Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 17., péntek 9:42

A napoli ellen volt kissé lassú, talán fásult, illetve főleg modrichoz viszonyítva.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. február 17., péntek 9:42

Szerintem sem volt ez jellemző. Egy említett labdavesztésre emlékszem én is tőle, amikor várt és beérték, de alapvetően megvoltak most is a névjegyévé váló, szűken átvett labdaátvétel és testcsel utáni megindulásai.

Illetve amúgy sem annyira jellemző rá az izomból sprintelés, eléggé egyedi mozgáskultúrája van. Nem kifejezetten gyors, de a pozíciójához pont elegendő a sebessége. Olyanra meg alig emlékszem tőle, hogy lélekszakadva rohan vissza egy ember után.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 17., péntek 9:36

rashidm írta:
R.M.C.F írta:kroos lassú volt tegnap, fásult
Ez engem mondjuk kurvára felbasz vele kapcsolatban. Totyorog, mint egy idős néni. A meccsen is volt olyan, hogy lötyögött, aztán hátulról érkeztek és elvették tőle a labdát... És ez nem az első eset volt nála.

A két kapus közül én csak akkor hoznám az egyiket, hogyha minimális áron meg lehetne venni.
Kroos lassú és fásult? Srácok, mi egy meccset néztünk?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 17., péntek 8:38

R.M.C.F írta:kroos lassú volt tegnap, fásult
Ez engem mondjuk kurvára felbasz vele kapcsolatban. Totyorog, mint egy idős néni. A meccsen is volt olyan, hogy lötyögött, aztán hátulról érkeztek és elvették tőle a labdát... És ez nem az első eset volt nála.

A két kapus közül én csak akkor hoznám az egyiket, hogyha minimális áron meg lehetne venni.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 17., péntek 6:26

istimester írta:
R.M.C.F írta:
Ok, de ne legyen csalódás ha jön és neki is legalább ennyi egyéni hibája lesz,ha nem több, mert hogy kevesebb nem lesz arra fogadni is mernék. De én bírom ddg-t, meg a belgát is. Akármelyik jön örülök, de ha mondanom kell posztot hogy melyik az amelyikhez nem égető nyúlni az a kapus lenne.
Ez vélhetőleg így lenne. Ami a különbség, hogy kevesebb hírértéke lenne. DDG-nek egyszerűen jobban elnéznék.
Így van.

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. február 17., péntek 5:32

Jim írta:Keylor nem tűnik érinthetetlennek e szezonbeli teljesítménye alapján

de Gea szimpatikusabb nekem, de a belga viszont jobb kapusnak tűnik :hmmm:
nehéz a választás
Joggal nem érinthetetlen. Az első kezdő éve kimagasló volt. Azóta szerintem csak egy átlagot hoz. 1-2 bravúr most is van, de most van 1-2 hiba is mellé. Nem égető a csere, de ha De Gea elhozható akkor hoznám én is.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. február 17., péntek 0:27

EZ a kapus kérdés eléggé bonyolult lesz. A belga vissza akar térni Madridba, ott a család meg minden. Ezt nem is titkolja. Az AtMa-nál ott van Oblak, oda nem fogják vinni. Valószínűleg ha mindenki akarja az üzletet akkor létre is fog jönni. Navast megtartanám, ha ő is úgy akarja, Casillat engedném el inkább. Viszont én akkor sem esnék kétségbe ha maradna a mostani két kapusunk. Nincs gond Navassal, lehet itt nagyítóval nézni minden mozdulatát, de semmivel sem lenne jobb a helyzet ha más állna a kapuban. Mostanában kicsit bizonytalanabb, de amikor kezdeném ezt gondolni meccs közben pár perccel később véd egy akkorát hogy csak nézek, vagy úgy jön ki a kapuból mint egy tank aki mellett lehetetlen kapuba találni.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2017. február 16., csütörtök 23:45

Keylor nem tűnik érinthetetlennek e szezonbeli teljesítménye alapján

de Gea szimpatikusabb nekem, de a belga viszont jobb kapusnak tűnik :hmmm:
nehéz a választás

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. február 16., csütörtök 23:23

R.M.C.F írta:
Ok, de ne legyen csalódás ha jön és neki is legalább ennyi egyéni hibája lesz,ha nem több, mert hogy kevesebb nem lesz arra fogadni is mernék. De én bírom ddg-t, meg a belgát is. Akármelyik jön örülök, de ha mondanom kell posztot hogy melyik az amelyikhez nem égető nyúlni az a kapus lenne.
Ez vélhetőleg így lenne. Ami a különbség, hogy kevesebb hírértéke lenne. DDG-nek egyszerűen jobban elnéznék.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. február 16., csütörtök 21:12

Modric fasza volt. Mindenhol ott volt, irányította a társakat, és két lépéssel előre gondolkodott. Hihetetlen volt ezt látni. A végére viszont elfáradtak, ő is és Kroos is. De amíg a két zseni (nálam azok) bírták szusszal, a csapat játéka is vagy két osztállyal jobb volt.
Merci Zizou!

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 16., csütörtök 20:28

Victor írta:
Modric és ronaldo brutál jók jók voltak, a mezőny legjobbjai, a cseréinket sokszor nem igazán értem, sem az idejüket, sem azt aki akit vált, de hát ez van.
Ronaldóval egyetértek, de szerintem Modricnak az egyik legrosszabb meccse volt Real mezben. Sok rossz passza volt, nem élt annyira együtt a játékkal.

