Meccs után kiváncsiságból megnéztem, hogy Case visszatérése óta, mennyit játszott. Bárcsak ne tettem volna.
Összevetettem Kovával, meg Iscoval, meg megnéztem azt is, hogy ki hány percet ült a padon.
A "lelátón ülést" nem számoltam hozzá, mert utóbbiak volt, hogy kihagytak 1-2 hetet sérülés miatt:
Pályán töltött idő: Casemiro 1313 perc, Kovacic 347 perc, Isco 497 perc.
Padon töltött idő: Casemiro 66 perc, Kovacic 640 perc, Isco 462 perc.
Azt már nem is mondom, hogy Isco 4 meccset ült végig a padon, ha Kova múltkori 2 percre bedoblak cseréjét nem nézzük, akkor ő szintén 4-et.
Valamint Isco (december 3. óta) egy meccset se játszott végig, Kova pedig csak egyet. Case pedig 13-at, amiből az egyik 120 perces volt (Klub VB döntő).
Egyszerűen érthetetlen a számomra, hogy miért nem lehet ezt a három embert jobban pörgetni, főleg hogy az esetek többségében szerintem simán elviselné a csapat Case hiányát. Hétvégén se játszatnám, ne hogy már egy otthoni bajnokin nem bírunk el az Espanyollal nélküle.
(Isco, Kova, Modriccal állnék ki, hiába pihent sokat Toni, ő játékban van, Modricnak kell a perc, de egy 60. perc körül simán dobnám a helyére Kroost, a két kicsi meg tolja végig, hétközben úgysem játszanak a Valencia ellen.

)