HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 8., szerda 9:36
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. március 2., csütörtök 15:27
ja. eddigi legjobb amit ittam onnanÚszómester írta:Most jött meg banános still mass whey 80 instant
Csak szerintem nincs semmi íze ?
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2017. március 2., csütörtök 14:35
HozzászólásSzerző: koax » 2017. február 19., vasárnap 22:40
Nagyon szepen koszonom,ez a valasz szamomra tokeletes,egy Ur vagy!kapor_89 írta:
Na ná, hogy van értelme, tök finom lesz tőle a piádAzt azért mond el asszonykának, hogy elsősorban regenerációs hatása van, a sokak által emlegetett zsírégetési funkciója elég jelentéktelen, még tudatosan felépített diéta mellett is. (rengeteg cikk van már erről a neten, keresgélj) Én is kipróbáltam, nálam annyi volt a hatása, hogy jobban izzadtam egy picit.
Mindenképp liquid formában vegyetek karnitint, a tablettás drágább. A liquid-nél én a scitecest ajánlanám, 3 féle kiszerelés van, mindegyik 40 adagos. A legdrágábba 2.5g, a középsőbe 2g, a legolcsóbba 1g karnitin van adagonként. Azt mondják, hogy az ideális adag 1g és 3g közé tehető, de úgy gondolom, az 1g elég karcsú, szóval vagy a liquid carni-x 80.000 v. a liquid carni-x 100.000-et ajánlanám (a szám a végén azt jelenti, hogy hány gramm karnitin van a teljesen flakonban), természetesen az erősebb dózis drágább, de ár értékbe olcsóbb.
Szedés edzés előtt 30 perccel, edzés nélkül még kevesebb értelme van. Remélem tudtam segíteni!
ui.: adagolás rá van írva, ezeknél pont 12.5 ml egy adag, de ha mást vesztek, akkor eltérő lehet! a scitecesnél a kupak a mérő, nem lehet eltéveszteni az adagot.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. február 19., vasárnap 22:10
Közvetlen edzés után ne.realistahuni írta:Kísérleti jelleggel kipróbálnám közvetlenül súlyzós edzés után végezni a kardiót, mivel eddig nem volt időm és energiám rá. Időtartama ennek mennyi legyen szerintetek? 30 perc elég lehet? Még mindig diétában vagyok.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. február 19., vasárnap 18:16
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. február 19., vasárnap 17:49
Kajára figyeljen oda a mostaninál (is) jobban, ha erre rá tudod venni, pár hét múlva meg fogja köszönni.koax írta:Sracok,parom heti 2 alkalommal jar spinnigelni.
Fejebe vette hogy kell neki lkarnitin.
Van ertelme?
Esetleg ha igen tudnatok ajanlani olyat ami megeri ar/ertekben?
Adagolas stb is erdekelne.
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2017. február 19., vasárnap 16:31
Na ná, hogy van értelme, tök finom lesz tőle a piádkoax írta:Sracok,parom heti 2 alkalommal jar spinnigelni.
Fejebe vette hogy kell neki lkarnitin.
Van ertelme?
Esetleg ha igen tudnatok ajanlani olyat ami megeri ar/ertekben?
Adagolas stb is erdekelne.
HozzászólásSzerző: koax » 2017. február 19., vasárnap 14:21
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. február 16., csütörtök 12:09
HozzászólásSzerző: Victor » 2017. január 21., szombat 21:24
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. január 21., szombat 20:52
HozzászólásSzerző: Victor » 2017. január 21., szombat 20:29
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. január 21., szombat 17:02
Eszméletlen jó cucc, és egyre nagyobb divatba jön itthon is.kapor_89 írta:Hát nem tudom, én edzés után veszek egy jéghideg fürdőt, utána megyek szaunázni, majd megint jéghideg fürdő, és kész az izomlazításomVictor írta:Skacok!
Valakinek van már tapasztalata SMR hengerekkel? Kettő között vacillálok, de halványlila fingom sincsen, hogy melyiket válasszam.
1: http://gymstore.hu/termek/trendy_sport_ ... _as_0.html
2: http://www.decathlon.hu/izomlazito-heng ... 59044.htmlAmúgy életemben nem hallottam róla, te már próbáltad?
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2017. január 21., szombat 14:59
Hát nem tudom, én edzés után veszek egy jéghideg fürdőt, utána megyek szaunázni, majd megint jéghideg fürdő, és kész az izomlazításomVictor írta:Skacok!
Valakinek van már tapasztalata SMR hengerekkel? Kettő között vacillálok, de halványlila fingom sincsen, hogy melyiket válasszam.
1: http://gymstore.hu/termek/trendy_sport_ ... _as_0.html
2: http://www.decathlon.hu/izomlazito-heng ... 59044.html
HozzászólásSzerző: Victor » 2017. január 20., péntek 12:08
HozzászólásSzerző: hala real » 2017. január 17., kedd 11:27
koszonom, ez nagyon jonak tunik.Realista24 írta:Ezt még akartam:
http://kaloriabazis.hu/
Ha ide elkezded naplózni a dolgokat, mozgás, kaja, terv és cél, akkor az sokat fog segíteni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 17., kedd 11:23
Mert hülyeségeket írtál, azért.realistahuni írta:Igen, mert nálam bevált és akkor miért ne írjam le a tapasztalataimat? Nem szegezek pisztolyt senki fejéhez, hogy ezt kell csinálni. Amúgy is annyira szervezet- és testfelépítés függő a dolog, hogy az első hetekben csak tapogatózik az ember, aztán szép lassan rájössz, hogy mi fér bele és mi nem.Ne haragudj Huni, de egyik nap még tanácsot kérsz, pár órával később, meg étkezési tanácsokat adsz (kolbászt diétába, stb)...![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. január 17., kedd 11:20
Igen, mert nálam bevált és akkor miért ne írjam le a tapasztalataimat? Nem szegezek pisztolyt senki fejéhez, hogy ezt kell csinálni. Amúgy is annyira szervezet- és testfelépítés függő a dolog, hogy az első hetekben csak tapogatózik az ember, aztán szép lassan rájössz, hogy mi fér bele és mi nem.Ne haragudj Huni, de egyik nap még tanácsot kérsz, pár órával később, meg étkezési tanácsokat adsz (kolbászt diétába, stb)...![]()
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem