Inkább volt les mint egyvonal. Mindegy. Remélem így is nyer a Monaco.BBeno írta:nem láttam olyan visszajtszást amiből egyértelműen kiderülne hogy les volt. szerintem labda mögött volt.

HozzászólásSzerző: sentry » 2017. február 21., kedd 21:21
Inkább volt les mint egyvonal. Mindegy. Remélem így is nyer a Monaco.BBeno írta:nem láttam olyan visszajtszást amiből egyértelműen kiderülne hogy les volt. szerintem labda mögött volt.
HozzászólásSzerző: koax » 2017. február 21., kedd 21:21
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 21., kedd 21:21
HozzászólásSzerző: flori » 2017. február 21., kedd 21:20
Igen.A kapusteljesitmeny utan is azt erezheti, ez a csucs Valdest idezte.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. február 21., kedd 21:19
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. február 21., kedd 21:19
A kapusteljesitmeny utan is azt erezheti, ez a csucs Valdest idezte.flori írta:Pepi hiheti, hogy még barcelónában vanKis lesgól ide, lesgól oda. Szimpatikus a Monaco, remélem kikaparják valahogy.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 21., kedd 21:17
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. február 21., kedd 21:16
Most miért nem bírózól meg videóbírózól? Valószínűleg les volt. DE nagyon max egyvonal.BBeno írta:sané nagyot ment a gól előtt. kicsisterling meg érkezett.
HozzászólásSzerző: flori » 2017. február 21., kedd 21:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 21., kedd 21:15
Mivel?Kerlon írta:Mbappe megvett kilóra 20 perc után.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 21., kedd 21:13
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. február 21., kedd 21:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 21., kedd 21:07
HozzászólásSzerző: mexes » 2017. február 21., kedd 21:04
HozzászólásSzerző: koax » 2017. február 21., kedd 16:32
Konnyebb lenne,csak mi se vagyunk annyira meggyozok az utolso par honapba.El Unico írta:Mivel a Barca kiesett gyakorlatilag, igy ha nem mi nyerjuk, odaerhet a PSG, az Atletico, vagy a Juve. A Bayern csak latszolag eros, az elobb emlitett harmas barmelyike elkaphatja a bajorokat.
Sot, szukitem a kort... a Juve nem nyer BLt mert ott van Higu.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. február 21., kedd 16:29
HozzászólásSzerző: koax » 2017. február 21., kedd 16:25
Erdekes meccs lesz,nekem inkabb az a velemenyem hogy a Monaconak ez sok lesz.MesQueUnClub írta:Meg a Monacoban szó szerint mindenkiben benne van a gól. Van 76 góljuk a bajnokságban, abból a legtöbbet Falcao 16ot, a maradék 60-ban meg kb mindenki benne van, szerintem azt se fogja tudni a City, hogy kit fogjanak, Jesus-t sajnálom, hogy kiesett, őt szívesen néztem volna a Citynél.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 21., kedd 15:05
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 21., kedd 14:09
Nem irigylem Pep-et, mert nincs egyszerű helyzetben. Szerintem nem fog tudni mit csinálni a Monaco taktikájával, mert nagyon nem fekszik neki az ő stílusuk. Bármilyen felfogásban álljon fel a Monaco, én őket tartom esélyesnek. Mert képesek arra is, hogy vissza álljanak beton védekezésbe és abból kontrázni és arra is jók, hogy nyomják ezerrel a presszinget. Tele vannak izmos, kemény, gyors játékosokkal, plusz van azért technika is, meg Falcao is újra éledt. A City igazából "csak" az egyénsiségeiben bízhat, mert taktikában és csapatként bőven jobb a Monaco. Szerintem hasonló meglepetés lesz, mint a PSG-Barca, mégha nem is lesz annyi közte, mert azért csak idegenben játszanak.sentry írta:Monaco meccset nézem. Nem tudom mire képesek idegenben, én azt hittem Franciaországban lesz az első meccs. Valószínűsítem hogy City bekezd és első 15 percet megnyomja. Nagyon remélem hogy a Monaco le fog támadni, mert azzal Pep csapatait és ezt a Cityt meg főleg (hátul duplán igaz) zavarba lehet hozni. Monacot nem láttam játszani sajnos, de az összes szakoldal kiemeli őket. SZerintem jó meccs lesz. Egy döntetlenre vagy egy Monaco győzelemre is nagy esélyt látok. Ez a City könnyen zavarba hozható.
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. február 21., kedd 13:42
Elég sokfajta megközelítés volt a meccset illetően. Szerintem Emery-nek jár a hatalmas taps. Hiába regél mindenki a Barca gyengeségével. Ezzel a kerettel LE tavaly duplázott, tavalyelőtt meg triplázott, most hirtelen ennyire b*na lett volna?elmondom írta:Úgy érzem a psgnek egyszerűen volt egy túl jó napja míg a Barcanak jó szar. Nem fog ez a Párizs idén blt nyerni.
Mai napra tippek? Ki mit néz?
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem