A visszaesés várható volt de ekkora bukást csak poénkodva képzeltem el haverommal, mikor még a győzelem előtt hülyéskedtünk hogy lehet jövőre (azaz a mostani szezon) meg a kiesés ellen menekülnek. Majd haverom hozzátette, hogy Ranieriből kinézi ezt. Hát bejött a hülyéskedésünk.

Egyedül BL-ben tartották magukat, de eléggé gyenge csoportba kerültek. A december elejei Portó zakó (5-0) azért már nem volt véletlen, és nem csak a "már mindegy", mert megvan a továbbjutás attitűd miatt jött össze. Ott már látszott hogy elég nagy a lék a süllyedő hajón. Aztán az hogy IDÉN(!) ha jól tudom tegnap rúgták az első góljukat.

Ráadásul, aki nem látta a Sevilla elleni meccsüket, annak mondom, hogy az a 2-1 kurva csalóka. Első félidőben rendesen szét voltak butítva, csak valaki mindig belelépett a lövésbe, vagy elbénázta a Sevilla a helyzetet. Nagyon kevés esélye van a Leicester Citynek a továbbjutásra. Szerintem ez lefőtt nekik. Cél, hogy bent maradjanak a PL-ben. Már az is nagy teljesítmény lesz, mert szét van hullva a csapat. Mondom ami ment a Sevilla ellen az első félidőben, az rendes alázás volt.