Nálam nem jött ez a rózsaszín köd. Sajnos azt látom, hogy ennyi idő elteltével sincs rendes játékunk. Rengetegszer előfordul, hogy a játékosaink csal állnak a pályán és néznek egymásra, senki nem mozog sehová. Ennek úgy kellene szerintem kinéznie, hogy labdaszerzés után mindenki mozog üresbe, a helyére, előre, hátra, ahogy begyakorolták. Nálunk meg állnak. Mindenki. Áll. Meg néz. Nézi a labdást, hogy mit fog vele csinálni. Ennek is betudható, hogy a kontra, mint olyan teljesen eltűnt a játékunkból. Egyszerűen nincs. Nem hogy végigvitt kontránk nincs, el sem indulunk.p.csabi1 írta:Ezt mire érted?Megint megmentette a csapat ZZ-t és az ő marhaságait.
Aztán itt van Casemiro. Értem én, hogy erős, de olyan darabos, mint a babfőzelék kolbásszal. És megy előre, ha kell, ha nem. Attól félek, hogy ettől a nélkülözhetetlenségtől átesik a ló másik oldalára és khedirai magasságokba jut.
Az az igazság, hogy a tegnapi eredmény nagyon szép eredmény, örülni kell neki. De ezt a srácok erőből húzták be. Azért ha megnézzük a nápolyiak minden poszton gyengébbek a mijeinknél, sőt. Egy jó csapat, de csak közép csapat. Ide elég az, ha nem beleszarok hozzáállással focizunk és kész. Csak meg kell nézni a gólokat: egy beadás, egy egyéni villanás és egy távoli bomba. Én ebben nem látom azt a hű de taktikát. Ebben azt látom, hogy bárkit meg tudunk verni, mert erősebb a keretünk, mint bárkinek a világon. Van egy alap játékunk, felállásunk. Ebbe belepakoljuk a játékosokat, azok meg oldják meg. És ebben nem fejlődünk szinte semmit. Ha megy megy, ha nem megy, akkor meg várunk Ramosra.
Na mindegy, ezek csak az én érzéseim, és mint tudjuk, én úgy is hülye vagyok hozzá