe, ott bukott vele, inkább elrontotta azt a direkt, veszélyes és eredményes játékot egy unalmas toszogatós szarra,most ha itt ugyanazt a szart akarja érvényesíteni, ezt semmirekellő semmitérő tili tologatós lófaxt, akkor itt is bukni fog.flori írta:Ilyen erős?Véletlenül sem akarom védeni, de egy ilyen erős Monaco ellen egy ilyen City kerettel nem sok edző tudna sok mindent kihozni..Ezek senkik(még). Fabinho Castillás srác... Jardim jó edző, ezért működik. Guardiolának van talán most a legtöbb lehetősége, nem tudott változtatni semmin.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. február 21., kedd 21:35
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem