El Unico írta:Ronaldo éledeziklassan mar csak a golok hianyoznak tole, egyre kreativabb, es egyre tobbet nyujt mezonyben is.
A kolonc...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 19., vasárnap 18:09
El Unico írta:Ronaldo éledeziklassan mar csak a golok hianyoznak tole, egyre kreativabb, es egyre tobbet nyujt mezonyben is.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. február 19., vasárnap 9:37
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. február 18., szombat 20:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 17., péntek 18:46
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. február 17., péntek 17:34
Én személy szerint inkább az általános hozzáállásbéli változására gondoltam elsősorban nem a konkrét szitura.doncsontos írta:
hát nemtudom.... szerintem meg az úgy volt játék, inkább Marcelo szabta el, hogy még kereste a hosszún Moratat.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 17., péntek 10:43
Csak akkor meg a második félidőben le kell cserélni párszor, mert a második félidőben már kevésbé akart. Ha elfogadná, hogy le lesz cserélve meccs közben frissítés miatt, akkor ok.RealMadridFanatic írta:inkább Marcelo szabta el, hogy még kereste a hosszún Moratat.
Szerintem nem. Annyi volt a hiba, hogy egy kicsit túltolta, lőtt passz lett belőle, de ez ilyen kispályás elem (ami Marcelonál biztosan nem ismeretlen), kicsit kisodródva meg kell lőni a hosszút, és ott egy támadónak érkeznie KELL. Ettől függetlenül Moratát sem venném elő komolyan miatta, mert kicsit tényleg hosszú-erős lett a passz.
Amúgy tetszik ez a vonal Cénél. Jogosan lett kikezdve, érezhetően gyengébb, mint volt, viszont ha ez tényleg egy olyan folyamat kezdete, aminek a végén önzetlenebbé válik és képes elfogadni, hogy szezononként "csak" 30-40 gólig jut, de cserébe veszélyes helyzeteket teremt a társaknak (illetve a respektje miatt azért továbbra is leköt 1-2 védőt teljesen...), akkor nyerünk. A labdái korábban is sokszor nagyon ültek, nem féltem ezzel kapcsolatban, jó meglátásai vannak, ha nem akar mindenáron, első szándékból kapura törni. Sajnos már nincs meg az a fizikai fölénye, gyorsasága, amivel korábban bármikor levett 1-2 védőt, sőt néha már ziccerpassz után is utol-utol érik. Ennek ellenére még lehet nagyon hasznos.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. február 17., péntek 10:32
inkább Marcelo szabta el, hogy még kereste a hosszún Moratat.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. február 17., péntek 10:12
na igen ez meg a másik, a csatárnak főleg az lenne a dolga, hogy bármi van, megy az akcióval, és várja hátha lesz lecsorgó.KAG írta:Lőttem volna én is, de marcelo megoldása sem volt vészes.
Oda lendületből bőven érkezni kellett volna, mehet oda kipattanó,passz,stb...
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. február 17., péntek 10:10
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. február 17., péntek 10:08
Ladislao írta:Régen nem passzolt ilyen helyzetekben ezért változott... most passzol csak még nem mindig érzi mikor kell.ericco írta:Pont ez az, rossz megoldást választott.
Viszont én is azon a véleményen vagyok, hogy maga is változtatni szeretne a játékán, hozzáállásán. Csak úgy néz ki, hogy ez egy picit hosszabb folyamat lesz.
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. február 17., péntek 5:34
Régen nem passzolt ilyen helyzetekben ezért változott... most passzol csak még nem mindig érzi mikor kell.ericco írta:Pont ez az, rossz megoldást választott.
Viszont én is azon a véleményen vagyok, hogy maga is változtatni szeretne a játékán, hozzáállásán. Csak úgy néz ki, hogy ez egy picit hosszabb folyamat lesz.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. február 16., csütörtök 22:57
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. február 16., csütörtök 22:30
A masodik felidoben ha a regi arcu ronaldo van (vagyis akire te gondolsz) akkor az nem passzolja le a 16oson belul marcelonak ajto ablak ziccerbe.ericco írta:Gólpassz ide vagy oda, de a második félidőben elővette a régi arcát.
Viszont az első félidőben jól játszott, az az irány jó.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. február 16., csütörtök 21:09
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 16., csütörtök 20:31
Régebben 1x írtam, hogy látom rajta a változást. nekem már hónapokkal ezelőtt feltűnt a felfogásbeli különbsége. Hogy ezt tartja e, vagy lesz e eredménye,azt a jó isten se tudja, de a változást látni lehetett.és valószínűleg ez lesz majd az az irány, hogy megváltozzon a játéka és akkor még hasznára is lehet a csapatnak
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. február 16., csütörtök 20:22
L.Miki írta:https://www.youtube.com/watch?v=WzeT4dHkqDM![]()
Nagyon jó volt a mezőnyben és önzetlen, akarattal telve játszott. Tetszett a tegnapi játéka és valószínűleg ez lesz majd az az irány, hogy megváltozzon a játéka és akkor még hasznára is lehet a csapatnak. Mert szemmel látható, hogy mennyire nem jönnek be az egyéni megmozudálasai, a trükkök, a cselek csak hébe- hóba, a megindulások se gyakran, lomhább lett és kiszámíthatóvá vált. A kapuralövései meg valami borzalmasak voltak tegnap. Legalábbis én így vettem észre.
Szerintem már nemigen fog ő 50-60 gólt termelni egy szezon alatt. Szerintem.
Bár ha ez kell ahhoz, hogy egy csapatjátékos legyen belőle és ugyanígy fog játszani, mint tegnap, ám legyen. A kérdés már csak az, hogy nem-e fog hiányozni az a sok gól a palettáról? Nem-e fogja megszenvedni a csapat? Ezért is kellene Benz-nek a helyzeteket könyörtelenül kihasználni!
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. február 16., csütörtök 20:02
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. február 16., csütörtök 18:18
Mondjuk ballal lőtte mindkettőt, de régen ezeket rendre beveregette.Kerlon írta:Azért az elég tré volt, hogy 2szer is kirúgta a stadionból a labdát 11 méterről ziccerben, de legalább tegnap focira emlékeztető dolgot produkált.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. február 16., csütörtök 17:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 16., csütörtök 17:48
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem