A nagy csúnya Real Madrid hatás. Így készül a Nagyúr.___Samy___ írta:gyáá, mit csinált ez az ember?

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 17., szombat 16:18
A nagy csúnya Real Madrid hatás. Így készül a Nagyúr.___Samy___ írta:gyáá, mit csinált ez az ember?
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. augusztus 17., szombat 16:06
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 17., szombat 16:04
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 17., szombat 14:32
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 17., szombat 14:24
Ez meg a hivatalos honlapon megjelenő teljes interjúból van!A csapat hivatalos twitter oldalára posztolták.
Nagyon elégedett vagyok a kerettel, hisz a csapat remek egyvelegét alkotják a fiatal és tapasztaltak focisták (ergo meg van az egyensúly).“Estoy muy contento con el equipo porque hay un buen equilibrio entre experiencia y juventud.
Tiszteletben (és szem előtt) tartva Bale lehetséges érkezését a walesivel kapcsolatban a következőt mondta : A nagy játékosok (mindig) jót tesznek /jól jönnek egy csapatnak! A 11-es szerelést senki nem választotta, így az most szabad!Con respecto a la posible llegada de Bale, dijo: “Los grandes jugadores hacen bien a un equipo. Nadie ha pedido el dorsal 11 y por eso está libre”.
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. augusztus 17., szombat 14:09
A csapat hivatalos twitter oldalára posztolták.Forrás? Mert a hivatalos honlapon még csak most fordítják angolra a meccs előtti sajtótájékoztatót, míg az AS, Marcan nem ez olvasható!?! Egyébként meg az, hogy nincs szükség, ergo így is neki vághatunk a szezonnak, mert bőven erősek vagyunk és az hogy nem érkezik már senki, nos aközött van némi különbség (és itt nem csak Bale-re kell gondolni --> Siqueira, avagy Coentraon kívül még más távozók /Di María/ is lehetnek)! Baleről azt mondta, amit fentebb írtam, illetve még annyit, hogy a 11-es mez nem neki van félretéve, csupán azt nem választotta senki (persze![]()
![]()
)!
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2013. augusztus 17., szombat 14:02
Ez meg már a legalja!A Manchester United kétségbeesetten keres egy olyan játékost, aki minőségi erősítést jelentene számukra és Cesc elutasító válasza után a Real Madridból igazolnának. A Daily Mail szerint Özil és Di María után egy harmadik név is szóba került: a Vörös Ördögök akár 55 millió eurót is kínálnának Özilért és Kakáért ha együtt érkeznének az Old Traffordra. A német játékos kizárja a klubváltást, a brazil pedig nem akarja elhagyni Madridot, ahol jól érzi magát.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. augusztus 17., szombat 14:01
Arpinho írta:A Manchester United kétségbeesetten keres egy olyan játékost, aki minőségi erősítést jelentene számukra és Cesc elutasító válasza után a Real Madridból igazolnának. A Daily Mail szerint Özil és Di María után egy harmadik név is szóba került: a Vörös Ördögök akár 55 millió eurót is kínálnának Özilért és Kakáért ha együtt érkeznének az Old Traffordra. A német játékos kizárja a klubváltást, a brazil pedig nem akarja elhagyni Madridot, ahol jól érzi magát.
ÚristeenMekkora üzlet lenne ez
Oké, oké. Tudjuk ezt kell nyilatkozni, más edző is ezt mondaná a helyében, papíron minden posztra van két játékosa, csak jobb oldalunk még mindig nincs, csatárunk még mindig nincs (én Benzemaval nem vagyok megelégedve, és félek a szezon végére sem leszek, ráadásul 1 csatárral nekivágni a szezonnak, őrültség), top vkp-nk még mindig nincs, és olyan emberünk sincs az egy szem Di Marián kívül, aki csereként beállva tud lendíteni a csapaton (Morata, Jesé, Illara, Casemiro, nem azok a játékosok, akik lendíteni fognak a csapaton, ha szarban vagyunk, és ezt még spékeljük meg azzal, hogy a sztáredzők közül Ancelotti nyúl bele a meccsekbe legrosszabbul...). Szóval vannak itt gondok bőven. Játékunk egy darabig lesz, csak kérdés, hogy mikor esünk át a ló túlsó oldalára és mikor válik a játékunk meddő felezővonal magasságában történő adogatássá.Ancelotti: "I'm very happy with the squad. We don't need to bring any more players."
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 17., szombat 13:51
Forrás? Mert a hivatalos honlapon még csak most fordítják angolra a meccs előtti sajtótájékoztatót, míg az AS, Marcan nem ez olvasható!?! Egyébként meg az, hogy nincs szükség, ergo így is neki vághatunk a szezonnak, mert bőven erősek vagyunk és az hogy nem érkezik már senki, nos aközött van némi különbség (és itt nem csak Bale-re kell gondolni --> Siqueira, avagy Coentraon kívül még más távozók /Di María/ is lehetnek)! Baleről azt mondta, amit fentebb írtam, illetve még annyit, hogy a 11-es mez nem neki van félretéve, csupán azt nem választotta senki (perszeAncelotti: "I'm very happy with the squad. We don't need to bring any more players."
