Szerintem ez kicsit komolyabb mint hogy ízlések és pofonok. Sőt szinte biztos vagyok benne - és ezzel senkit sem akarok megsérteni - hogy az emberek többségének szinte mindegy mit fogyaszt. Ez igaz az ételtől a zenén át a filmekig. Így amit leszel elé azt "eszi". Nincs igénye hogy megkeresse a magának leginkább "ízlő" dolgot. Persze ezzel nem kell egyetérteni, én ezt tapasztaltam.d.gergo írta:Amíg erre van igény, addig ez lesz. De szerencsére tudunk mást is nézni azért, nekem se tart senki pisztolyt a fejemhez hogy nézzem a harisnyásokat, nem is nézem sűrűn, van ellátmány azért ezeken kívül is bőven. Persze bosszant engem is a tendencia, de na, ízlések és pofonokgéza írta:Kit érdekel ez, amikor idén kijön harminckét új szuperhősös film, a kb hetven meglévő sorozat mellé?![]()
Véleményem szerint szánalmas, hogy egy évben a mozikínálat 80%-a valami gagyi folytatás, vagy szuperhősös fos.
Szóval ha kicsit megerőltetnék a filmgyártók (gondolok itt inkább főleg a hollywoodi nagy stúdiókra) és minőségibb filmekre törekednének, akkor lehetne befolyásolni a filmes ízlést. Nem szeretem a gyökér összeeesküvés elméleteket, de nyilván nekik kifizetődöbb ha a tömeg az egyszerűbben olcsóbban elkészíthető filmekre van szoktatva és kajálják mint kacsa a nokedlit.
Emiatt én kicsit komolyabb témának látom mint az "ízlések és pofonok". Sőt még bele se menetem - és nem is akarok - hogy akkor is azt mondanád ha az általad preferált stílusok (zene, film) eltünne, mert ők is inkább felszállnának a pénzvasútra és inkább a jobban jövedelmezőbb stílust gyártanák.
Remélem így már érthetőbb az én személyes aggódalmam és "harcom" hollywood és a minőségtelen, silány minőségű, ócska filmgyártás ellen. ÉS most még a stílusomra sem lehet egy panasz sem.