Akkor fordítva láttuk, nagyon elégedett voltam vele, hihetetlen sebességgel hozta ki a labdákat, pontosan és nagy tempóval forgatta az oldalakat,simán a csapat egyik fő legjobbjának véltem, a másik két kp-ás messze elmaradt tőle, tempóra,összjátékra,aktivitásban is. A pontossága meg, kroos lassú volt tegnap, fásult, igy könnyebben pontosabb lenni, ha nem vállalok annyi kockázatot ez által kulcs passzt és megoldást.

dzsi91 írta:
Zidane testközelből átélte és szenvedte a Makelele ügyet.Valószínűleg egész edzői pálya futása során nyomatni fog egy ilyen kemény vkp-t.Rz lesz a heppje :D . Mondjuk nincs is ezzel baj, csak akkor mérnem verte egész nyáron Perez fejét Hogy hozza el neki kántét.
Remélem lesz valaki aki elmagyarázza neki, hogy a vkp-k ideje lejárt.....de ha nem is mondja el neki senki, majd 5 év múlva már érthető lesz, amikor egy db sem lesz a pályákon.
Én azért nyugodtabb lennék egy DDG a kapuba

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. február 16., csütörtök 19:58

ziro4vr írta:
dzsi91 írta:Zidane testközelből átélte és szenvedte a Makelele ügyet.Valószínűleg egész edzői pálya futása során nyomatni fog egy ilyen kemény vkp-t.Rz lesz a heppje :D . Mondjuk nincs is ezzel baj, csak akkor mérnem verte egész nyáron Perez fejét Hogy hozza el neki kántét.
Ja, szerintem is ez van. De ezaz, akkor az alient miért nem hoztuk nyáron?

Olyan fasza rotációt lehetne ott csinálni, erre a brazil be van betonozva.

És megjegyzem, Modric egyre erősebben öregszik, ha Kovácsot a padhoz ragasztjuk, akkor abból baj lesz.
En sem azt irtam, h csak Kroos helyett kezdhet Kovacs, akar Modrics helyett is 442-ben.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2017. február 16., csütörtök 18:29

Úgy, hogy se területet, se embert nem fogott? És nem a nyakába vártam, de bőven hibázott ő is. Meg az egész meccsen is. Fájni nézni.
De ne már. Benzema elvesztett egy egyszerű felpasszt, amit nem volt hajlandó visszatámadni ezért Kroos-nak kellett kiszaladnia a helyéről. A két szélsővédőnek tök jól látszik, hogy megvolt az embere, Varane lemaradt Mertens-ről és így kinyilt a közepe, amit tök egyszerűen Ramos-nak kellett volna biztosítania. Casemiro tolódott Kroos helyére, ahogy kellett. Semmi köze nem volt a gólhoz.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 16., csütörtök 18:23

poronty írta:
Amúgy Navas szarul helyezkedett a lövésnél ez tény, de ott is nézzétek meg szépen, hogy Casemiro mit fogott. Nagyot mentett a tegnapi góljával, mert annyira nulla a faszikám... Támadásról már ne is beszéljünk, de védekezésben is akkora területeket hagyott néha és olyan szarul helyezkedett, hogy pl. Hamsik nyugodtan kiugrathatta Insignet. Számomra katasztrófa az ember.
Hogy tudod ebből kihozni, hogy Casemiro hibája a gól az rejtély.
Úgy, hogy se területet, se embert nem fogott? És nem a nyakába vártam, de bőven hibázott ő is. Meg az egész meccsen is. Fájni nézni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2017. február 16., csütörtök 18:20

Amúgy Navas szarul helyezkedett a lövésnél ez tény, de ott is nézzétek meg szépen, hogy Casemiro mit fogott. Nagyot mentett a tegnapi góljával, mert annyira nulla a faszikám... Támadásról már ne is beszéljünk, de védekezésben is akkora területeket hagyott néha és olyan szarul helyezkedett, hogy pl. Hamsik nyugodtan kiugrathatta Insignet. Számomra katasztrófa az ember.
Hogy tudod ebből kihozni, hogy Casemiro hibája a gól az rejtély.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 16., csütörtök 17:55

Benzemanak meg C-nek örülök, hibáztak most is, de legalább mentek előre becsülettel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. február 16., csütörtök 16:56

Modric szerintem is pontatlanabb volt, föleg az elsö félidöben mint szokott - magához képest. Máshoz nem is lehet mérni.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2017. február 16., csütörtök 15:54

Nem is a legrosszabbat írtam, hanem az egyik legrosszabbat. Ő tette ilyen magasra a lécet , bárki mástól oda-vissza lettem volna ilyen teljesítmény után, de most kis űrt hagyott bennem.
Aki számomra kicsit csalódás volt, az Marcelo.
Nekem is, meg Varane és Navas.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 16., csütörtök 15:43

Victor írta:
Modric és ronaldo brutál jók jók voltak, a mezőny legjobbjai, a cseréinket sokszor nem igazán értem, sem az idejüket, sem azt aki akit vált, de hát ez van.
Ronaldóval egyetértek, de szerintem Modricnak az egyik legrosszabb meccse volt Real mezben. Sok rossz passza volt, nem élt annyira együtt a játékkal.
Sztem nem ez volt a legrosszabb meccse. Az eladott labdáitól eltekintve tette-vette a lasztit, sokat futott.
Az első Cr ziccernél ő tette oda két ember között. Nekem tetszett a játéka, kár a az eladott labdákért.

Aki számomra kicsit csalódás volt, az Marcelo.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2017. február 16., csütörtök 15:33

Vissza: