R24, ha jól tudom, te sem nézed/nézted.
Ha sorozatot keresnél, tegyél vele egy próbát.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 20., hétfő 16:59
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. február 20., hétfő 16:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 20., hétfő 15:45
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hardy kinyír mindenkitP. Krisz írta:Taboo 1x7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hardy szokás szerint vitte a hátán az egészet. A mindenki átbasz mindenkit valamiért dolog kezd egy kicsit kaotikussá válni. Nem tudom, hogyan figják ezt a sok szálat egy rész alatt lezárni.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. február 20., hétfő 15:44
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. február 20., hétfő 12:48
P. Krisz írta:R24 sorozat mikor lesz ?Realista24 írta:[
24: Örökséget ki nézi rajtam kívül?![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. február 20., hétfő 12:46
R24 sorozat mikor lesz ?Realista24 írta:[
24: Örökséget ki nézi rajtam kívül?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 20., hétfő 11:43
Taboo, továbbra sem értesz hozzáziro4vr írta:Végre Remy valami értelmeset nézel..bár a 2. évad után meg is állhatsz.![]()
Btw,
Tabu 1x6 asszem, továbbra sem nagy szám, bocsi.
Homeland 6x4, ez viszont fasza volt, végre beindult.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. február 19., vasárnap 11:56
Nálam épp ezért, magasan egy b*szott jó sorozat. Minden más sorozat alatt legalább kétszer ránézek a telefonomra, vagy a netre vagy bármi, itt egyszerűen nem tudok és nem is akarok. A tegnapi rész meg valami fantasztikus.Norbii írta:Amúgy tényleg nem egy hatalmas eresztés, viszont engem teljesen leköt az ideje alatt. Nem szoktam rajta unatkozni.
A komornyik viszont borzalmasan rosszul eltalált karakter szerintem.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. február 19., vasárnap 8:47
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. február 18., szombat 23:29
Engem mar akkor megvettek kilora, mikor lattam, hogy a keszitoje nem mas, mint Noah Hawley (Fargo). Valoban nem egy klasszikus CW-s szuperhos sorozat, de meg a Netflixes tarsaitol is teljesen elter. Neha tenyleg csak kapkodtam a fejem, hogy mik ezek a teljesen random jelenetek egymas utan, de azert jo latni, mikor kicsit ugy Mr Robotosan a puzzle darabjai a helyukre kerulnek.P. Krisz írta:Légió pilot
Ha egy szóval kellene jellemeznem, akkor azt mondanám rá, hogy érdekes. Alapjaiban véve ez is egy képregénysorozat, ami az X-men univerzumban játszódik. Nem ajánlom mindenkinek, csak annak aki vevő az új és érdekes dolgokra, akkor is, ha azt se tudja mit lát éppen a képernyőn.
HozzászólásSzerző: hala real » 2017. február 18., szombat 22:25
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. február 18., szombat 15:05
Amúgy tényleg nem egy hatalmas eresztés, viszont engem teljesen leköt az ideje alatt. Nem szoktam rajta unatkozni.ziro4vr írta: Tabu 1x6 asszem, továbbra sem nagy szám, bocsi.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. február 18., szombat 13:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 17., péntek 23:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 17., péntek 21:53
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. február 17., péntek 12:40
Süti írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én csak azt sajnálom, hogy valószínűleg Ivar lényegesen több szerepet fog kapni, mint Bjørn. Valahogy nem tudtam megszeretni se a karaktert, se a színészt, se a játékát.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. február 17., péntek 12:37
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. február 17., péntek 12:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 17., péntek 12:20
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Már a második évadtól azt várta mindenki, hogy mikor fogják kiírni, ezzel a szenvedéssel csak elhúzták, szerintem is rosszul mondjuk. Anyag is van benne persze, de az usában hamar kaszálnak sorozatokat, ha éppen a nézettség esik egy keveset tartósan, szóval én megértem valamilyen szinten ezt a kapkodást. Na meg ott van Ivar és Björn története is, róluk is van bőven legenda, amik érdeklik a nézőket, és gondolom kicsit el akarták kerülni, hogy belefásuljanak a nézők csak a sérthetetlen és legyőzhetetlen Ragnarba. Írom ezt úgy, hogy egyetértek azzal, hogy Ragnar nélkül nem ugyanolyan a buli.Anthony írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem vágom mennyire valós a sztori, dunno, dont careRealista24 írta:Bűn volt a kiírása? Hát ha egyszer ez a történelem, akkor írják felül?![]()
De amugy ki mondta, hogy ugorjanak kétszer vagy 10 évet a sztoriban? Volt abban anyag rendesen, és amugy sem kell és gondolom nem is követik 100%-ban a történelmi valóságot.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. február 17., péntek 12:10
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem vágom mennyire valós a sztori, dunno, dont careRealista24 írta:Bűn volt a kiírása? Hát ha egyszer ez a történelem, akkor írják felül?
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem