Premier League
- Galacticos
Re: Premier League
De ennek a csapatnak ha tavaly nem nyer akkor tavaly is es iden is az az elvaras felejuk hogy bent maradjanak.
Hoztak egy iszonyat extra szezont es utana visszacsoppentrk a valosagba. Ez a leicester oda valo ahol most van.
Hoztak egy iszonyat extra szezont es utana visszacsoppentrk a valosagba. Ez a leicester oda valo ahol most van.
Ranieri mindenhol megbukott. Tavaly eléggé feküdt neki a pálya. Balf*szkodtak izomból a nagycsapatok. Persze az érdemét nem akarom elvenni. Az egész csapat 120%-on teljesített a szezonban. Motiváltak voltak, hittek a végső győzelemben. Minden összejött tavaly. Nincs ezzel gáz. De elment Kanté, az igazolások nem sültek el jól.
A visszaesés várható volt de ekkora bukást csak poénkodva képzeltem el haverommal, mikor még a győzelem előtt hülyéskedtünk hogy lehet jövőre (azaz a mostani szezon) meg a kiesés ellen menekülnek. Majd haverom hozzátette, hogy Ranieriből kinézi ezt. Hát bejött a hülyéskedésünk.
Egyedül BL-ben tartották magukat, de eléggé gyenge csoportba kerültek. A december elejei Portó zakó (5-0) azért már nem volt véletlen, és nem csak a "már mindegy", mert megvan a továbbjutás attitűd miatt jött össze. Ott már látszott hogy elég nagy a lék a süllyedő hajón. Aztán az hogy IDÉN(!) ha jól tudom tegnap rúgták az első góljukat.
Mindent versenysorozatot beleszámítva. Azért az kemény.
Ráadásul, aki nem látta a Sevilla elleni meccsüket, annak mondom, hogy az a 2-1 kurva csalóka. Első félidőben rendesen szét voltak butítva, csak valaki mindig belelépett a lövésbe, vagy elbénázta a Sevilla a helyzetet. Nagyon kevés esélye van a Leicester Citynek a továbbjutásra. Szerintem ez lefőtt nekik. Cél, hogy bent maradjanak a PL-ben. Már az is nagy teljesítmény lesz, mert szét van hullva a csapat. Mondom ami ment a Sevilla ellen az első félidőben, az rendes alázás volt.
A visszaesés várható volt de ekkora bukást csak poénkodva képzeltem el haverommal, mikor még a győzelem előtt hülyéskedtünk hogy lehet jövőre (azaz a mostani szezon) meg a kiesés ellen menekülnek. Majd haverom hozzátette, hogy Ranieriből kinézi ezt. Hát bejött a hülyéskedésünk.

Egyedül BL-ben tartották magukat, de eléggé gyenge csoportba kerültek. A december elejei Portó zakó (5-0) azért már nem volt véletlen, és nem csak a "már mindegy", mert megvan a továbbjutás attitűd miatt jött össze. Ott már látszott hogy elég nagy a lék a süllyedő hajón. Aztán az hogy IDÉN(!) ha jól tudom tegnap rúgták az első góljukat.

Ráadásul, aki nem látta a Sevilla elleni meccsüket, annak mondom, hogy az a 2-1 kurva csalóka. Első félidőben rendesen szét voltak butítva, csak valaki mindig belelépett a lövésbe, vagy elbénázta a Sevilla a helyzetet. Nagyon kevés esélye van a Leicester Citynek a továbbjutásra. Szerintem ez lefőtt nekik. Cél, hogy bent maradjanak a PL-ben. Már az is nagy teljesítmény lesz, mert szét van hullva a csapat. Mondom ami ment a Sevilla ellen az első félidőben, az rendes alázás volt.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagy mellenynek szamit, ha nem tetszik a vezetosegnek, hogy 1 pontra vannak a kieso zonatol vagy hogy az utolso 8 bajnokin 1 golt lottek?L.Miki írta:Lehet a vezetőség nagy mellényt vett fel és továbbra is azokat az eredményeket várja, mint tavaly... csakhogy az meg lehetetlen.
-
- Kedvenc játékosaid: Tacchinardi
Ranieri out, rooney marad. A leicester és United szurkolók fekete napja
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Ami jar az jar..ziro4vr írta:Év edzője díjat nem vonják vissza?L.Miki írta:Ranierit kirúgták... Ennyi volt!

