Tottinho írta:Nem volt benne irónia. Párszor mutatták a sérülés után és sokszor a szeme alá nyúlt. Szerintem tényleg zavarhatta.
Valamennyire biztos zavarta, de a játékán nem érződött. A cserét sem kérhette, mert az arcára az volt ráírva, hogy "na b***meg, ezt sem játszom végig".
Süti írta:Kova cseréje amúgyis indokolt volt, Diop fizikumával sajnos nem tudta felvenni a versenyt. Kellett oda Case...
Többet szerelt, mint Diop. Egyedül az ütközésüknél jött ki, hogy Diop erősebb fizikailag, amúgy mindenben verte Kovacic.
ToniKroos írta:Középpályán nem nyertünk fejpárbajt, ebből többször is problémánk adódott. Casemiro bejövetelével ez megszűnt.
Az lehet, de nem sok mindenre mentek a megnyert fejpárbajokkal. Semmi nem indokolta a cseréjét. Kivéve ha tényleg annyira zavarta a szeme alatti seb, de azt meg tényleg nem tudom elképzelni, mert jól játszott ezzel együtt is.
Na mindegy. Csak tegnap egyből az jutott eszembe, hogy nem csoda hogy pl Morata is hangot ad az elégedetlenségének. Még jó pár játékos kinyithatná a száját. Mert ha még rosszul játszanának, akkor megértem. De Isco meg Kovacic el lett felejtve mióta Casemiro visszatért. Most visszatér szép lassan Bale is, aztán majd játszik 20 perceket Isco, Kovacic, Morata meg Asensio is. Pedig előbbi kettő jóval többet érdemelne. Legyen kezdő Casemiro, Bale meg alapnak kell lennie, de legalább az ilyen könnyebb meccseken ne szívassa már Zidane a cserejátékosokat...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero