Mondjuk ezután, meg RMCF szarkasztikus koloncozása után ne lepődjetek meg Senki nem írt róla rosszat, erre már az sem tetszik, ha nem említik meg, hogy javul. Most akkor döntse el mindenki, hogy a védői esnek túlzásba, vagy az aki kritikát merészel megfogalmazni róla.
Úristen, nem írt róla senki se rosszat? Olvastad Te egyáltalán a fórumot az elmúlt 1 évben? Na ne vicceljünk már gyerekek, még hogy nem írtak róla rosszat? Konkrétan olyan szavakat és stílust engedett meg egy réteg ami miatt pár embernek kinyílt a bicska zsebében...... Azért ne kamuzzuk már ezt is be....én kérek elnézést ahogy minősítve volt, leírva, leszólva, bunkó módon, tök sértő volt.
Aztán meg a másik, a "nem lehet kritikát megfogalmazni vele kapcsolatban"......ez megint marha nagy kamu elferdítés, csak jómagam 3x írtam már le, hogy nem a kritika a probléma, hanem a stílus, a pocskondiázás ami volt, a probléma a kritika szó értelmezésével lesz, mert kritikát mindenki megfogalmaz és ezt bárkire meg is teszi/teheti, jómagam is így szoktam tenni, a baj az ha valaki a kritika szó jelentését elferdíti, behazudja hogy az kritika volt. Nem az volt. Sértő, ledegradáló vélemények voltak. Most meg a szarkasztikus kis ****ög mit képzel ha mer visszaszólni a nagyfiúknak? Ezt. Még is mit vártatok? Had védjem meg a játékosunkat a primitiv bugris stílustól, főleg egy madrid fórumon, mert ez egy másikon még elmegy, ott sem szép. De azokat Dzsínó már jellemezte.
A másik, hogy ez nem egy kis réteg volt, ezzel is lehet védekezni, de ez nem igaz,annak tudtával hogy ez egy madrid fórum, meg pláne sok volt az a réteg aki kulázta.
Még1x, nem kritika, az más jelent.
Érdekelne mit szólnak azok akik szerint ez a stílus amit kapott , az pusztán "kritika" annak milyen lenne ha ezt kapná a munkahelyén vagy a kapcsolatában ha egy ideig nem hozza magát, vagy rossz helyzetben , gödörben van, mert embereknél előfordulhat...talán. nem beszélve arról, hogy az aranylabdát még a kezében tartotta amikor már itt ment a pocskondiázása, leszólása.
Nekem mindegy ha sokan nem szeretik, ne szeressétek én sem szerettem különösen soha sem, de az amit megengedett magának sok real drukker az felháborító volt.
Peace.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.