Ne csináljátok már...koax írta:Mondjuk azt a 40 meteres zsugat egy pattanasbol eltette egybol belsovel a hosszu kapufa melle.
Konnyunek latszott,de nem gondolom hogy az volt.
Bajba lett volna par csatar ezzel..

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 20., hétfő 10:41
Ne csináljátok már...koax írta:Mondjuk azt a 40 meteres zsugat egy pattanasbol eltette egybol belsovel a hosszu kapufa melle.
Konnyunek latszott,de nem gondolom hogy az volt.
Bajba lett volna par csatar ezzel..
HozzászólásSzerző: koax » 2017. február 20., hétfő 10:16
Mondjuk azt a 40 meteres zsugat egy pattanasbol eltette egybol belsovel a hosszu kapufa melle.M1Ö írta:De nem is értem miért jön ez elő.... Persze, hogy vannak a spanyol 2. osztályban is ilyen védők, attól még vicces volt, hogy volt vagy 3-4 üteme, hogy el lőhesse és még csak azután értek vissza rá. Ibra-t meg nem kritizáltam, szóval azt pláne nem értem, hogy miért érezted, hogy védened kell.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 19., vasárnap 23:43
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. február 19., vasárnap 23:07
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 19., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. február 19., vasárnap 22:55
Kétlem. Pont azért mert ő itt nem királykodhatna, ahogy most megteszi az MU-ban hogy ráépítette a puszpajtása Mourinho az egész csapatot/taktikát. Az a Barca amelyikben ő focizott sokkal jobb volt mint a mostani MU, csak nem rá volt építve az egész csapat. Megy neki, nem mondom, hogy nem. De 100% hogy nem rúgna itt sem többet, mert nem lenne - hülyeség is lenne - ráépítve a keret. Míg MU-ban ezt meg lehet tehetni Mourinho 1-2 évig. Bejött neki is meg Mourinhonak. Ennyi a történet. De kár vitatkozni ilyenről, mert se én se te nem tudjuk bebizonyítani az állításunkat. Ibra volt itt akkor 46 meccsen 21 gólt rúgott, 160 percenként 1 gólt. Ez tény. Meg az hogy most ott mennyinél jár. Többi csak hipotézis.elmondom írta:Azt nem mondom hogy kedvencem. Írtam egy számot ami 30 volt. Angliaban összes sorozatot figyelembe véve jár 21 nel ami nem rossz. Nyilván nem konkrétan 30ra gondoltam de hogy 20 körül lenne az tuti. Vagy értsd úgy hogy amennyit eddig ott meglőtt itt is meglőtte volna. Rég.
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. február 19., vasárnap 22:47
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. február 19., vasárnap 22:38
Eszembe se jutott. Igazad van. Megnéztem.R.M.C.F írta:Volt ő itt, mennyinél járt féltávnál? Nem termelt rosszul? 15?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 19., vasárnap 22:22
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. február 19., vasárnap 22:20
De lehet hogy minimum 500nál járna.elmondom írta:Nem mintha itt la ligában nem lennének ilyen botok. Itt nálunk amúgy már minimum 30 gólnál járna. Így feltavnal.M1Ö írta:Ez az Ibra gól...Mintha valami mennyei védők ellen lőtte volna. Csak vár-vár-vár és még mindig nem ért oda senki.
Mondjuk szépen szakadt le az indításnál.
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. február 19., vasárnap 21:46
Nem mintha itt la ligában nem lennének ilyen botok. Itt nálunk amúgy már minimum 30 gólnál járna. Így feltavnal.M1Ö írta:Ez az Ibra gól...Mintha valami mennyei védők ellen lőtte volna. Csak vár-vár-vár és még mindig nem ért oda senki.
Mondjuk szépen szakadt le az indításnál.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 19., vasárnap 18:52
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 19., vasárnap 17:15
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. február 18., szombat 16:10
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. február 18., szombat 15:39
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. február 17., péntek 16:56
HozzászólásSzerző: géza » 2017. február 16., csütörtök 15:16
Ez a napokban egy picit át lett írva azért.Süti írta:Szerintem is. Nem hiszem hogy francia bajnokságból érkezve komolyan fel lehet készülni PL, vagy La Liga csapatok ellen. Ez szerintem a PSG problémája is már évek óta. Meglepne a Monaco továbbjutása.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. február 16., csütörtök 15:10
BBeno írta: egy új piac nyílt meg ezennel![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 16., csütörtök 14:56
egy új piac nyílt meg ezennelBREAKING: British referee Mark Clattenburg is to quit the Premier League at the end of the season to referee for the Saudi Arabian Football Federation.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 14., kedd 18:31
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem