Humor
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Humor
A tökèletes topicba

Én nem akartam elhinni mikor néztem. Azt hittem viccel.
Palit sűrgősen be kéne záratni vagy álljon le a cuccról.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Alpári, de beszartam rajta, amikor neki álltam a kommenteket olvasni a youtube-n Pápai Joci Origoja alatt.
Nem lövöm le számomra a poént, itt a LINK. Juan Rodriguez-re replizett Messsos.
Nem lövöm le számomra a poént, itt a LINK. Juan Rodriguez-re replizett Messsos.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
Akkor ezt is tudom ajanlani, vannak benne nagyon beteg pillanatokPipita írta:http://www.echotv.hu/video/118817/20170 ... lis_1_resz
6.55-től, Kovács Gergely, a Magyar Idők főszerkesztőe az echo tv-ben. Minden szava kincs.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Húha... ezt a kesztyűt nem venném fel ha nem gond. Csak annyit próbáltam kihozni a dologból hogy szerintem kár komolysággal beszélni a kkp-ról ha alapjaiban arról szól az egész hogy elpoénkodnak mindent. De lehet hogy neked van igazad és pl. A töredezett aszfalt kiszínezése élvezhetővé teszi a mindennapjainkat.Pipita írta:Az volt a kérdés, hogy mit csináltak, őszintén érdelődőnek tartottam úgyhogy felvilágosítottam.
Persze írhattam vlna hogy a savköpő menyétekkel kiirtatták az összes terroristát, de azért nem árt tudni hogy tényleg csinálnak is valamit a kutyapárti passzivisták. Én meg nem vagyok MKKP képviselő hogy az ő stílusukban kelljen beszélnem róluk. Nem is értem.

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
a másik oldala pedig hogy a médiában, fb felületen csak humorizálni tudnak, az ellenplakátokra pedig 33milliót költöttek ami semmi érdemlegeset nem tartalmazott + még 6milliót kaptak hogy olimpiaellenes plakátokat gyártsanak.Pipita írta:Szembeszálltak a kormánypropagandával, padokat festenek le, szürke, unalmas utcákat tesznek élvezhetővé és szerethetővé utcaművészettel, EU-s támogatásból épült elégetett milliókból épült buszmegállókat javítanak fel tízezer forintokból, és próbálnak eljutni vidékre is amennyire csak lehetséges ekkora pénzösszegből. Például.
Nekem sajna ez nem igazán jön be. Az ország sorsának változtatásához egyáltalán nem kell ekkora dózisú humorság egy párt részéről.
Ezért is nem vehető komolyan a baloldali pártok. Már Juhász is önmaga paródiája sajna.
Bárcsak Bokroséknak is lenne megfelelő támogatói bázisa.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Az volt a kérdés, hogy mit csináltak, őszintén érdelődőnek tartottam úgyhogy felvilágosítottam.
Persze írhattam vlna hogy a savköpő menyétekkel kiirtatták az összes terroristát, de azért nem árt tudni hogy tényleg csinálnak is valamit a kutyapárti passzivisták. Én meg nem vagyok MKKP képviselő hogy az ő stílusukban kelljen beszélnem róluk. Nem is értem.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Szerintem ne komoly érvekkel foglalj állást a viccpárt mellett, mert így élét veszti az egész.Pipita írta:Szembeszálltak a kormánypropagandával, padokat festenek le, szürke, unalmas utcákat tesznek élvezhetővé és szerethetővé utcaművészettel, EU-s támogatásból épült elégetett milliókból épült buszmegállókat javítanak fel tízezer forintokból, és próbálnak eljutni vidékre is amennyire csak lehetséges ekkora pénzösszegből. Például.

Mondjuk nekem mindegy mert komolyan nem tudom venni őket, viccesnek pedig egyáltalán nem tartom ezt az erőltetett valamit, de szerintem itt most jobban jött volna ki ha az ő stílusukban írsz valami választ...
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szembeszálltak a kormánypropagandával, padokat festenek le, szürke, unalmas utcákat tesznek élvezhetővé és szerethetővé utcaművészettel, EU-s támogatásból épült elégetett milliókból épült buszmegállókat javítanak fel tízezer forintokból, és próbálnak eljutni vidékre is amennyire csak lehetséges ekkora pénzösszegből. Például.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Régebben viccesek voltak, most már csak idegesítőek a poénkodásokkal. Időpocsékoláson kívül másra nem jó.
Persze mindig könnyebb humorizálni mint tenni is valamit.
Persze mindig könnyebb humorizálni mint tenni is valamit.