Ez meg már a legalja!A Manchester United kétségbeesetten keres egy olyan játékost, aki minőségi erősítést jelentene számukra és Cesc elutasító válasza után a Real Madridból igazolnának. A Daily Mail szerint Özil és Di María után egy harmadik név is szóba került: a Vörös Ördögök akár 55 millió eurót is kínálnának Özilért és Kakáért ha együtt érkeznének az Old Traffordra. A német játékos kizárja a klubváltást, a brazil pedig nem akarja elhagyni Madridot, ahol jól érzi magát.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. augusztus 17., szombat 13:41
Egy 31 éves játékosért 35-40 millió? Jövőre már szerintem maximum 15-öt kaphatnánk érte, annyiért viszont nem biztos, hogy eladnám. Szerintem ő abba is belemenne, hogy innen vonuljon vissza úgy is, hogy utolsó pár éveit csereként tölti. Szóval mivel most nem adjuk el jó pénzért, ezért én később sem adnám el olcsón. Elkélne a következő 2-3 évben egy ilyen csere középhátvéd poszton.wZoLee7 írta:Pepe jó védő, szeretem is őt a csapatban látni, de ha jövőre is betolna érte egy csapat kb 35-40 milkós ajánlatot 1 percig sem gondolkodnék
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. augusztus 17., szombat 13:34
madridronie írta:Én ilyet nem olvastam; csak azt hogy elégedett a kerettel és hogy Bale-ről egyelőre nem mond semmit, majd kiderül, hogy érkezik-e; de a nagy játékosok általában jó csapatot alkotnak!
Ancelotti: "I'm very happy with the squad. We don't need to bring any more players."
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2013. augusztus 17., szombat 13:32
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 17., szombat 13:31
Én ilyet nem olvastam; csak azt hogy elégedett a kerettel és hogy Bale-ről egyelőre nem mond semmit, majd kiderül, hogy érkezik-e; de a nagy játékosok általában jó csapatot alkotnak!Ancelotti azt mondja nagyon elégedett a kerettel, nem kell neki már új játékos.
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. augusztus 17., szombat 12:56
Középhátvéd.Nacho eredeti pozíciója balhátvéd nem?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 17., szombat 12:54
Azért tettem oda egy nagy majdnemetRemy írta:Azért a Varaneos kijelentés egy kicsit erős, de tény, hogy tehetséges, és jövőre akár komolyabban is lehetne rá számítani. Pepe idén még marad, aztán jövőre már kérdéses lesz szerintem, és akkor a Varane-Ramos belsővédelem első számú cseréje Derik lehetne. Nachonál jóval tehetségesebb, aztán persze kitudja mi lesz vele.wZoLee7 írta:
Jesé nagy haverja, és nem mellesleg majdnem akkora tehetség mint VaraneNem lesz itt gond a védelemmel, amíg nem Arbeola lesz a kezdő és így hogy se Carvalho se Albiol nem töketlenkedik ott
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. augusztus 17., szombat 12:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 17., szombat 12:47
Azért a Varaneos kijelentés egy kicsit erős, de tény, hogy tehetséges, és jövőre akár komolyabban is lehetne rá számítani. Pepe idén még marad, aztán jövőre már kérdéses lesz szerintem, és akkor a Varane-Ramos belsővédelem első számú cseréje Derik lehetne. Nachonál jóval tehetségesebb, aztán persze kitudja mi lesz vele.wZoLee7 írta:
Jesé nagy haverja, és nem mellesleg majdnem akkora tehetség mint VaraneNem lesz itt gond a védelemmel, amíg nem Arbeola lesz a kezdő és így hogy se Carvalho se Albiol nem töketlenkedik ott
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 17., szombat 12:43
Jesé nagy haverja, és nem mellesleg majdnem akkora tehetség mint VaraneRemy írta:A mai edzés képeknél láttam, hogy Derik is a nagyokkal edzett. Lehet, hogy az első fordulóban a nagyoknál lesz a keretben? Se Varane, se Pepe nem lesz, akkor azért kéne egy védő.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 17., szombat 12:41
Ma már Pepe is a többiekkel edzett, valamint Derik Osede is csatlakozott a felnőtt keret mai edzéséhez és a portugál állapotától függően akár a holnapi keretbe is bekerülhet!Tehát akkor van egy darab Ramosunk, egy Pepe aki egyelőre árnyéka önmagának, és egy Nacho aki nálam no comment kategória.
Ami pedig Bale-t illeti, a legfrissebb hírek szerint, amennyiben Levy sokat sz@rakodik még, akkor a walesi a nyilvánosság előtt fogja kinyilvánítani a távozási szándékát (amit egyébként eddig a klubja iránti tisztelet, az elnök korábbi ígérete és a Tottenham asztalán heverő, egyben világrekordnak számító ajánlat okán és miatt nem erőltetett volna, de egyre inkább tele van a töke Levy-vel)!Bale's last bullet
HozzászólásSzerző: rinaldo » 2013. augusztus 17., szombat 12:40
De Pepe is ott van, együtt edzett a töbiekkel a képek alapjánGerr90 írta: Pont azt akartam írni, hogy Carloból kinézem, hogy akár Derikkel is bepróbálkozik, erre nézem az edzés képeit és tényleg ott van a srác. Örülök, hogy végre komolyan van véve az utánpótlás is -nem csak emiatt mondom-, szerintem belőle még nagy játékos lehet.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem