Ezt egy magyar foci híroldal hozta le, nem tudom mennyire igaz.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. február 17., péntek 16:56
HozzászólásSzerző: géza » 2017. február 16., csütörtök 15:16
Ez a napokban egy picit át lett írva azért.Süti írta:Szerintem is. Nem hiszem hogy francia bajnokságból érkezve komolyan fel lehet készülni PL, vagy La Liga csapatok ellen. Ez szerintem a PSG problémája is már évek óta. Meglepne a Monaco továbbjutása.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. február 16., csütörtök 15:10
BBeno írta: egy új piac nyílt meg ezennel![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 16., csütörtök 14:56
egy új piac nyílt meg ezennelBREAKING: British referee Mark Clattenburg is to quit the Premier League at the end of the season to referee for the Saudi Arabian Football Federation.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 14., kedd 18:31
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. február 14., kedd 18:13
Akartam mondani dortmundot.kelemen.istvan írta:Mondjuk en tudnék ennek örülni. Ha mondjuk a négy között találkozna a real a Benficaval.morientes írta:Benfica meg kiveri a párizst szerintem. Az is kisebb fajta meglepi lehet.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. február 14., kedd 18:11
Mondjuk en tudnék ennek örülni. Ha mondjuk a négy között találkozna a real a Benficaval.morientes írta:Benfica meg kiveri a párizst szerintem. Az is kisebb fajta meglepi lehet.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 14., kedd 18:07
Ez melyik meccs?morientes írta:Benfica meg kiveri a párizst szerintem. Az is kisebb fajta meglepi lehet.
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. február 14., kedd 18:05
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. február 14., kedd 17:20
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. február 14., kedd 17:10
Remy írta:
A Monaco jóval gyengébb kerettel, kiejtette 2 (?) éve az Arsenalt. Miért ne ejthetné ki a Cityt. Szoros párharc lesz, de nem lennék meglepve, ha kiesne a City.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 14., kedd 17:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 14., kedd 17:06
A Monaco jóval gyengébb kerettel, kiejtette 2 (?) éve az Arsenalt. Miért ne ejthetné ki a Cityt. Szoros párharc lesz, de nem lennék meglepve, ha kiesne a City.Süti írta:Realista24 írta: Szerintem easy City továbbjutás lesz.
Szerintem is. Nem hiszem hogy francia bajnokságból érkezve komolyan fel lehet készülni PL, vagy La Liga csapatok ellen. Ez szerintem a PSG problémája is már évek óta. Meglepne a Monaco továbbjutása.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. február 14., kedd 17:04
Realista24 írta: Szerintem easy City továbbjutás lesz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 14., kedd 16:05
Szerintem easy City továbbjutás lesz.sentry írta:Szerintem is, de ezt nem a Heszusz gyerek akadályozta volna meg. Szerintem BL egyik meglepetése lesz, hogy a Monaco megb*szkodja a City-t.MesQueUnClub írta:
Pedig végre volt ki miatt nézni a Cityt... Szerintem a Monaco szét fogja őket pofozni.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 14., kedd 16:02
Hát, szerintem nagy meglepetés nem lenne, lévén, hogy a szezonban csak a bajnokságban 3-as gólátlaguk van.sentry írta:Szerintem is, de ezt nem a Heszusz gyerek akadályozta volna meg. Szerintem BL egyik meglepetése lesz, hogy a Monaco megb*szkodja a City-t.MesQueUnClub írta:
Pedig végre volt ki miatt nézni a Cityt... Szerintem a Monaco szét fogja őket pofozni.
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. február 14., kedd 15:50
Szerintem is, de ezt nem a Heszusz gyerek akadályozta volna meg. Szerintem BL egyik meglepetése lesz, hogy a Monaco megb*szkodja a City-t.MesQueUnClub írta:
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 14., kedd 15:37
Pedig végre volt ki miatt nézni a Cityt... Szerintem a Monaco szét fogja őket pofozni.BBeno írta:Manchester City fear striker Gabriel Jesus could miss two to three months with foot injury
hát ezt nem hiszem el.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 14., kedd 15:18
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 13., hétfő 22:25
Saját lábon ment le, csak nem súlyos.Remy írta:Jesusnak meszeltek?
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem