kodo írta:Persze Case tuti kezdo lesz, de talán most nem is akkora baj.
Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy a sok kis apró, robbanékony, mély súlypontú támadók ellen mire lesz elég. Hiába lesz erőfölényben, ha azzal csak szabikat tud kiharcolni. Meg szeret csúszkálni, így szerelni meg ilyen játékosok ellen nem szerencsés. Na mindegy, szerintem nem lesz annyira para, mert hátul rendben leszünk így, hogy visszatér Carvajal is, középen megint összeáll a csodaduónk. Csak ahogy többen is írtátok, össze lehetne dobni egy olyan kezdőt, amivel akár a továbbjutást is el lehetne dönteni. Egy-4-3-1-2-vel szerintem nem tudnának mit kezdeni. Egy Modric, Kroos, Kova-Isco-CR, Karim lehetne a legideálisabb, hogy mi legyünk a "főnökök" k.pályán. Aztán meg ahogy ezt is többen írtátok, egy Lucas-Morata csere duó is aranyat érhetne.
Na de így vagy úgy, kell legyen közte 2. Hogy 2-0, vagy 3-1 nekem "mindegy", de ha csak egyel nyerünk, akkor olyan gyomorideggel fogom végig nézni a visszavágót, hogy rossz bele gondolni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero