Toky írta:Azért Mourinho sem az a padon ücsörgő típus. Ne az utolsó évéből induljunk ki, amikor már kirúgatott 2(?) szakácsot, pár munkatársat, összebalhézott a kerettel, talán még a szertárossal is. Gondolom Te is tudod, hogy akkor már szart az egészre, mert készült vissza a Chelsea-hez, és el kellett érnie, hogy ingyen távozzon. Előtte ő is ott kalimpált, és ritkán ült le.
Az tény, hogy utolsó évben többet csücsült, de azt az önelégült fejet utáltam + azt, hogy már divat volt az is, hogy 2-3 percel a meccs vége előtt már lement az öltözőbe... Tavaly 2 értelmes reakciója volt ami nekem talán tetszett. Az egyik az a City elleni hajrá amikor CR góljával nyertünk 3-2-re. A másik meg Varane fejesénél mikor 3-0-ra vezettünk a Barca ellen, de amúgy álltalánosságban úgy ült ott mint 1 hisztis gyerek aki nem kapta meg a játékát... Viszont abban igazad van, hogy eleinte ő sem ücsörgött...
Nekem amúgy nem azzal van a bajom, hogy miért nem áll fel és ordibál, mert Carló sem az a tipus, csak én szeretem, ha az edző együtt él a játékkal. Persze nem ilyen Conte módon agyatlanul, hanem értelmesen...
A védőkre meg visszatérve a Milanból kéne elhozni azt a fiatal srácot, mert ő az a tipikus ahova teszed ott játszik védő + még 20 éves, gyors, technikás...