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Lehet a vezetőség nagy mellényt vett fel és továbbra is azokat az eredményeket várja, mint tavaly... csakhogy az meg lehetetlen. Ez egy tiszavirág életű siker volt. Ennyi porondon nem tudnak már megfelelni. De ők tudják, én nem biztos, hogy kirúgtam volna. Ahogy írtátok pláne nem a két BL meccs között.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
nzooli93 írta:De ezt nagyon nem értem. Oké szarok voltak egész szezonba,olyannyira hogy kiesés ellen kell küzdeniük. De akkor miért nem küldték el bl párharc előtt pár héttel? Elértek valahogy egy visszavágó előtt biztató eredményt sevillában, és másnap elküldik ranierit![]()
Ez azért elég taplóság egy kicsit. Miért nem küldték el akkor mikor 1,5 hétig szünetelt a bajnokság. Két bl meccs között mondanak fel neki. Hagyhatták volna akkor mostmár azt a 1 meccset neki bl-ben. Elvégre vele jutottak oda.
Ezt akartam en is kerdezni.
Ez igy elég hálátlan dolog.
Bl-ben az a 2-1 még jól is elsülhet. Plusz ha már elkezdte ott fejezze is be a dolgokat. Aztán ha kiesnek off nyilvan mert a bajnoksagban szarul allnak.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Év edzője díjat nem vonják vissza?L.Miki írta:Ranierit kirúgták... Ennyi volt!

Nem illik.
- nzooli93
De ezt nagyon nem értem. Oké szarok voltak egész szezonba,olyannyira hogy kiesés ellen kell küzdeniük. De akkor miért nem küldték el bl párharc előtt pár héttel? Elértek valahogy egy visszavágó előtt biztató eredményt sevillában, és másnap elküldik ranierit
Ez azért elég taplóság egy kicsit. Miért nem küldték el akkor mikor 1,5 hétig szünetelt a bajnokság. Két bl meccs között mondanak fel neki. Hagyhatták volna akkor mostmár azt a 1 meccset neki bl-ben. Elvégre vele jutottak oda.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az a komoly karrier.
Csodát tesz, majd csodával határos módon leépül a csapatával bő fél év alatt.
Pedig a BL-ben még a csoportkörben is odarakták magukat. Na mindegy. Gondolom azért rossz szájízzel nem fog visszagondolni a Leicesteres időszakra.
Nálam hatalmas respect neki. Pláne, hogy sose volt nagy edző.
Csodát tesz, majd csodával határos módon leépül a csapatával bő fél év alatt.

Nálam hatalmas respect neki. Pláne, hogy sose volt nagy edző.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ranierit kirúgták... Ennyi volt!
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Az ügynöke már Kínában tárgyal, kíváncsi vagyok, sikerül-e 5 nap alatt nyélbe ütni az üzletet, vagy majd nyáron igazol el.

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
volt egy pár nem fogadott hívásom valami angol számtól, de hát én faxon vártam az értesítést, úgy tűnik mencseszterben az még mindig nem prioritás, hogy megjavítsák
de gondolom olvassák a fórumot szóval gond nem lehet

de gondolom olvassák a fórumot szóval gond nem lehet

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Csabikám tuti eddig a te engedélyedre várt, innentől mehet a transzfer

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
annyiért hülye lenne nem menni, kiégett, mindent megnyert veteránként
szóval én is áldásom adom rá
szóval én is áldásom adom rá

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, mai hírek szerint a ManU el is engedi, Mou is áldását adta rá.Realista24 írta:Rooney, 1,2 millió eurós fizetési ajánlatot kapott Kínából. Hetente![]()
![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Rooney, 1,2 millió eurós fizetési ajánlatot kapott Kínából. Hetente

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Wenger előre gondolkodiksoadroli írta:"A tegnapi mérkőzés után az Arsenal 50.000 fontot (cirka 18 millió forintot) adományozott a Sutton Unitednek arra, hogy az utánpótlásukat fejlesszék. A 16-18 éves srácok új öltözőt és 2 új tantermet kapnak, továbbá a mellékhelyiségeket is fel tudják ebből újítani."

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
"A tegnapi mérkőzés után az Arsenal 50.000 fontot (cirka 18 millió forintot) adományozott a Sutton Unitednek arra, hogy az utánpótlásukat fejlesszék. A 16-18 éves srácok új öltözőt és 2 új tantermet kapnak, továbbá a mellékhelyiségeket is fel tudják ebből újítani."

- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Nem birunk na..M1Ö írta:
Ne csináljátok már...Írtam olyat, hogy béna volt, vagy mákos gól, vagy bármi? Szépen csinálta. Azt is lássátok már, hogy megdícsértem, hogy pl szépen szakadt le a védőkről, ahelyett, hogy kritikának látnátok amit írok róla. Csak az volt vicces nekem, hogy volt jó pár üteme, míg kivárhatta, hogy lábra jöjjön és még akkor sem érték utol a védők, pedig ő sem sprintelt, csak totyogott.

Nem irtad,igazad van,csak hetfo van es ilyenkor az ember haragszik kicsit a vilagra.