Szerintem már mindenki megunta a baszogatását.El Unico írta:Erdekes, nem porog a topicja.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. március 1., szerda 23:55
Szerintem már mindenki megunta a baszogatását.El Unico írta:Erdekes, nem porog a topicja.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. március 1., szerda 23:54
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. február 26., vasárnap 23:41
Te voltal a harmadik! Beugrott!ziro4vr írta:Igen, Remy kérlek ne szidd még ilyenkor is...![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 26., vasárnap 23:40
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 26., vasárnap 23:40
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. február 26., vasárnap 23:39
Bocs akkor osszekevertelek valakivel.Remy írta:jóval kevesebbet sír és esik össze a fűszálakba. Talán tényleg elindul felfelé ismét.Egy jó triplát akarok már látni megint.
WTF? Én?
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 26., vasárnap 23:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 26., vasárnap 23:36
Miért, játszott?El Unico írta:Nekem csak egy keresem lenne. Kerlon, Remy es R24 ne irjon ide negativat rola. Csak dicserjetek meg kerlek es lepjetek tovabb![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. február 26., vasárnap 23:35
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. február 26., vasárnap 23:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 20., hétfő 21:51
Mindegyik így működik, még a madridom is sokszor.R.M.C.F írta:rashidm írta:Érdekes amúgy, hogy a katalán újságok nem kezdték még el hiresztelni, hogy adócsaló vagy ilyesmi.
Egyszer már írtam, hogy láttam az egyik katalán lap főszerkesztőjével egy interjút, melyben szépen elmondja, hogy működik náluk a rendszer, minden nap kell a realról írni rosszat, ezt igényli a nép mondta, ezért veszik meg a lapot, az nem fontos folytatta, hogy a sztori igaz -e, az nem lényeges, csak hogy rossz színben mutassuk be őket.
Ezt nyilatkozta. Akkor mit várunk?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 20., hétfő 21:29
rashidm írta:Érdekes amúgy, hogy a katalán újságok nem kezdték még el hiresztelni, hogy adócsaló vagy ilyesmi.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 20., hétfő 21:27
Hamar bizonyították, hogy minden rendben. Pedig amikor a Klasszikuson voltunk, Gergőéket még interjúztatta is a der Spiegel tv, hogy mekkora szenzáció lesz ez. Minden dokumentum a birtokukban vanrashidm írta:Érdekes amúgy, hogy a katalán újságok nem kezdték még el hiresztelni, hogy adócsaló vagy ilyesmi.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 20., hétfő 21:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 20., hétfő 21:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 20., hétfő 19:27
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 20., hétfő 19:25
Jó, akkor hazugság, mindenki hazudik aki nem ért veled egyet. Kritika és kritika közt is van különbség. Senki nem küldte el az anyjába, senki nem dobta volna ki a csapatból. De igenis volt olyan időszaka, mikor jobbak lehettünk volna nélküle. De gondolom ezzel sem értesz egyet. Meg az volt olyan kemény kritika, hogy többen túlzónak érzik az "életre szóló" szerződést? Biztos volt jó pár keményebb komment, mikor valaki nem bírt az idegeivel miatta, de tényleg úgy beszéltek róla, mintha mondenki gyűlölné, aki ellene ír és csak a rossz részét veszitek észre, arra pörögtök rá.R.M.C.F írta:Hazugság. Elég is volt nekem ebből.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 20., hétfő 19:10
Hazugság. Elég is volt nekem ebből.. Kritika, semmi több.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 20., hétfő 19:06
A mostról volt szó. Látható nála a javulás, erre jöttél a szarkasztikus "hát de csak egy kolonc" dumával, meg Ladislao, hogy ilyenkor bezzeg nem pörög a topicja. Egy rossz szó nem érte, de be kellett pötyögjétek, hogy oda szúrjatok. Mi értelme volt? Úgyhogy nem kamuzok be semmit, de annyira túl képzelitek ezt a CR fikázást, hogy az valami hihetetlen. Kritika, semmi több. Csak ha valakinek már kivan a töke a hülyeségeitől (mert nehogy azt írd, hogy neki nem voltak ilyen időszakai az elmúlt jó 2 évben) akkor mindig jön valaki, hogy b***d meg magad, hát hogy merészelsz ilyet írni róla?!?!R.M.C.F írta:Úristen, nem írt róla senki se rosszat? Olvastad Te egyáltalán a fórumot az elmúlt 1 évben? Na ne vicceljünk már gyerekek, még hogy nem írtak róla rosszat? Konkrétan olyan szavakat és stílust engedett meg egy réteg ami miatt pár embernek kinyílt a bicska zsebében...... Azért ne kamuzzuk már ezt is be....én kérek elnézést ahogy minősítve volt, leírva, leszólva, bunkó módon, tök sértő volt.
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. február 20., hétfő 19:00
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem