Azt csak felidoben!istimester írta:A sör-feles-cigi hármas nem számít.
Elvegre profik voltunk ....

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. február 21., kedd 18:25
Azt csak felidoben!istimester írta:A sör-feles-cigi hármas nem számít.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. február 21., kedd 15:04
Tudom, hogy minimális az esély meg stb., de ha ez megvalósul nekem ott ért véget ez a sport, mint nyáron Máténak a Higu transzferrel.A Real Madrid és a PSG elnöke kiváló kapcsolatot ápol és könnyen elképzelhető, hogy a nyáron megvalósul egy Benzema - Cavani csere, pénzmozgás nélkül.
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. február 21., kedd 10:11
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. február 21., kedd 10:10
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 20., hétfő 15:00
Egy hónap alatt 2 mesterhármas.Remy írta:Nem figyeltem fel rá, szóval nem lehet nagy ász a gyerek.ziro4vr írta:Celtices Dembeléről valaki írna pár sort, aki többször látta játszani és nem Remy?![]()
HozzászólásSzerző: Benya91 » 2017. február 20., hétfő 14:59
Remy írta:Nem figyeltem fel rá, szóval nem lehet nagy ász a gyerek.ziro4vr írta:Celtices Dembeléről valaki írna pár sort, aki többször látta játszani és nem Remy?![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 20., hétfő 14:56
Nem figyeltem fel rá, szóval nem lehet nagy ász a gyerek.ziro4vr írta:Celtices Dembeléről valaki írna pár sort, aki többször látta játszani és nem Remy?
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. február 20., hétfő 14:51
Ez a hét az egyik legfontosabb hét a bajnokságban, ahogy írtad talán ha megvan a bajnoki cím akkor lehet esélye védeni. DE így viszont nem értem miért jegyezted meg hogy "várható volt, hogy nyomni fogja néha a fiait az öreg."Remy írta:Hopp egy Luca Zidane a keretben.Várható volt, hogy nyomni fogja néha a fiait az öreg.
Év vége felé debütálhatna is a kicsi, ha már esetleg idő előtt begyűjtenénk a bajnoki címet.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 20., hétfő 14:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 17., péntek 16:58
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. február 17., péntek 16:18
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. február 17., péntek 16:03
bírom milyen büszkén mondja ezt úgy, hogy Benzema a keretben sincsZidane: “Morata a kezdőcsapatban lesz holnap”
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 15., szerda 14:30
Sok volt a best of Higuita video.BBeno írta:navas nyomott egy skorpiót edzésen![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 15., szerda 12:19
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. február 14., kedd 15:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 14., kedd 15:03
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 13., hétfő 21:15
Igen, Kovacic miatt nem aggódok, elég tökös gyerek, hogy megoldja. De idővel egy Kroos-Verratti-Kovacic trió ütött volna, mint az ipari áram.realistahuni írta:Kova majd lehozza idővel nyugi.
Modric helyett kellene valaki, de az még elér jövőben vagy ki tudja, talán 2 év múlva is. Addig Isco/Llorrente/Casemiroval rotálunk.
Ödegaard-ot nem akar meglátni a középső vonalban! Belőle egy Messi féle játékost kéne nevelni, mert egyel előrébb, szabadon, sokkal jobban kijönnének az erősségei. A Heerenveen-ben sem Modric pozícióban játszik, csak rendre vissza jár labdákért. Modric meg folyamatosan hozzá tesz a védekezéshez, sokszor ő zár vissza Carvajal mögé. Nem tudom elképzelni, hogy Ödegaard-ból ilyen játékost faragjanak. Biztos lehetne, csak nem lenne az igazi.Remy írta:Hát, remélhetőleg Ödegaard beválik, és akkor házon belül meg is van Modric utódja.
Kova - Kroos - Ödegaard eléggé adná.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 13., hétfő 20:04
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. február 13., hétfő 20:02
M1Ö írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... aign=nsofb
Már megint csalódnom kell...![]()
Akkor már menjen majd vissza a Juvéba, Barca mezben nem akarom meglátni!
![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 13., hétfő 15:07
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem