na igen ez meg a másik, a csatárnak főleg az lenne a dolga, hogy bármi van, megy az akcióval, és várja hátha lesz lecsorgó.KAG írta:Lőttem volna én is, de marcelo megoldása sem volt vészes.
Oda lendületből bőven érkezni kellett volna, mehet oda kipattanó,passz,stb...

Cristiano Ronaldo
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Lőttem volna én is, de marcelo megoldása sem volt vészes.

ZIDANE
- doncsontos
Ladislao írta:Régen nem passzolt ilyen helyzetekben ezért változott... most passzol csak még nem mindig érzi mikor kell.ericco írta:Pont ez az, rossz megoldást választott.
Viszont én is azon a véleményen vagyok, hogy maga is változtatni szeretne a játékán, hozzáállásán. Csak úgy néz ki, hogy ez egy picit hosszabb folyamat lesz.
hát nemtudom.... szerintem meg az úgy volt játék, inkább Marcelo szabta el, hogy még kereste a hosszún Moratat.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Régen nem passzolt ilyen helyzetekben ezért változott... most passzol csak még nem mindig érzi mikor kell.ericco írta:Pont ez az, rossz megoldást választott.
Viszont én is azon a véleményen vagyok, hogy maga is változtatni szeretne a játékán, hozzáállásán. Csak úgy néz ki, hogy ez egy picit hosszabb folyamat lesz.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Pont ez az, rossz megoldást választott.
Merci Zizou!
- Galacticos
A masodik felidoben ha a regi arcu ronaldo van (vagyis akire te gondolsz) akkor az nem passzolja le a 16oson belul marcelonak ajto ablak ziccerbe.ericco írta:Gólpassz ide vagy oda, de a második félidőben elővette a régi arcát.
Viszont az első félidőben jól játszott, az az irány jó.

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Gólpassz ide vagy oda, de a második félidőben elővette a régi arcát.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Régebben 1x írtam, hogy látom rajta a változást. nekem már hónapokkal ezelőtt feltűnt a felfogásbeli különbsége. Hogy ezt tartja e, vagy lesz e eredménye,azt a jó isten se tudja, de a változást látni lehetett.és valószínűleg ez lesz majd az az irány, hogy megváltozzon a játéka és akkor még hasznára is lehet a csapatnak
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- doncsontos
L.Miki írta:https://www.youtube.com/watch?v=WzeT4dHkqDM![]()
Nagyon jó volt a mezőnyben és önzetlen, akarattal telve játszott. Tetszett a tegnapi játéka és valószínűleg ez lesz majd az az irány, hogy megváltozzon a játéka és akkor még hasznára is lehet a csapatnak. Mert szemmel látható, hogy mennyire nem jönnek be az egyéni megmozudálasai, a trükkök, a cselek csak hébe- hóba, a megindulások se gyakran, lomhább lett és kiszámíthatóvá vált. A kapuralövései meg valami borzalmasak voltak tegnap. Legalábbis én így vettem észre.
Szerintem már nemigen fog ő 50-60 gólt termelni egy szezon alatt. Szerintem.
Bár ha ez kell ahhoz, hogy egy csapatjátékos legyen belőle és ugyanígy fog játszani, mint tegnap, ám legyen. A kérdés már csak az, hogy nem-e fog hiányozni az a sok gól a palettáról? Nem-e fogja megszenvedni a csapat? Ezért is kellene Benz-nek a helyzeteket könyörtelenül kihasználni!
én úgy látom,hogy a cselek ülnének C-nél továbbra is, ahogy ültek tegnap is pl. ha ezek a cselek nem öncélú dolgok, hogy már csak azért is most nálam van a labda és kezdek vele valamit egyedül... teljesen a csapattal mozgott tegnap, és észre lehetett venni ezt elmúlt 1-2 meccsünkön is már, hogy ott és akkor csinál cseleket amivel eltud vinni 2-3 embert és másnak már is ott a szabad terület.. jött is pl a Kroos gól, de volt még egy ilyen csak ott Benzinek nem volt szerencséje. Halálom néha mikor rágörcsöl, és nyilván ráfog még majd ez után is, de ha ez az irány marad, akkor az csak nekünk Madridistáknak jó.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- L.Miki
https://www.youtube.com/watch?v=WzeT4dHkqDM
Nagyon jó volt a mezőnyben és önzetlen, akarattal telve játszott. Tetszett a tegnapi játéka és valószínűleg ez lesz majd az az irány, hogy megváltozzon a játéka és akkor még hasznára is lehet a csapatnak. Mert szemmel látható, hogy mennyire nem jönnek be az egyéni megmozudálasai, a trükkök, a cselek csak hébe- hóba, a megindulások se gyakran, lomhább lett és kiszámíthatóvá vált. A kapuralövései meg valami borzalmasak voltak tegnap. Legalábbis én így vettem észre.
Bár ha ez kell ahhoz, hogy egy csapatjátékos legyen belőle és ugyanígy fog játszani, mint tegnap, ám legyen. A kérdés már csak az, hogy nem-e fog hiányozni az a sok gól a palettáról? Nem-e fogja megszenvedni a csapat? Ezért is kellene Benz-nek a helyzeteket könyörtelenül kihasználni!

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondjuk ballal lőtte mindkettőt, de régen ezeket rendre beveregette.Kerlon írta:Azért az elég tré volt, hogy 2szer is kirúgta a stadionból a labdát 11 méterről ziccerben, de legalább tegnap focira emlékeztető dolgot produkált.
Viszont a tegnapi mezőnyjátéka előtt tényleg le a kalappal... remélem nem csak fellángolásról volt szó 1 meccsre, hanem tényleg összekapja magát fejben és elkezd alkotni.
1-1,5 éve nem láttam tőle ilyen játékot mezőnyben

ZIDANE
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
En nem banom ha nem rugdossa a golokat, ha ilyen szinten a csapattal egyutt futballozik, azert az utobbi idokben egyre tobb olyan passzt ad, amivel ziccerbe hoz masokat...

Azért az elég tré volt, hogy 2szer is kirúgta a stadionból a labdát 11 méterről ziccerben, de legalább tegnap focira emlékeztető dolgot produkált.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Remélem lassan átszakad nála egy gát és a gólok is jönnek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Múltkor jöttem szidni (noszogatni, hogy szedje össze magát), úgy igazságos, ha most meg jövök és mondom, hogy jár a pacsi
. Ez a CR hasznos.

A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Nagyon jó volt ma. Azért látszik, hogy jobbszélről mennyire jó kiszolgáló ember. Gólpasszát is onnan adta, meg Benzemának is az ajtó-ablakhoz. Manus időkhöz hasonlít mindig.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az uccsó 15 percben már frusztrált volt, de most megértem teljesen, nagyon megérdemelte volna. 75 percig ez top class teljesítmény volt.
Nem illik.
- L.Miki
Nagyon tetszett amit láttam tőle ma. Büszke vagyok rá, teljesen ura volt önmagának és hajtott, küzdött. Azok az előkészítések meg fantasztikusak voltak. Bár megtört volna a góltalansága is... de hátha a visszavágón! Szép volt srác!

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nagyon nagyot játszott.
Öröm nézni ezt a CR-t. Igazi vezér volt ma.

Öröm nézni ezt a CR-t. Igazi vezér volt ma.